Sattusin esimest korda selle alakategooria rubriiki ja otsustasin sõna võtta.
Olen ise väga heal järjel lasteta noor naine ja lapsi ei plaanigi saada, kui siis mitte niipea. Hetkel olen just huvitatud endast 14 aastat vanemast mehest, kellega töö asjus teed kokku viisid. Olen tajunud õhus kerget elektrit, samas võin seda endale ka ette kujutada. Aga asja ma nii selgusetuks kindlasti ei jäta ja kavatsen varsti mingi sammu astuda.
Mehe suhtestaatus on teadmata, aga tean, et tal on sama vana laps, kui suur on me vanusevahe. Tean ka seda, kes ja milline on ta lapse ema ja et tollel on abielusõrmus sõrmes. Mehel mitte. Võimalik, et nad polegi enam koos. See naine on end väga käest lasknud välimuselt ja minuga ei anna võrrelda. Kunstküünte ja -ripsmete tibi ma pole, aga atraktiivne olen olnud paljude meeste jaoks, kellega olen kohtunud, aga keegi mulle pole sobinud. Mis ei tähenda muidugi, et ma väga enesekindel naine oleks, eks ma tean oma mõningaid komplekse küll.
Aga see mees, kelle ma nüüd sihikule kavatsen võtta- sellist pole enne näinud, näeb oma vanusest 10 aastat noorem välja, ei ühtegi kortsu, tõeline kompu. Ja ma ei suuda hetkel välja mõelda ühtegi põhjust, miks selline mees peaks sellise naisega veel koos olema. Loodan, et polegi. Aga samas kui ikka on, siis ma ei kujuta ette selle mehe tõehetke, mil ta peab võrdlema mind ja oma lapse ema.
Vaidlen täielikult vastu siinsetele väidetele, et noor naine ootab vanematelt meestelt ainult hilpe ja soojamaa reise- mina olen elav tõend selle väite paikapidamatusest. Kõik enese eest hoolitsevad noored naised ei ole meeste ülal pidada.Leian, et pigem vanemate naistega on nii. Sest juhul, kui lahku minnakse, siis paljudel juhtudel ei toeta mees rahaliselt mitte ainult oma lapsi, vaid ka eksnaist.
Ja juhul, kui ma selle mehe peakski omale võitma, siis kindlasti ei huvita mind tema rahakott, peaasi, et eksnaise nõudmised suurest kibestumusest näiteks ülepingutatuks ei läheks. Lapse vanemad peavad oma lastesse võrdselt panustama ja investeerima, mitte nii, et üks mees maksku end tühjaks, kui ta ometi uue teise naise peaks võtma. Ja ma leian, et kui on juba lahku mindud ja laste toetuseks makstakse niigi raha, siis mees ei pea veel oma eelmise eluaseme laenu edasi maksma kuni surmani. Eriti veel kui sellele eksnaisele uus mees majja peaks tulema. Uus mees maksku siis laenu edasi, või otsigu odavam elamine. Mehe uus elu vajab ka elamist, mitte endiste naiste ülalpidamist- endiste naiste ja laste ülalpidamisel on suur vahe.