Mina ei ole variser. Mina räägin seda, mida mina oma puhta ja siira südamega usun. Kui sulle ei meeldi, siis pole see minu asi. Kes ütleb, et ma peaksin seda tegema, mida sina või ghost mul käsivad? Kas sina oled Püha Vaimu osaduses, et sa tead öelda mulle, mis on õige ja mida mina rääkida tohin ja mida mitte? Eks inimene pea Jumalat rohkem kuulama kui mõnda piripiigat, sest kes on üks piripiiga Jumalaga võrreldes? Tühine ennasttäis ninatark, kel pole Jumala tarkust ega ka jumalakartust. Jumalakartus on tarkuse algus ja minul on Jumalalt saadud tarkust ja ma jagan seda vahel ka teistele, tahavad nad siis kuulda või mitte, see ei ole enam minu asi. Mis siis kui Jumal mulle kogunisti prohveti ande annab ja ütleb, mine ja kuuluta? Kas ma siis peaks tulema siia sinult või ghostilt küsima, et mis teie sellest arvate, kas ma ikka tohin seda teha?
Jumal on minu Isa ja mina ausan ja armastan Teda. Ma suhtlen Temaga iga päev. Igal päeval ma kurdan talle oma mured, igal päeval ma mõtisklen Tema armu suuruse ja tarkuse üle. Ma kuulan Pereraadiost vanade, juba ammu lahkunud suurte pastorite jutlusi, need on nii sügavad ja nii õiglased ja nii armulised. Aga ma kuulan ka tänapäeva pastorite jutlusi ja needki on täis usku ja siirust. Ma ei eita, et ka usklike seas on varisere ja me kõik eksime, ka usklikud inimesed. Ent ma tean, et ka kõik mu eksimused tulevad viimaks mulle kasuks, teevad mind targemaks, sest paljast teooriast ei muutu me keegi, muutume ainult sellest, mis meie südant puudutab, vahel selle pikalt valutama paneb. Seda elu soovitan ma kõigile - elu koos Jumalaga.
Piibel muide räägib ka Jumala armulikkusest ja erilisest hoolest lesknaiste vastu. Praegu ei oskagi õiget seisukohta võtta, kas mahajäetud üksikemad on nagu lesed või mitte. Paljus nad ju on sarnases seisundis. Vana aja Iisraelis ei tohtind keegi neile liiga teha, sest Jumala sõna ütleb, et Tema ise on lesknaistele mehe eest ja vaeslastele Isa eest ja kui keegi neile liiga teeb, siis Ta teeb nende endi naised leskedeks ja lapsed vaeslasteks. Sellise erilise Jumala kaitse all olid need õnnetud ja abitud inimesed. Tundub karm? Aga jumalakartus siiski toimis ja inimesed tegid head sellistele peredele, sest nii nad korjasid Jumala õnnistust ja halastust ja heldust oma perele. jumal tasus neile nende heateod.
Piibel on kõige targem raamat maailmas, täis elutarkust, Jumala tarkust, õpetust heaks eluks, ligimesearmastuseks. Ma ei häbene Jumalat, ma ei häbene Jeesust Kristust, sest Ta käis mööda maad ja tegi head ja halastas ja aitas kõiki, kes Tema poole pöördusid. Kui palju imelisi julgustussõnu ja lohutust jättis Ta oma õpetusega meile - no kuidas ma peaksin seda häbenema või kartma neid, kes mulle ütlevad - pea suu! Kao oma Jumalaga sekti, põranda alla! Eks kogu maailm ole Tema päralt, Tema loodud - kuidas sa siis saadad selle, kes sind, väike tühine piripill, lõi, pärapõrgusse? Eks Tema ole kuningas ja sina vaid tühine inimlaps, vilets patune olend, kes armu vajab. Anna endale aru oma väiksusest ja tühisusest!