Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
No see müstikanurk???
 
õhtane 01. oktoober 2010, kl 18.46
Kunagi oli siin nii huvitav käia, aga hetkel vaatan, et pole enam ainsatki huvitatavat teemat, kommenteerijad kuhugi ära kadunud ja mitte midagi lihtsalt ei toimu siin...masendav! Oli aega ja klikkasin siia, ehmusin päris ära, tõstetakse vanu ebahuvitavaid teemasid ülesse ja õelutsetakse vastikult, siis on veel uneteemad ja paar ennustuse-nurujat...ja kogu sisu, mis teiega, müstikud, juhtunud on?
 
liitun 03. oktoober 2010, kl 13.52
vähe sellest, et foorum ise nii pekki keeratud, pole siin tõesti enam midagi ei lugeda ega kommida. just vaatasin täna ega saand üldse aru, mis siin toimunud on, pole kaua käinud. võikski unenägijad eraldi olla ja ennustusetahtjad kah eraldi, uuendused on nii nõmedad et sõnu pole ja polegi siin enam midagi teha-masendav ja vastik
 
nik 03. oktoober 2010, kl 14.17
Tere austatud lugejad, midagi on selle foorumiga momendil valesti.
Momendil ei saa aru, aga viletsam kui enne oli, parem oleks, kui oleks siin ka iga kirjutaja kommentaaride arv igas teemas.
 
lizzi 03. oktoober 2010, kl 14.39
tERE, nIK, NÕUS SINUGA, VALESTI PUHA KÕIK! nÜÜD LUGESIN "HALVAS KOGEMUSES", ET POLE VÕIMALIK ENAM PANNA AKTIIVSEID LINKE, AGA MUL OLI SINU PANDUT VÄGA HUVITAV ALATI LUGEDA....OI, suured tähed, sorry, ei tahtnud, ei meeldi mulle see uuendus üldse ja väga paljudele ei meeldi!
 
ah 03. oktoober 2010, kl 14.45
asi pole uuenduses, foorum juba paar kuud huvitavatest teemadest lage olnud.
 
eneseuurija 03. oktoober 2010, kl 15.01
Niipalju kui on rahulolematust iseendas, peegeldab seda ka väline maailm. Ehk siis foorumiga rahulolematutel on võimalus oma rahulolematust uurida. See on hull haigus, mis haakub mille iganes külge. Küll põhjuse leiab.
hetke siis võimalus rahulolematu olla foorumiga.
 
öine 04. oktoober 2010, kl 00.10
viimasele: ega sina ometi selle kuulsa raamatu "saladus" õnge pole sattunud, et sellist jura paned...mul teismeline just luges seda ja muna hakkas kana õpetama, kuidas elada, see oli nii naljakas...?
just see "peegelduse" jutt :)))))
 
to öine 04. oktoober 2010, kl 00.44
Sa ära enne ühegi raamatu üle kaante järgi otsusta, eelarvamused on väga kehvad asjad. (ei ole lugenud seda raamatut, aga kavatsen).
muna võib väga palju kana õpetada, kui ainult kana viitsik õppida ja areneda.
 
hommikune 04. oktoober 2010, kl 00.58
öine
"saladuse" raamat on asjalik asi ja eriti sulle kuluks see marjaks ära. paljud noored on oma vanematest targemad.

õhtane
kas arvad, et sinu teema tegi foorumi huvitavamaks ja sisukamaks?:)
huvitav, kellega sa pahandad ja kes need inimesed on, kes peaks selle foorumi sinu jaoks huvitavamaks muutma?
mina küll ei leia, et peaksin oma aega raiskama ja pead vaevama, et õhtast rahuldada ja ta elu huvitamaks tegema:))
 
? 04. oktoober 2010, kl 12.30
eks huvitavad teemad tekivad ikka siis kui neid KIRJUTADA, mitte siis kui teha teema, et huvitavaid teemasid pole, mis sellest vingumisest kasu on?
 
kurat 04. oktoober 2010, kl 18.44
ma vaatan, kuidas see asi siin nüüd käib siis.
 
vöileib 04. oktoober 2010, kl 19.32
Tere.
Minulegi ei meeldi see uus. Ilmselt olen siis nende killast, kes ei suuda kiiresti kohaneda.
Tegelikult vist ikka see, et moded teevad ise otsuseid ja nende erapooletus on nii , kuis on. Raske on jääda objektiivseks, kui sul on vöim- tahan kustutan, tahan kommin ise ja surun omatahtsi kallutuse. Kahjuks on see läbinähtav.
Et teemad on ebahuvitavad, siis sellest, et , kes veidigi rohkem julgeb huvi tunda muude nähtuste vastu, kui viilma vöi kristi, nöia-Intsu järele ulgujad, siis oled kohe arengupeetusega ja ebakorrektne. Hea, kui üldse ei blokita, kui risustajat.
Pole hullu, köik , kes veidikenegi nendest iidolitest rohkem teavad vöi kogenud on, neile on mitu kohta netis kokku saamiseks, kus ei söimelda, et päiksevalgus ei paistagi meie peale.
Nii hea oli siin kohata Uriiniat.
Lahus vöiks töesti töötada:
maagid
nöiad
kaardipanijad

Müstikanurk vöiks olla iseseisev.
Kahju, et naistekas varsti tühjaks jääb. Mönigi kord oli hea auru välja lasta, olen ise siit mitmel korral head nöu saanud ja meeleheitleikest kohtadest on täiesti vöörad osanud mind üle viia...siiani tänulik köigile abitajaile.
 
... 05. oktoober 2010, kl 04.56
ma küll maage ja nõidu eraldi ei lahterdaks. maagid on lihtsalt meesnõiad ja nõiad on naised.
 
rosin 05. oktoober 2010, kl 13.18
Mis siin küll toimunud on, ei meeldi see mulle küll mitte. Ma niigi harva käin naisteka foorumis ja ainult "müstikas" - nüüd siis selline ebameeldiv üllitis, paha-paha!
Aga teemaalgatajal on õigus, siin tõesti on väga igav. Ega kunstlikult ju mingit jura ei pane teemaks, talvel ja kevadel oli siin nii lõbus käia ja neid naljatajaid siin lugeda, ega üksi uriinia see naljanumber polnud, siin oli teisigi toredaid ja isegi palju vaimukamaid, nüüd on tühjus! Teadjaid venelannasid enam pole näinud ja just neid lugesin huviga.
Need ennustused ja unenäod tüütavad tõesti väga, aitaks juba, on palju kohti kust leida tähendusi ja kel vaja ja määratud, see leiab ka õige ennustaja (kaardimoori), neid niigi kõik kohad täis. Nii et mina nõustun - müstikafoorum on täiega alla käinud, kommijad on õelaks läinud...see on paha!
Aga eks neid "õelaid" on alati ja igal pool, vaesed kibestunud üksikud naised, see nii tavaline.
 
liina 05. oktoober 2010, kl 14.37
Kiikasin kah siis selle totaalse muutumise ära, ega jah, tõsi, siin pole enam mitte midagi teha ja ongi parem, jääb enam aega lastele ja muudele asjadele, mis vahel tegemata jäid delfi naistekas istumisega. Kurjus, vaidlemine ja ÕELUS on siin tõesti viimasel ajal suuresti domineerivad ja ega ei huvita ka uned ja ennustuse-kerjused, aitab!
Vaadake, kui väike on müsikanurga külastus viimasel ajal, vanad teemad aga ülesse ja jälle vaidlema ja halvustama, niiet minu poolt ka head aega pikemaks ajaks :).
 
saalomon 05. oktoober 2010, kl 15.28
see, et siin viimased viis päeva vaevu liikumist on, on suurelt seotud ka foorumi uuendusega. nädalavahetusel oli foorum ju pool aega üldse maas ja pärast seda pole mitte vaid müstika nurk tühjem, vaid kogu foorum. enim vaadatud ja kommenteeritud on foorumi uuenduse kohta olevad teemad halvas kogemuses jne

aga no põhimõtteliselt peetakse vast silmas selle nurga allakäiku juba pikema aja jooksul? siinkohal pole muud kui nõustun autor "?"- ga. kes neid teemasid siis ikka vorbivad kui mitte need, kes siin käivad. miks olete nii igavad siis?

osad nutavad siin taga tundub, et konkreetseid inimesi ja aegu. ju neil sai siis jutt otsa või pole uusi teemasid, kus midagi öelda oleks. ühte anekdooti ka ei räägi ju päevst päeva, nädalast nädalasse või kui räägid, siis lõpuks pole naljakas ja muutub igavaks. uued tuuled ei puhu niikaua kui te ise ei lase neil puhuda ja idus juba maha tallate.
 
jah 05. oktoober 2010, kl 20.01
Ja aktiivsete linkide kadumisest veel kõige rohkem kahju.Miks nii tehti?Vastake!
Uriinia 05. oktoober 2010, kl 20.06
Ei pruugi selle salatarkuse-nurgakese surma sugugi ette kuulutada.
See ju alles beeta-versioon kah.
Surm saab siin olla vaid vägivaldne.
Ja seegi vaid Delfi pankrotihalduri käe läbi...

Ammuks see oli, kui kõik nõiad vaid luudade seljas ratsutasid.
Mäletan veel omast nooruspõlvestki ühte seesugust.
Väga karakteerne daam oli, peab mainima.
Mul kästi veel surmaähvardusel teda ämmaks nimetada...

Aga siis tulid noorematele juba need tolmuimejavigurid.
Algul ikka Raketad ja Sputnikud.
Näed, nüüd ei istu ükski endast lugupidav nõid enam alla Samsungi mingisuguse kärrpläuhti selga, kui Blocksbergi mäele tarvis sabbatile minna...

Nii ka siin.
Eks nuusutatakse hoolega kõledat sügistuult ja uuritakse, mis see uus asi on.
Noh, nigu kass uudistab mõnd uut asjandust kodus. Küll lõpuks ära harjub.
Mina olen igal juhul kuulnud, et hull Tesla pidi oma palatis juba lendavat i-Podi leiutama, nii et tuleb ikka sõrm tulevikupulsil hoida, mis sellest, et algul imelik on.
Aga eks meiegi sootsiumile meeldib vahest nostalgitseda ja vana albumit vaadata.
Kõlgutan teilegi sealt ühe lingi:
http://avalonceltique.unblog.fr/files/2010...



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Uriinia 05.10.2010 20.15.
 
rv 05. oktoober 2010, kl 22.08
to eneseuurija On vale puha Teie jutt sellest, et meie, ehk siis nende foorumikülastajate
arvamused, kes foorumiga nüüd rahulolematud on, peegeldamegi iseennast. Siin on
asi väga palju teisiti ja Saladuse raamatuga ei saa seda ka kuidagi siduda. Kas totalitaarsed rez`iimid peegeldavad vabade isiksuste olemust? Arvan, et suurem pime-
dus toob valguse eredamalt esile.
Ise mõtlesin seda uuendust vaadates tõsiselt uue foorumi tegemise peale.Minu arvates
on see, kuidas vorm ümber kujundati, vägagi mõtlemapanev.
 
j2nes 06. oktoober 2010, kl 21.54
mis siin siis nii muutunud on? välimus ainult.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!