Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
VÕIMAS NÕID
 
srme 29. aprill 2010, kl 22.54
Kas Eestis on, üldse sellist nõida, kellelt keegi on saanud reaalset abi, kasvõi armuloisus..
 
jah 29. aprill 2010, kl 23.31
aga ta on ka selline, kes ei taha reklaami.
ravib ja näeb inimese sisse, raha ei võta.
kel vaja, leiab tee.
 
x 30. aprill 2010, kl 09.19
oo jaa, leidub
 
Anon 30. aprill 2010, kl 13.35
Armuloitsud on üks mu leivanumbreid.
 
Anon 30. aprill 2010, kl 13.50
Aanuse osatähtsust armuloitsude tegemisel ei maksa alahinnata; võhikud ei tea sellest muidugi midagi.
 
)) 30. aprill 2010, kl 13.59
Nojah, eks Anon teab ju paremini, mis koht tal valutab ja millega ta mõtleb)
 
kogemus 30. aprill 2010, kl 15.56
rohkem kui üks.
vastvõtule peaaegu võimatu saada. temaga kohtudes tunned arusaamatut kohmakust. vastab napisõnaliselt, ja mõttemallis, millest raskusega tõlgid endale vajaliku info. tasust keeldub kategooriliselt.
üldiselt, mida teadlikum seda eraklikum. külarahvas aimab, sest arusaamatu austus ümbritseb sellist, kus ta liigub.
 
muidugi 30. aprill 2010, kl 17.18
peaasi, et tasuta ....
tasuta on ka kloori pulber, kohupiima eest...
 
õige 30. aprill 2010, kl 17.23
Eestlasele peaasi, et tasuta.
Kasvõi paska, aga punnsuutäis ja tasuta.
 
õige 30. aprill 2010, kl 20.02
"kogemus" 15.56 kirjutab ju tõde, sellised ongi need VÕIMSAD NÕIAD, kontakte võimatu saada, napisõnaline ja ainult tegutseb, tasu ei võta seepärast, et teab kosmilist korda ja selle kirjutamata seadust, siin pole mõtet selle sõna - tasuta - kallal õiendada, eestlane on see mis ta on, nõid ISE OTSUSTAB, mis seaduse järgi tegutseb, siin on sel teemal juba talvel pikalt heietatud - venemaa ravitsejad-nõiad ei võta tõesti raha, kuna....otsige infot ise, see kirjutamata seadus on mõeldud neile, kes ei taha oma võimetest lahti saada vaid hoopis neid, mis antud Kõrgemalt poolt, säilitada ja ka juurde saada kogemuste varal. Sellised nõiad olid, on ja on neid ka edaspidi, tee nendeni on väga käänuline ja vaid neile, kes nende teenust väärivad.
 
muidugi 30. aprill 2010, kl 20.18
Vene nõiad elavad samuti inimeste annetustest, see ei pruugi seal olla raha, aga ilma kingita ei lähe ka venemaal keegi abi saama!!
 
jama 30. aprill 2010, kl 20.31
Ärge ajage jama, ei kao see jõud neil kuhugi.
Vanga ehitas suure kiriku.rahadest, mis rahvas temale andis tänuks.
Ravitseja Dzuna on millionär.
Kiidate siin neid nõide vene kanalist, ka neist ei tee keegi midagi tasuta.
Muidugi, kusagil vene kolkakülas sobib tänuks ka kapsas ja kartul, meil on see natuke imelik.
Iga töö peab tasutud saama!!
 
hmm 30. aprill 2010, kl 20.56
ja,millest see nõid siis elama peaks teie arust?hommikust õhtuni ravib ja aitab teisi,aga endal hambad varnas ja elab kus?või käib ta päeval tööl ja siis peale tööd hakkab heategevusega tegelema....energiat ju nii palju,et 24/rabada...nad teevad ju tööd ja keegi ei taha ega peagi tasuta tööd tegema.

kui inimesel on võimed,siis see on tema töö aidata inimkonda ja õigus selle eest ka väärilist tasu saada.ja see pole ka mingi liinitöö!
 
$ 30. aprill 2010, kl 22.01
Vaidlus suht mõttetu, ise käinud ja kogenud, kinkid võttis ja annetuse ka, rohkemas keeldus! Džuna näide on isegi labane - tal pole juba ammu mingeid võimeid! Vanga võttis vaid annetusi, ei midagi muud, keeldus rahast! Televisiooni nõiad on petised, see peaks kõigil arusaadav olema!

"Muidugi, kusagil vene kolkakülas sobib tänuks ka kapsas ja kartul, meil on see natuke imelik.
Iga töö peab tasutud saama!!"

OK, iga nõid ise otsustab, kas PEAB TASUTUD saama või aitab kuidagi teisiti, võttes vastu ande ja kingitusi. Egas teie ei lähe ju neid vene kolkaküla nõidsid õpetama, kuidas äri teha! :DDDDDDD
Eestis on kombeks üks taks korraga: 500.-, 700.- või 3000.-, see ei loe, kas ärimehel/naisel võimed ka on või pole seal õhkagi, peaasi on kõigepealt saada see raha, eks ta siis vaatab edasi, kuidas kliendiga käituda ja mis juttu puhuda, võtab lõdvalt, raha on ju juba saadud!
Ja kuna eesti Karistusseadustikus puudub seadus sedalaadi petturluse ja kelmuse kohta, siis tegevuspõld sellistele on lai ja avar, isegi Liis Haavel oli ausam inimene, kui enamus meie riigi "nõidadest".
Olen rääkinud! :D
 
seotud 30. aprill 2010, kl 22.12
olen natuke seotud ennustamise ja maagiaga,küsiks siin paljudelt,mida peaks tegema maag ja ennustaja, kes tegi, mida paluti, lubati tasuda hiljem. aga need tasujad on selle vaikselt "unustanud"
muidugi Jumal karistab neid,,,,,
kas maag peaks neile needuse panema?
 
N25 30. aprill 2010, kl 22.41
Viimasele...see võrdub ju sellega, et kui inimene maksis maagile raha, aga tulemust ei old..mis see inimene siis tegema peaks ?
 
küsimus 30. aprill 2010, kl 23.32
Mida oskate öelda Spiriti kohta?
 
Uriinia 30. aprill 2010, kl 23.35
Kumb paneb rohkem täppi, kas Tiina või Reet?
 
mõtetu teema! 01. mai 2010, kl 00.00
ah rumalad inimesed!
lõpetage see nõidade ja selgeltnägijate loba- juba ükskord ää:)

kus teid küll om leitud vaesekesed,kahju kohe teist,kui teie nende
telekanalite reklaamitrikitamiste önge olete langenud...

see on kõik üks ütlemata suur pettus-nagu see mustkunstgi.lihtne lollikeste silmamoondus:)
 
mimmu 01. mai 2010, kl 10.12
vaadake Vanga dokumentaali, tal oli isegi julgeolekuteenistuse ohvitser mänedzeriks, kes võttis pappi ja mitte vähe, Vanga jah ei puutunud raha...
 
reet 01. mai 2010, kl 11.52

tere...srme,jah,x!

kel vaja ,leiab tee....aga seda on võimatu leida ilma teadmisteta ja teiste abita ,muidu oskaksin endale ka oma küsimustele vastused anda. Palun teie abi sellise nõia leidmiseks....Lugupidamisega ja lootusega ,Reet

ps.need kes haukuda tahavad ,otsigu teine puu endale....
 
Madrus Matz 01. mai 2010, kl 21.45
Olgu need muud nõiad mis nad on, kuid üht ma ütlen - seda kristliku taustaga Nastjat pole meile eeskujuks ega esinõiaks vaja.
 
$ 02. mai 2010, kl 13.04
Mimmule - Vanga on surnud ja tetavasti lahkunutest halba ei räägita!
Vanga dokumentaali on näinud ilmselt enamik müstikahuvilisi ja neid filme ja saateid temast on ka päris palju, ta oli vähenõudlik ja aus inimene, järsusõnaline ja konkreetne, mida nägi-seda kohe ka ütles, tema anne oli ANTUD KÕRGEMALT ja raha ta ei võtnud!!!
Tema mänedžerid ja muud kodakondsed ei puutunud eriti temasse ja nende tegevus või rahaline seis ammugi mitte, kellele meeldis, kellele mitte...ta oli TEGIJA, mitte nagu enamus prahti, kes ennast "nõideks" nimetavad, ma olen käinud muide Vanga juures, niisama ei räägi :)

ja sulle "seotud" - kui oled maag nagu siin kirjutad, kas siis maag niisugust asja küsib delfist? Kui nõid paneb kellelegi needuse selle eest, et ta raha ei saanud, siis ta pole nõid, ja kas ikka tegu ka toimis ja ära tasus, on siinjuhul ju selgusetu!
Needuse panemine on kuritegu ja iga maag ja nõid, kes seda tõeliselt ka on - teab seda! Nõiad on selliste asjade suhtes äärmiselt ettevaatlikud, nimelt tulevad sellised tembud tagasi mitte nõiale endale, vaid järeltulijatele.
 
)) 02. mai 2010, kl 13.24
Ei, Vanga ei võtnud raha, elas pühast vaimust, kiriku ehitas ise
muudkui ladus telliskive..
Mis vahet, kas see võtmine käib isiklikult, või teiste kaudu.
Ja pole vaja siin rääkida, et ta ei teadnud, et inimesed maksavad.Tuttav oli ka seal, lapsega, maksis visiidi eest 1000$
 
lizzi 02. mai 2010, kl 14.25
Pole kindel, kas tasub vaielda inimesega, kes on ise Vanga juures käinud, isegi mulle, vanale skeptikule, tundub see 1000 dollari jutt jamana, annetustest ehitas kiriku ja see, nagu on näidatud, pole mingi uhke ega rahalõhnaline. Pealegi, see kes abi sai, reaalset ja tuntavat!!!, võis Vanga ka üle kullata, pole kahtlustki, ka vene kuulsused kes seal käinud, räägivad, et vastu ei võtnud ta raha ega kalleid kinkegi mitte, ta valis ise, kes sisse võisid tulla, Vanga ei võtnud mitte igaüht vastu, ta oli valiv, kuna tundis ja nägi inimese sisse, annetustena on sinna Bulgaariasse kindlasti suured summad läinud ja see on ka õige, sest rahvas sai Vangalt abi, aga kui ta nägi, et keegi vajab kiiret sekkumist ja ravi, siis ei hoolitud, kas tal oli dollarihunnik taskus või mitte, abi lihtsalt anti! Meie riigis nii ei tehta, enne uuritakse, palju sul raha on...
Olgu muld talle kerge.
 
noh 02. mai 2010, kl 14.31
Ema Terezat lohistati ju ka mööda ilma ringi....kui ta just ei leviteerinud, siis pidid lennukipiletid ja hotellid midagi maksma.
Kelle taskust see käis?
 
kogu tõde 02. mai 2010, kl 14.55
to: $
aga kui lapsi pole, kas ja kuidas siis tagasi tuleb needuste panemine? Võibolla selle pärast mõni lasteta 'maag' pillubki needusi vasakule ja paremale?
 
konkreetne 02. mai 2010, kl 18.57
Jätke Nastja rahule.
 
Uriinia 02. mai 2010, kl 19.28
Kus nõid Nastja imepäraseid nõiaatribuute praegu osta saab?

Needuse-Endel sattus konkreetsest moderaatorlikust ähvardusest pisut hämmeldusse ja enne õhtust süsti sooviks ka mõne talismani endale mälestuseks soetada.
Need viimased, mis ta kunagi Tartu bussijaamas ühe vilavate silmadega mustlase käest muretses, on juba lõpukorral.

Vanasti oli üks imeasjade ostukoht olemas, aga nüüd on kadunud.
http://www.elu24.ee/?id=208302
 
mimmu 03. mai 2010, kl 10.25
miks plärtsuda, mis tähendab halba ei räägita? Kui dokumentaalis oli sellest rahapoolest juttu ja siin samuti, miks ei ole siis lubatud seda fakti siin kajastada, arumaisaa.Ka see on halvasti rääkimine!? Iseasi, kui midagi oma peast välja mõtleks ja teeks sellest jumalteabmis tuletusi nõnda kui sa ise ..
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!