Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
suhtlemine surnutega
 
MA 15. oktoober 2009, kl 12.21
Kas on kellelgi kogemusi suhtlemisel surnutega? Kui surnu käib ühte inimest ühtmoodi mõjutamas, kas saab kuidagi talle selgeks teha, et mõjutagu teistmoodi... Oeh keeruline sõnastus, aga kes midagigi oskab öelda, palun kirjutage mailile, saab täpsemalt arutada!!
 
mõte 15. oktoober 2009, kl 12.39
Surnud on surnud, surnutega suhtlemine on keelatud, näiteks vaimu välja kutsudes. Räägitakse, et tegelikult suhtleb surnu sildi all kuri vaim ehk deemon ja inimesega ei ole seal miskit pistmist.
 
e. 15. oktoober 2009, kl 12.52
aga kuidas saab siis surnu käia elavaid inimesi mõjutamas, ma pean silmas läbi unenägude?
 
kogemusest 15. oktoober 2009, kl 13.08
väga libe tee ja imelik terminoloogia. enamusjuhtudel on tegemist inimesega, kellel on palju fantaasiat, kes on kergeusklik, kergesti mõjutatav ja kellel puudub iseseisvus. võib olla paned kirja täpsed juhtumid ja kogemused mis viitavad su teooriale. siis vaatame edasi kas oled hull või on sul seal tõesti üks läinud hing kes egab elamast.
 
Nat 15. oktoober 2009, kl 13.40
Kuidas see surnu sind täpsemalt mõjutab??
 
MA 15. oktoober 2009, kl 13.52
Ma hea meelega räägiksin maili teel inimestega, kes asja kohta natukenegi oskavad öelda!
 
pe 15. oktoober 2009, kl 22.00
Mis probleem nende surnutega on? On võimalik suhelda surnutega õigemini lahkunud inimese hinge või vaimuga.kui ta tundub sulle tuttav või sõbralik siis võid küsida ja saad ka vastuseid aga kui ta ei näita oma nägu annab segased ja arusaamatuid vastuseid saada ta ära ja ütle et eisoovi suhelda.Meieisa palve aitab halvad ja rahutud vaimud ka eemale peletada või kutsu appi oma kaitseingleid.
 
mina 16. oktoober 2009, kl 00.07
Kui näen unes isa, mäletan ärgates sageli isegi vestlust ja see on nii meeldiv, olen õnnelik kui jälle unes näen. Olen nõu küsinud ja vastuseid saanud. Mis selles halba?
 
Uriinia 16. oktoober 2009, kl 00.18
Teema tundus huvitav.
Dr. Himu soovis isegi meiega sellest vestelda.
Kuid siis tuli hädasignaal 16. palatist ja ta oli sunnitud süstalt käigul täites lahkuma.
Ukselt veel sisistas see ebaarst:
„Kõige tihemini suhtlevad surnutega lahkaja ja laibapesija!“
Ei teagi, kohe nüüd öösi; hirm tuleb nahka.
See ei saa ju ometi tõsi olla...
 
ella 17. oktoober 2009, kl 20.45
ma ei tea, mis me ilma Uriiniata teeks.
nagu päikesepaiste siin müstilises nurgas.
 
mathilda 18. oktoober 2009, kl 12.35
olen küll suhelnud. aga nad pääsevad minuni siis kui ma selleks loa annan. Niisama huvi pärast ei ole mõtet end siduda asjadega, millest hiljem võib probleeme tekkida.
 
ella 18. oktoober 2009, kl 14.49
mathilda
kuidas, kas unes? ja kas sa ise alustad suhtlust või nemad ja kuidas see loa andmine käib? kas lihtsalt mõttes või on mingid rituaalid?
kui viitsid, siis seleta.
 
mathilda 19. oktoober 2009, kl 12.25
ma ei oma unega veel sellist kontrolli, et suudaksin seal teadlikult ja valikuliselt suhelda. Mina ise ei alusta suhtlust, seda alustatakse minuga. rituaale ei ole. Energiad mis meid ümbritsevad on nii erinevad, et siin selle selgitamine võib tuua mõnele palju probleeme. Meil on palju võimeid, aga igaühe areng toimub oma valitud suunas. Kas on siis mõtet oma energiat niisama raisata?
 
bella 25. oktoober 2009, kl 19.32
Minul on ka vanaisa ja täditütar pidevalt unes külas käinud.Praegu on vaiksem aeg. Lugu selline, et vanaisa suri 6 aastat tagasi ootamatult ja täditütar(12) elas oma vanaisa surma nii traagiliselt üle, et haigestus ühte harva esinevasse veresoonkonna haigusesse ja suri ca. aasta pärast. Hiljem tahtsid nad pidevalt mu unenägudes minuga vestelda. Millegipärast ei saanud ma seda teha, kuni ükskord tuli koos nendega üks mustanahaline mees ja üritas samuti. Siis ütles mu vanaisa, et ma ei rääkivat nendegagi, ammuks siis veel temaga. Rohkem pole otseselt soovi suhelda minuga avaldatud, aga vanaisa on ikka pidev külaline unedes. Kõik tegevused toimuvad alati vanas majas, kus vanavanemad varem elasid ja räägiti, et kummitas. See oli ka põhjuseks, miks ära koliti. Veetsin lapsepõlves seal palju aega ja pean ütlema, et kummaline lugu oli jah selle majaga. Aidake leida põhjus, mida vanaisa minust tahab?
Aitäh!
 
ella 25. oktoober 2009, kl 19.37
bella
no küll on kahju, et sa ei suuda välja selgitada, mis nad siis öelda tahavad. eriti kahju sest väikesest lapsest.
äkki pöörduks mõne sensitiivi poole.
 
asja 26. oktoober 2009, kl 21.53
Teemaalgataja,kas sa ei mõista, et sa käid väga libedal teel?
Miks sa arvad, et saad abi surnutelt? Kas sa ise ei suuda oma pereprobleeme muul viisil lahendada või? Palud surnud inimeselt abi? Kas sa tead ka, et sellist asja ei tohi iial teha ja veel teiste inimeste saatusesse sellisel moel sekkuda. Jube hirm peab ikka olema. Aga lase edasi, kui sellest mõnu tunned. Ei taha sinu nahas olla vist keegi.
 
Merle H 16. august 2018, kl 20.37
Mina soovin tahakin ka räägida kuidas on lahunud inimesega unenäus suhelda mul on kogemus olemas nimels 1aasta ja 6 kuud tagasi sai üks väga kallis inimene minu jaoks arstide käe läbi surma alatas lahkumis päevast saadik käib ta mul külas nimelt pool aastat käis iga öösel külas aga nii kui urrn maha läks hakkad harvem külas läima. Viimat ta käis mul külas umbes 1 aega tagasi ja seda ununägu ma mäletan siis maani väga väga selkelt meeles. Üritan lühitalt seletada unenäu sisu. Mina ise üks naiste rahvas ja siis see lahkunud inimene oli suur koosviibimine mina laulsin siis tõusis naiste tahvas tahva seest püsti ja tuli minu ja lahkunud inimese juurde kallistas mind ja siis ka lahkunud ütles talle midasi ja mulle ka midadi aga ma ei maleta nida ütles
 
Aita 16. august 2018, kl 20.47
Ei soovita surnutega eriti suhelda. Neilt võib mõne nakkuse saada.Selles mõttes on Uriinial õigus, et laibapesijad ja lahkajad suhtlevad surnutega kõige rohkem. Aga nad on kõik haiged nakkusekandjad.
 
teata 17. august 2018, kl 00.55
Mis nakkus see on mida surnukehalt võib saada tänapäeval?
 
to teata 17. august 2018, kl 13.00
Peamiselt võib saada vaginaalse osteporoosi.
isemaag 18. august 2018, kl 07.25
MA Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kas on kellelgi kogemusi suhtlemisel surnutega? Ku
> i surnu käib ühte inimest ühtmoodi mõjutamas, kas
> saab kuidagi talle selgeks teha, et mõjutagu teist
> moodi... Oeh keeruline sõnastus, aga kes midagigi
> oskab öelda, palun kirjutage mailile, saab täpsema
> lt arutada!!
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Oota, kuni mõni kristlasest posijamutike kalmistumaagiat poetab kuhugi, saad oma kogemuse kätte. Võidakse ka mõni veidra kujuga oksakont täpselt metsas oleva käidava raja keskele sättida. Mõne korra olen näinud selliseid, imekspandavalt kaua on püsinud, mitte keegi pole puutunud kuude kaupa, kuid lõpuks mõni loll ikka leidub, kaasaegse laia silmaringiga. Jumal juhatab, kui neil oli vaja, siis oli vaja.
 
Taat Malaat. 19. august 2018, kl 14.03
Ole oma jüngritele juba aastaid läbi viinud nekromantia koolitusi, ja pole täheldanud et surnutelt mingeid haigusi oleks keegi saanud.
Ilmselt on põhjus selles, et suhtun oma õpilastese hoolivalt ja käsin neil alati peale surnutega suhtlemist hoolikalt järgida hügieenireegleid.
Samuti avan ma peale koolitust alati õpilaste tšakrad.
Tavaliselt teen ma seda puuõõnes aga on tulnud ette ka komplitseeritumaid juhtumeid.

Vaatleme inimese silma. Silmaiirise keskosa on must ehk pimedus. Vikerkest, nagu tema nimigi ütleb, räägib meile musta ja valge kokkupõrgetest ehk vikerkaarevärvidest. Vaadeldes inimest, kes on midagi väärtuslikku saanud, märkame, et tema silmade iirised sellel ajal, kui ta kiirgab endast välja tänulikkust, laienevad. Kas olete tähele pannud, kui suured on laste silmaiiriste must osa? Miks ahenevad inimese silmad, kui ta on tige, vihane? Kas vihane inimene on tänulik?

Elada tuleb praegu ehk täna. Täna on ilus ilm. Täna, on ilus ilm. Täna tuleb ilus ilm. Täna, tuleb ilus ilm. Kas tunnetasite eesti keele ühe sõna sügavamat sisu? Seesama sõna suunab meid olema tänulikkuses ja just täna, olevikus ehk olemises. Elamine minevikus või tulevikus välistab tänuenergia. “Tänan!” tähendab oma tänuenergia suunatud kiirgamist teisele isikule või isikutele. Mis tunne teil on, kui teie tänu vastu ei võeta? Kas te järgmisel korral julgete enam nii südamest tänulik olla? Kas tunnete, et anda on tunduvalt raskem kui saada? Kas tunnete, et andmises tuleb olla tunduvalt ettevaatlikum ja taktitundelisem kui saamises. See tähendab, et tuleb täpselt tunnetada, kui palju ja kuidas anda.

Rahulolu tähendab rahu peal olemist. Kellele meeldib, kui tema peal ollakse. Peal olla saab ainult materiaalsel asjal. Kui hakata rahu materialiseerima, siis varsti me enam rahul ei ole, sest rahu ei ole materiaalne üksus. Teisiti öeldes me potsatame oma rahu pilve pealt maa peale tagasi. Pilve kõrgusega on seotud kukkumise sügavus ja matsu tugevus. Eriti tugeva matsu ehk kabelimatsu puhul võib hiljem hauakivilt lugeda :”PUHKA RAHUS”. Kui kuulata selle kadunud hinge, kes nüüd rahus puhkab, hääletut juttu, siis kuulete: “Kallid inimesed. Kui te õpite elama rahus ehk oma sisemise rahu nimel tööd tegema ja seda välja kiirgama, siis pole teil vaja nii kiiresti kui minul puhkama tulla.” Rahu tähendab kõige ja kõigi neutraalset aktsepteerimist. Neutraalsus tähendab osapooletut suhtumist. Osapooletus tähendab osapoolte tervikuna ehk ühtsena nägemist, tunnetamist.

Inimene, pürgides üha kõrgemale ja ilusamale haljale oksale, ei ole kunagi rahul, sest ta tunneb, et ise peaks see haljas oks olema. Haljas tähendab värskust, värskus omakorda avatust ja puhtust, puhtus omakorda korrastatust, korrastatus aga neutraalset aktsepteerimist. Kas rahulolev inimene on oma sisu teistele avanud, sisemiselt puhas, teisi aktsepteeriv ja tasakaalukas? Kas tunnetate rahus oleva ja rahuloleva inimese erinevusi? Kumb on tänulikum?

Kui keskajal oleks keegi julgenud väita, et valgusega on võimalik kivimeid ja metalle lõigata, et valgust saab kasutada operatsioonil skalpellina, siis arvatavasti oleks see isik inkvisatsiooni tuleriidal ära põletatud. Ometi on kaasaja laserid ehk valguskoondajad selle võimaldanud ja tuleriidale pole teadust keegi saatnud. Küll aga püüab teadus tuleriidale saata nn. vaimseid tegijaid, keda nimetatakse soolapuhujateks, udutajateks, teiste alateadvusega manipuleerijateks, usuhulludeks, nõidadeks j.n.e. Vanasõna aga ütleb, et heal lapsel on palju nimesid. Teadus teenib rahulolu eesmärke, filosoofia rahus elamise eesmärke. Mõlemad on vajalikud, tuleb vaid õppida neid tasakaalukalt kasutama.

Teaduse keeles tähendab mürk elusorganismi hävitavat ainet, millest tuleb eemale hoida või mida tuleb hävitada. See on materiaalne maailmanägemine. Vaimselt asjale lähenedes on kõik loomises ja hävimises ehk hävinemine on loomisprotsessi lahutamatu koostisosa. Teadlased otsivad tõestust, vaimuinimesed tõde. Tõestus on lõplik, tõde lõputu. Tõestus kehtib ühe konkreetse asja kohta, tõde kehtib kõige kohta. Tõestus on käegakatsutav, meeleorganitega tajutav ehk materiaalne, tõde on hingega tunnetatav, tõestamatu ehk vaimne. Vaim on taevane, põhjuslik, primaarne. Keha on maine, sekundaarne, tagajärg. Hing on maise ja vaimse maailma side, kokkupuude.

Mürki iseloomustatakse kui organismi elutegevust pärssivat ainet. Kui aga sedasama mürki lahjendada miinimumini, siis on see mürgine aine raviva efektiga. Niisiis on probleem hoopis kontsentreerituses, mitte heas või halvas aines.

Peale materiaalsete mürgiste ainete, mille juurde kuuluvad ka meelemürgid, tunnevad inimesed veel hingemürke, milleks on kõikvõimalikud süüdistamised, solvamised, alatused, silma sisse valetamised, hurjutamised, reetmised, lubaduste täitmatajätmised, truudusetus jne. Hoopis vähe aga tuntakse vaimumürke, kuigi me puutume igapäevaelus sellega paratamatult ja hoopis rohkem kokku, kui me aimatagi oskame.

Head arutelu.
 
III 04. oktoober 2021, kl 03.36
Need surnud kes käivad unenägudes käivad kas mingit olulist infot edasi andmas või inimest hoiatamas mingi ohu eest, lähedased teevad seda, aga võivad käia ka siis kui nad mingil põhjusel sealpool rahu ei saa ja midagi jäi neil enne surma lahendamata.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!