Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
soovitage maagi
 
See on ju komöödia 29. juuli 2010, kl 17.54
to 17:45
Kas see oli ähvardus või...näed eksisin, see inimene võib isegi veel madalamale minna kui eales arvanud oleks!

Dhat kann ec it siotta,
Ef mic saerir thegn
A fotum ras vidyar,
Oc dhann hal,
Er mic hepta kvedhr,
Thann eta mein haldrennmik.
 
arst 29. juuli 2010, kl 17.59
Kallis "See on ju komöödia", muidugi kõik on siin wolandid, ka mina olen woland ja sina oled woland.
Ole kena, armas inimene, võta nüüd tablett ja mine magama.
 
See on ju komöödia 29. juuli 2010, kl 18.03
to arst
Igal asjal on piir, tableti võit endale prse pista
 
kas keegi saab 29. juuli 2010, kl 18.07
selle komöödia tädikese-onukese ära blokeerida.Aitab juba teema risustamisest.Mine oma kommentaaridega rate.ee või kusagile mujale pubekate foorumisse.
 
See on ju komöödia 29. juuli 2010, kl 18.17
to kas keegi saab
Ei ole vaja siin kõigi eest esineda saja nime all ja infosulgu tekitada oma räpase petise maski ümber.
Kui sul on midagi kobiseda või probleeme selle kohta, mida väidan, siis kirjuta mulle otse, eks vaatame..
 
kas keegi saab 29. juuli 2010, kl 18.24
Kle mine õue,äkki vihm lööb pea natuke selgemaks.Ja kui ei siis soovitaks tõsiselt RAVILE minna.Loll on ikka loll olla.
 
See on ju komöödia 29. juuli 2010, kl 18.29
ronmalac@gmail.com
Arusaamisega raskuseid või? Kes siin teemat solgib? Eriline argpüks
 
idee 29. juuli 2010, kl 18.35
vabandust minu tagasihoidliku sekkumise pärast, aga on üks selline idee, et äkki keegi keerab lihtsalt wolandile s.tta ja mängib siin veel peenemat mängu. samas "See on ju komöödia" tähelepanek, et teemasid laseb kustuda woland ise, tundub tõesti loogiline. kuid igaüks võib ju väita, et ta on woland. mina tunnen wolandi (või äkki hoopis keegi mu intrigant) ära selle järgi, et ta kirjutab järjepidevalt caldalia kohta caldilija. kui see otsingusse panna, siis saab aimu kellega tegu. muus osas "See on ju komöödiaga" nõus, ammu samad kahtlused, aga pole viitsinud võimelda.
 
Loogik 29. juuli 2010, kl 18.51
to idee
Ja laseb ära kustutada ainult need teemad, kus Wolandit ei kiideta? Ja viitsib siin seda päevad läbi teha?
Pole ju loogiline, kui oleks keegi teine nõid, kes näeb Wolandist konkurentsi, siis vorbiks ta Wolandi kohta häid kommentaare (sellised läbinähtavaid, et kõigile tundub, et Woland ise ennast haibib). Samas halbade kommentaaride vastu ei tohiks tal ju midagi olla. Seega arvan ka mina, et kirjutaja on Woland ise, tegemist on lihtsalt rumala inimesega, kes arvab, et petab ära. Pealegi on ta siin kunagi ka otse ise sõna võtnud ja oma nime alt, järelikult pole naistefoorum talle sugugi võõras koht.
 
ei saa aru 29. juuli 2010, kl 18.53
Ok, oletame woland teeb ise teemasid ja kustutab. Kuid see teema on ju alles?
Et keegi siin eri nimede alt wolandiga võitleb, on ka selge. Miks see woland kedagi segab, ei saa aru.
Elage oma mõistusega, uskuge ennast ja oma võimeid. Siin on suhtlus kuidagi lainetega, üks päev kiidame telefoni teel ennustamist ja teeme maha, teine päev sama caldalia kohta. Siis järsku peame sõda vene keelsete loitsudega jne. Pidevalt on vaja objekti keda sõimata ja pori sisse tallata. Sellest ka see, et tarka siin enam lugeda polegi. Keegi ei anna konkreetset nõu, keegi ei kirjuta konkreetsetest rituaalidest ja muust sellisest.
 
ei viitsi ka enam 29. juuli 2010, kl 18.53
vaielda.Kui inimene tahab uskuda et siin kirjutajad kõik wolandid on siis ei saa keegi tema uskumist muuta.Mida sa tahad et ma sulle meilile saadaks?Tõestuse,et olen ei ole woland?
 
muuseas 29. juuli 2010, kl 18.57
Muuseas, panen ka sõna sekka, kustutati ka teemad, kus wolandist ainult head ja kiitused kirjutatud olid!!!
 
Loogik 29. juuli 2010, kl 19.08
to muuseas
Eksid, kustutatud on ikka need teemad, kus terake tõrva muu kiidulaulu sees ka olnud. Praegu katsetasin: otsing- Woland ja leiab küll, aga arvake ise ära kas kiitust või laitust :) Isegi tervisemures meie Woland olemas.
to ei saa aru
Ega see kustutamine siis nii ruttu ei käi, kõigepealt peab ikka modedele kirjutama ja kustutakse siis, kui need aega leiavad.
to ei viitsi ka enam
Mina küll ei väida, et kõik on Wolandid. Aga usun, et käpp on tal sees ja mitte vähe.
 
e 29. juuli 2010, kl 19.09
pikk loba ja mitte ühtegi konkreetset abijuhust,
tavaline asi, ainult vaht.
 
piiks 29. juuli 2010, kl 19.14
Väga heaks on see teema läinud! Tegin copy-paste ja kui kustutatakse, siis mujalt on leitav
 
to loogik 29. juuli 2010, kl 19.14
Kusjuures kustutamine käib väga kiiresti.Keegi siin kunagi tekitas teema ja poole tunni pärast oli see kadunud.
 
muuseas 29. juuli 2010, kl 19.16
Woland pole esimene, keda siin maha tehakse ja kõigi positiivsete kommentaaride autoriks pannakse. Olgem siis loogilised lõpuni, kes siis hakkab siia kirjutama positiivset kogemust, kui kohe see kirjutis wolandi arvele pannakse. Arvan, et sellist tulemust ka wolandi vaenlastel vaja oli.
 
muhahaa 29. juuli 2010, kl 19.16
Kus nüüd avastasid jalgratta :))))))))) Vanad müstika nurgakese lugejad teavad ammu sellest "tegijast". Mis ta üldse peale caldelia laimamise on teinud?
 
ei leidnud 29. juuli 2010, kl 19.17
tervisemures wolandi teemat
 
Loogik 29. juuli 2010, kl 19.20
to to loogik
Pakun, et see sõltub ikka sellest, kas moderaatorid kohal on ehk "online" on, võib minna kiiresti, aga ei pruugi.
 
Marika 29. juuli 2010, kl 19.26
to idee
Vot see on küll õige tähelepanek, et pole Wolandi kiitust ilma Caldalia laituseta. Miks peaks "keegi suvaline" nõialt abisaaja samas teemas teist inimest maha tegema. Pole teemat kus Wolandist juttu on olnud, ilma Caldaliast rääkimata (loe: laimamata). Väga hea tähelepanek, kuid kahjuks teemad kustutatud, teavad vaid regulaarsed lugejad.
 
nojah 29. juuli 2010, kl 19.30
Selge oli algusest peale, et kogu seda mahategemist oli vaja Caldalia reklaamiks, nagu oleks caldaliast kõik pahad kommid woland kirjutanud))
Ootasin, millal siis selle mahategemise järel, "vaese" caldalia kiitmine hakkab)
 
Marika 29. juuli 2010, kl 19.39
to nojah
Ütlen ausalt, mul pole nõrka aimugi, kes ta selline on ja mis ta saavutanud on (kehtib mõlemi kohta). Aga tähelepanek oli õige pole Wolandit ilma Caldaliata jvp. Järelikult kellelgi on midagi kõvasti tema vastu. Võibolla panevadki muudkui üksteisele ära, aga pideva lugejana võin kinnitada, et "idee" tähelepanek oli õigustatud.
 
Kogenu 29. juuli 2010, kl 19.46
Teema on soovitage maagi: unustage need mõlemad netinõiad ja netiinglid, nii Woland kui ka Caldalia. Naljanumbrid mõlemad, ühendab neid vaid üks- oma margi täis teinud. Eriliselt hakkab silma muidugi Woland, kes erinevalt Caldaliast ei julge oma nime all esineda. Caldalia muidugi (vähemalt oma nime alt) ka kadunud viimasel ajal. Otsige häid nõide Venemaalt, ka suurest laiast Usast leiab, kes inglise keelega sina peal.
"Küssil" on õigus, ükski tõeline tegija meil varju ei jäeks, kui oleks keegi, oleks ta ammu avastud. Tõelise all mõtlen TÕELIST. Posida ja rituaale meil osatakse, aga tervise muredega otsige abi mujalt. Meie nõiad hakkavad kohe needusest rääkima, kogetud ja katsetatud.
 
to kogenu 29. juuli 2010, kl 19.57
Mida sa õieti kogenud siis oled?Ei saanud abi kummagi käest ja nüüd laimad.Wolandist on siin foorumis juba aasta algusest juttu olnud ja ta on oma nime alt inimestele ka abi pakkunud.Caldalia ilmus siia kuskil suve hakul, nii et ma ei ühendaks neid kahte.Caldalia ei tegele ju ka maagiaga vaid kanaldab mingeid ingleid kusagit:)millest keegi aru ei saa.Nii et jätke see woland ükskord rahule.Iga inimese enda asi kas ta pöördub abi saamiseks kellegi poole või mitte ja kui ta suudab aidata siis miks mitte seda teha.
 
N54 29. juuli 2010, kl 20.07
Wolandi kirujad ja mahategijad, ärge nüüd infarkti saage, kuid mina tulin siia teda kiitma ja tänama.
Minupärast pange ka see kommentaar Wolandi arvele. Kui te nii mõtlete, siis nagunii ei saa teid ümber veenda.
Mina sain abi, palju abi ja olen südamest talle tänulik. Ma ei tellinud küll maagiat, aga probleemid olid tõsised. Sain seda abi täiesti tasuta!
Woland on tark inimene ja tõsine tegija. Olen kindel, et oleks ka teisi kiitjaid, kuid nüüd kardavad inimesed kirjutada.
Keegi siin rääkis, et nende konnatiigis teatakse kõiki tõelisi tegijaid, kui nad on tegijad, miks teile siis teisi veel vaja on.
Soovitate venemaale minna, olen nõus, venemaal on head tegijad nõiad. Mitte need, keda telekas reklaamitakse ja siin telefone jagatakse, vaid need, keda teavad ainult tuttavad.
 
Kogenu 29. juuli 2010, kl 20.14
to to kogenu 19:57
Kuule, kirjutad: ei saanud abi ja nüüd laimad...samas küsid, mida sa õeti kogenud oled?
Mis kogemust sa veel tahad, pressid ju ise laimu välja. Ei saanud jah abi ja üks neist armastab needusest pajatada, rohkem ei täpsusta. Teisega neist puudub üldse kogemus, ainult foorumis on mulje tekkinud. Kes täitsa mööda pani, ei ütle, loe ridade vahelt, ei taha laimata! Võin vaid lisada, et totaalselt möödapanijaid oli rohkem, aga neist pole siin teemat olnud ja hakka nimesid nimetama.
Vene nõid Novgoradis ütles täpse diagnoosi ja needuse peale hakkas naerma. Arstid seda viga ei avastanud, kuna nõudis väga spetsiifilisi analüüse, kui ise neid analüüse (usaldades Vene nõida) nõudsin, sain abi hoopis kirurgias.
 
Pole hull 29. juuli 2010, kl 20.47
Ärge jamage inimesega, kes kirjutas kell 17:17. Lihtsalt hoiatan heast südamest, ei sunni kedagi mind tõsiselt võtma. Parem karta kui kahetseda!
Kulla kirjutaja kell 17:17 see ei ole üldse Sinu vastu ja Sinu taju, aga küllap Sa saad sellest isegi aru.
 
saaja 29. juuli 2010, kl 23.16
Siin oli pikalt üleval teema "Kellele Woland mehe tagasi toonud", mina ükskord küsisin ühe abisaaja käest midagi...et kas tema tundis sama mis minagi, ta vastas mulle ja rahustas mind...peale seda oli teema kadunud.
Ma ei usu ilmaski, et inimene kes ütleb absoluutselt täpselt foto järgi, mis kellegil viga on ja lihtsalt heast tahtest hakkab sind tasuta aitama, kusjuures muutused on tuntavad ja nähtavad, hakkab siinses foorumis ennast ise kiitma, ta ei langeks iial nii madalale ja arvan, et tööd on tal nii palju, et tal pole aegagi foorumis kükitada...mina pole Woland, olen üks neist, keda ta aitab, ja vaatame siis nüüd - kas see teema kustutatakse varsti, sest Woland ei vaja nimelt reklaami, samuti pole ta siin foorumis ise midagi muud kirjutanud kui ainult pannud oma maili, see oli talvel.

Piinlik on lugeda seda, mida siin kirjutatakse!
 
Hannese fänna 29. juuli 2010, kl 23.31
to hingetu
Hannes Vanaküla on kõige parem ja võimsam, tasuda võib ka natuuras
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!