Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
Hirmutav kehaväline kogemus
 
J 01. juuli 2009, kl 06.58
Olen palju aastaid käinud kehast väljas(vabatahtlikult ja mitte) ja siiani polnud mul ühtegi negatiivset kogemust kuni täna ööseni.

Lühidalt öeldes kohtasin mingit hirmuäratavat tegelast, kes üritas mind puudutada(tundus väga reaalne) ja ütles, et kinnitab end minu külge ja võtab kogu mu energia ära. Et mul on veel üks päev energiat jäänud. Sattusin paanikasse ja hüüdsin kaitseingleid appi.

Siis ärkasin ja raske oli üldse liigutada mõnda aega, nagu poleks jõudu üldse olnud. Imelik tunne kestis pool tundi.

Ma hästi ei usu, et nüüd päeva pärast sussid püsti viskan, aga see energia välja imemine teeb mind murelikuks küll. Tunnen, et peaksin enda kaitsmiseks mingid meetodid appi võtma, aga ma ei tea mida teha.

On siin mõnda selgeltnägijat vms kes oskaks öelda kuidas asjalood on või kedagi kellel on kogemusi/või muud infot?
 
M 01. juuli 2009, kl 08.53
Kas sinuga otsekontakti saab?
Kuhu kirjutada individuaalselt?
Kõigepealt mine käi kirikus ennast uuesti laadimas, kirik on valgete jõudude asupaik. Isegi siis mine, kui sa kristlaseks ennast ei pea.
Miks sul üldse vaja on kehast välja minna?
 
J 01. juuli 2009, kl 11.16
Panin maili.
 
mathilda 01. juuli 2009, kl 11.27
panin ka maili.
 
aaa 01. juuli 2009, kl 11.48
j, palun räägi konkreetsemalt, väga huvitav, kuidas see käimine algas ja mida ise selleks tegid, mida mõtlesid ja mis see käimine pakub, mis huvitavat kogenud oled, kas ka meeldivat.
 
J 01. juuli 2009, kl 12.25
Kõige esimesel korral nagu tõsteti kehast välja. Olin tookord haige ja kohutav uni oli, aga ei suutnud magama jääda. Kui inimene on haige, siis astraalkeha ei ole "nii tugevalt füüsilises kehas kinni" ja võib rännakule minna.

Uurisin astraal projektsiooni kohta ja õppisin võtteid, kuidas ise algatada.

Algul on ikka hirm, aga pärast läheb üle. Esimesed korrad võib ikka ära ehmatada. Kõrvus on siuke kohutav staatiline hääl/vile mis võib nii valjuks minna, et tunned et kõrvakiled kohe kohe lõhkevad ja tunned kuidas kogu keha väriseb(vibratsioonid, tegelikult keha ei värise vaid magab). Aga igalühel on asi erinev ja igaüks ei pruugi hääli kuulda ja vibratsioone tunda.

Kui tahad kehast välja siis pead suutma olla täiesti mõttevaba teatud hetkel. Nii, et ei mõelnud midagi.

Mul on paksud kaustad täis kirjutatud kogemusi, paljud on isiklikud ja siia ümber trükkima ei hakka. Aga muidugi annab palju neile kes kardavad, et peale surma ei tule midagi. Me elame ilma füüsilise kehata edasi, pole lõpp vaid algus.

Seal on kõik võimalik. Nii, et lõbu jätkub kauaks. Võib ka surnutega/inglitega/deemonitega/jumalaga suhelda, kui oled küllalt kogenud.

Nagu LSD tripp, aint parem.

LSD pole tarvitanud... :P
 
J 01. juuli 2009, kl 12.32
Ok, uurisin välja, et on jah sellised negatiivsed tegelased kes imevad end su külge nagu kaanid ja imevad energiat. Aitab meresoolaga vanni võtmine ja muu siuke värk.
 
Piret to J 12.25 01. juuli 2009, kl 12.33
Kahju küll, kui asju kauaaegse lõbu pärast tehakse.
Sellise asjaga muuseas üldse ei lõbutseta, ja tegelikul puudus Sul selleks ka vajadus.Nüüd karjud appi. Eks Meelis aitab Sind.
 
J 01. juuli 2009, kl 12.42
Kahju, kui inimene nii kinnise mõtlemisega on.
 
M 01. juuli 2009, kl 12.53
Mul hetkel väga kiire, kirjutan hiljem individuaalselt pikemalt asjast.
Siin ütlen lühidalt hoiatuseks kõigile: ärge jamage lõbu pärast selliste asjadega! Kahjuks on nii, et iga asja eest tuleb maksta. Meie kõrval eksisteerivad väga võimsad jõud ja iga kord ei ole need üldsegi mitte heatahtlikud.
 
J 01. juuli 2009, kl 13.09
Te vist ei maga ka. Magades lähete ka kehast välja. Sorry, aga arvasin, et siin vähem teadjamad inimesed. Tundub, aga et põhimentaliteet on, et elamine on ohtlik ja Nibiru sõidab sisse.
 
R 01. juuli 2009, kl 13.28
J palun räägi sellest pikemalt, kuidas eda proovida saaksin...väga huvitab, kas saab ka teispoolsusega kontakti? Nendega, keda meie hulgas enam pole?
 
Muki 01. juuli 2009, kl 13.57
Äkki sa nägid seda unes? Käidki korduvalt unes "kehast" väljas, tegelikult magad. Uned on ju ka erinevad.
Kuidas see tahtlikult kehast väljaskäimine käib? Ära lollita selliste asjadega.
Ma ei teaks sest midagi, aga ükskord mõni aasta tagasi oli juhus, et istusin diivanil ja vaatasin telekat ja järsku, suvaliselt, teisel momendil olin hoopisiki vannitoas, lae all. Toast minnes ümber nurga. Miks just seal? Ma mäletan, et nägin kõike selgelt ja suutsin ka mõelda. Nii et kehata hing näeb ja mõtleb. Ja siis korraga olin jälle tagasi oma kehas (veits keereldes või nii, ei olnud auru all), see tulemine oli väga valus. Ei tahaks enam kogeda. Süda tagus ja iiveldas. Vb oli mul hoopiski mingi terviserike? Vb oli uni? Kes teab.
 
J 01. juuli 2009, kl 14.07
R, kui inglise keelt oskad siis googelda astral projection või out of body experience. Või loe Robert Monroe raamatuid.
Kehavälised kogemused ei ole ohtlikud ja me kõik käime kehast väljas. Ainuke vahe on see, et osad meist on sellest teadlikud.
 
R 01. juuli 2009, kl 14.57
Aitäh J hakkan googeldama:)
 
J 01. juuli 2009, kl 14.59
Võta heaks.
 
M 01. juuli 2009, kl 15.35
J-le
Sa tead ju, tundub, ise kõike kõige paremini.
Mina ei rääkinud Nibiru sissesõitmisest ega muust analoogsest. Ma rääksin millegist muust ja püüdsin sind hoiatada.
Esimene märk sulle anti, millega mängid. Ju siis pead ikka ise oma õppetunnid kätte saama.
Teistele koran üle: ärge jamage ajaviiteks ega lõbu pärast selliste asjadega.
Minu poolt kõik.
 
J originaal 01. juuli 2009, kl 15.40
Kle J vali endale teine nimi. Ja ära räägi ruudutripist(lsd) kui sul sellest aimugi pole .
 
lugeja 01. juuli 2009, kl 16.17
Aga misasi on yldse kehast välja käimine, ja miks seda teha ei tasu? Ehk keegi seletaks laiemalt?
 
aaa 01. juuli 2009, kl 17.45
Piret to J 12.25
Aeg: 07-01-09 12:33

Kahju küll, kui asju kauaaegse lõbu pärast tehakse.
Sellise asjaga muuseas üldse ei lõbutseta, ja tegelikul puudus Sul selleks ka vajadus.Nüüd karjud appi. Eks Meelis aitab Sind.
---
mina rääkisin lõbu pärast rändamisest, J seda teemat ei puudutanud, paluks niipalju asjale pihta saada, kes mida räägib.
Ja kes sulle ütles, et ei tohi lõbutseda, kui askast õhkugi ei jaga, ole vait.
---
M- Teistele koran üle: ärge jamage ajaviiteks ega lõbu pärast selliste asjadega.
Kust on pärit sinu sellised teadmised? ja ära aja jura.
--------
J, Sinuga oleks väga huvitav ja õpetlik rääkida, kas on võimalik, teema väga huvitab ja võiks ju ennast harida.
Palun, kui Sinul on võimalik ja soovi tulla, kutsun Sind kovile ja koogile.
 
J 01. juuli 2009, kl 17.54
Kohvi ja kook kõlab hästi.
 
aaa 01. juuli 2009, kl 19.36
kohvikõrvane loomulikult ka ja Sinu valikul, oled oodatud.
 
suleke 01. juuli 2009, kl 20.02
kehast väljas võib lõbu pärast küll käia ja nt kellegi teisega kokku saada. niimoodi võimed arenevadki. ise asi on muidugi ette valmistamine ja enda kaitsmine, mis on rändamisel kõige tähtsam! kui sa kodust ära lähed, paned ju ka aknad kinni ja ukse lukku. astraalseteks rännakuteks tuleb samamoodi ette valmistada, ainuke vahe on see, et seda tehakse energiaga ja reisi motiivi ja sihtpunktid peaks samuti detailsemalt ette planeerima.
 
J 01. juuli 2009, kl 20.13
Suleke, jap seda küll.
Aga enamasti pole mul võimalustki ettevalmistusteks, sest vahel ma nö ärkan üles moment enne kehast väljumist.

aaa, hea meelega tuleks, aga elad vist Tallinnas?
 
mimmu 01. juuli 2009, kl 21.28
Ise ainult korra õnnestunud see kehast väljaskäimine, aga sulle J soovitan lugeda Ron Mossi raamatut Teadlik unenägemine, põhimõtteliselt unes on ka kõik ju võimalik, kes oskab see teab. No ja seal ta ühes kohas kirjeldab , kuidas nende tüüpidega käituda.
 
J 01. juuli 2009, kl 21.45
Ma ise näen ka vahel teadlikku und. Aga raamatut pole lugenud. Aitäh soovituse eest.
 
xxx 01. juuli 2009, kl 21.51
ma ei tea, kas see siia teema alla käib, aga küsin, et kas on võimalik teiste inimeste unenägudesse minna? et nemad näevad mind unes? tundub põnev teema.
 
to mimmu 01. juuli 2009, kl 21.52
Räägi oma kogemusest, mismoodi see sul välja nägi?
 
ei saa aru 01. juuli 2009, kl 21.53
mul oli ka eile öösel mingi jama, jäin korraks peeglisse vaatama ja siis justkui naelutati pilk sinna külge, enda nägu hakkas pikapeale ära kaduma ja mingi võõras näokujutis hakkas vastu vaatama, tundsin hirmu ja mõtlesin:ei, ma ei ole selleks veel valmis-
aga milleks valmis??-ise ka ei saanud aru-
ehk oli põhjus lihtsalt selles, et uurin viimasel ajal palju müstikasse puutuvat (astroloogia, numeroloogia, kosmilised mõjud, sensitiivid jms.)
loodan, et ma hulluks minema ei hakanud :P
 
mimmu 01. juuli 2009, kl 22.40
olin terve öö magamata - reisisin laevaga, kohale jõudsime hommikul nelja paiku, sealt veel kolm kilsa jalgsi kottidega jahisadamasse. Ühesõnaga, olin rampväsinud, kerisin koikusse rõngasse, kõik jäid kohe tuttu, ainult mul ei tulnud und- selline täielik vaikus, jaht kiigutas mõnusalt ja korraga tundsin et olen - hõljun ruumis vabalt, mõtlesin et ohhooo, nii see siis käibki, et kuhu lendaks! mis teeks,kellele külla läheks, aga siis hakksin kohutavalt muretsema tagasipääsemise pärast, sain aru et pole kogemust ja rahulikult vups olin tagasi ka. Tahaks rohkem osata seda ära kasutada, no läheks kolaks kasvõi Indias..aga rohkem pole ette tulnud ja pole pungestanud ka eriti. Teadlik unenägemine on tegelikult sama hea tripp. ainult et kehast väljas ikka palju ehedam..
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!