Tüüpiline näide egoistlikust inimesest.
....Ei tea kuidas see teemaalgatajale küll miskit viisi haiget teeb? No kui ongi naisel kaks last kahe erineva mehega? Või rohkem. Või vähem. Mismoodi saab see kuidagi mõjutada teemaalgataja elu?
No aga võib-olla teemaalgataja töötabki selliste murtud hingega lastega, kes ise ka tunnetavad, et nad olid ainult üks järjekordne eksitus ema suurest meestejorust.
...Ja mis on üldse siia foorumisse asja sellel nn " moraalsele" inimesel, kes kõik ja alati teeb nii nagu seadus ette näeb? Temasugused inimesed ei eksi iialgi, ei tee ise otsuseid.
Jube küll, kui laps on sinu jaoks ainult üks eksimus. Ja eksitakse kohe ikka mitme mehega järjest. see näitabki suhtumist lastesse.
...Ja ausalt, ma kahetsen, et ei saanud rohkem lapsi kuna mõtlesin samuti, et mis küll minust siis arvataks, kui kahe mehega erinevad lapsed saan. Midagi ei oleks halba saanud, hoopis kaks last oleks nüüd ja selle võrra rohkem rõõmu.
Nojah, aga kas ka lapsel oleks rõõm ilma isata kasvada? Kes selle peale mõtleb! Ikka ainult mina ja mina!