Mees peab vastutama oma tegude eest? Aga naised kes teevad aborti, lasevad neegriga jalga jne. Kas nemad vastutavad oma tegude eest? Kas Eestis on sugude võrdsus? Mehed ei saa aborti teha, seega tuleks see keelata naistel. Kui lapsel on isa teada, siis abordi teoks vajalik isa nõusolek.
Naistel on lihtne. Kui nemad ei taha vastutada, siis minnakse abordile. Meestel on keeruline, kui nemad ei taha vastutada siis nad pannakse vastutama. Siin on kohane see mõnus lause, "polnud vaja siis vorpida kui nüüd ei taha vastutada või plekkida".
Huvitav, mida see soovolinik selle kohta kostab. Ilmselt seda, et kuna hetkel naiste õiguseid ei diskrimineerita, siis on kõik korras. Tähtis ongi see, et naisi ei diskrimineeritaks. Sündimata lapse huve ei kaitse mitte keegi. E isaagi kaitsta, sest seadust pole.
Kas naised oleksid valmis samamoodi vastutama, kui laps oleks isa juures? Kas te maksaksite iga kuu selleks, et lapsel ja ta isal oleksid kõik mugavused?
Hull peast, karjute, onju? Mis tähendab, isa juures, lapsed on ju emade eraomand! St teie lapsed on, teised lapsed, v.a. muidugi sõbrannade omad, võivad muidugi ju isade juures elada, KUI NAD HEAD ISAD ON. Kas keegi küsib teie käest, kas te olete head emad? Kas keegi kontrollib?
Mina ise makan hetkel 250 eurot kuus. On seda palju või vähe? No kui naine ise peaks seda mulle maksma, siis oleks seda ilmselgelt üleliia, sest miinimum on 145€ ja tal poleks sedagi. Aga kuna mina maksan seda talle, siis on seda liiga vähe ja vot sellega ei tule mitte kuidagi välja.
Seda enam et laps on minu juures väga palju ja siis maksan ka kulutused mina.
Ehk, ma maksan siis kui ta on seal ja ka siis kui ta on siin.
Kas keegi rääkis midagi rahast, lastest ja õigustest?