Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
Naistel erinevate meestega suur kari lapsi
 
21.sajand 25. september 2014, kl 16.31
mis teil arus on???
 
muidu 25. september 2014, kl 16.38
keda siis nüüd silmas pead? ah?
 
Sultan 25. september 2014, kl 18.18
Kas siis oleks parem kui oleks nagu vanasti, et naistekarjal kamba peale üks mees ja pidid nädalate viisi oma järjrkorda ootama? :=)
 
isside meeskond 25. september 2014, kl 21.49
Kui naise fertiilsuse ajaks võtta 30 aastat, saab üks naine sünnitada umbes 36 last, kui jätta puhkuseks üks kuu, mille järel tuleb järgmine uus mees last tegema.

Üks naine ja 36 erinevat issit, väga lõbus kärgpere!
 
kes see õigustusi ei leia! 26. september 2014, kl 22.13
1. No jumaluke - inimene võib ju eksida! Kas sina oled eksimatu?
2. Et nagu ma peaksin kohe tutvudes teadma, millise mehega tegemist on kas ta tahab minuga last kasvatada, No usaldasin jah vale meest - siga niisugune! Enne rääkis, et armastab!
3. Ma ei tahtnudki neid mehi endale - kõik mehed on sead! Aga sigade lapsi sünnitasin küll!
4. Egas praegu pole keskaeg, et seks on keelatud, kui abielus ei ole. Nii hea on lapsi teha! Pole oluline, kes just ette juhtub!
5. Variante on ju veelgi
 
nii ongi 27. september 2014, kl 11.41
Kõige imalam vabandus on teha otsekohe võõra mehega lapsi, sest suur armastus tuli peale. Loomad kargavad esimese nuusutamise peale, inimene õpib teist tundma ja kui ei sobi lapsele vanemaks, ei tehta lapsi!

Kuidas saab 4-5 erineva mehega lapsi teha, see pole enam normaalne. Isegi kahe erineva mehega on asjad kahtlased. Lastega naise kosimisel peaks iga mees arvestama, et ta võib olla pikas jadas järjekordne lühike verstapost. Kombed on juba sees!
 
hj 28. september 2014, kl 10.46
Paljuks tänapäeval neid, kellel suur kari lapsi???? Isiklikult ei tunne kedagi. Nõukaajal oli kordades rohkem lüpsjaid, kellel joru laps ja erinevate traktoristidega. Nojaa need üksikud, kellel on rohkem lapsi, saavad rohket meedia tähelepanu ja siis mingi totu tuleb ja ahastab siin.
 
qv? 01. oktoober 2014, kl 12.07
Kuidas saab eksimiseks nimetada ilma aluspesuta ööklubisse mineva naise kaasaminemist täiesti suvalise kuldiga, kes teeb naisele kõhu ette? See pole kindlasti mingi eksimine.
 
kes see õigustusi ei leia! 01. oktoober 2014, kl 12.32
No eks see mitme mehega mõtlematult laste saamine annab tunnistust naise vaimsest tasemest. Ega arukas naine ju sellises olukorras ei olegi. Sellest siis ka need tobedad eneseõigustamised.
 
üüü 06. oktoober 2014, kl 15.52
no mina jälle olen mõelnud nüüd tagant järgi, et olnud siis erinevate meestega, aga kaks last oleks võinud ikka olla küll!
Rohkem muidugi pole mõtet ühel naisel lasta endale sigitada :), meeste peale ei saa kunagi kindel olla, ikka ise peab mõtlema eel-kõige, kui mitut oled suuteline kasvatama üksi!
 
jeerum 07. oktoober 2014, kl 20.19
mis seal vahet kas lapsi üks või rohkem. mis neil naistel arus on, kes juhusuhtest lapse teeb ja isakandidaadiga nii kaua tuttav pole et laps abiellu sünniks.
 
Siiri 10. oktoober 2014, kl 09.58
ega ka tänapäeval sigivad noored endistes kolhoosi keskustes, et vähe ei ole.põhikool lõpetatud ja kohe rautama sama küla plikasid, kes vahel on isegi sugulane.
 
Mali 11. oktoober 2014, kl 07.59
Minul on kuus last erinevate meestega ja kõik mehed maksavad lastele korralikult elatisraha. Hoolitsen laste eest ja tööl pole vaja käia. Kui minul oleks 6 last ühe mehega ja mees jätaks mind maha, siis mehe antud elatisrahast ma lastega toime ei tuleks. Nii on elu.
 
arusaadav ju 11. oktoober 2014, kl 14.10
Last tehes mõtleb naine loomulikult ainult rahale - ainult vanamoodsetel (!) inimestel sünnivad lapsed armastusest. Ja arusaadavalt saab mitmelt mehelt kokku rohkem raha, kui ühelt.
Nii et - kui abiellume, siis mõtleme eelkõige lahutusele ja kui lapsi teeme, siis mõtleme, kui palju nende eest raha võiks saada, kui järjekordne isakandidaat minema jalutab.
 
?? 22. oktoober 2014, kl 10.30
Ei tea kuidas see teemaalgatajale küll miskit viisi haiget teeb? No kui ongi naisel kaks last kahe erineva mehega? Või rohkem. Või vähem. Mismoodi saab see kuidagi mõjutada teemaalgataja elu?
Kas surutakse nuga kõrile ning nõutakse raha?
Ja mis on üldse siia foorumisse asja sellel nn " moraalsele" inimesel, kes kõik ja alati teeb nii nagu seadus ette näeb? Temasugused inimesed ei eksi iialgi, ei tee ise otsuseid ( sest otsused on seaduste näol keegi teine teinud ja neid seaduseid tuleb ju järgida, mis siis kui hing tegelikult teist tahaks), ei keera sirgelt teelt kõrvale ja ei usu midagi muud kui seda mis on notari juures kinnitatud.
Aga jah,mis ma ikka. Ise olen ka ju üks neist "pahadest", kes üksi last kasvatab. Jah, ühe mehega saadud üks laps. Ja ausalt, ma kahetsen, et ei saanud rohkem lapsi kuna mõtlesin samuti, et mis küll minust siis arvataks, kui kahe mehega erinevad lapsed saan. Midagi ei oleks halba saanud, hoopis kaks last oleks nüüd ja selle võrra rohkem rõõmu. Majanduslik pool on kindlustatud ning mitte sugugi lapse isa toetuse tõttu.
 
äriprojektiks laps 22. oktoober 2014, kl 11.47
?? Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ei tea kuidas see teemaalgatajale küll miskit viis
> i haiget teeb? No kui ongi naisel kaks last kahe e
> rineva mehega? Või rohkem. Või vähem.

Üks laps kahe mehega annab kahekordse kullakaevajatoetuse. Tehti samas voodis kahe erineva purtsuga või üks hakkas kaastundest vabatahtlikult lapsendama?
 
??-le 22. oktoober 2014, kl 13.52
Tüüpiline näide egoistlikust inimesest.

....Ei tea kuidas see teemaalgatajale küll miskit viisi haiget teeb? No kui ongi naisel kaks last kahe erineva mehega? Või rohkem. Või vähem. Mismoodi saab see kuidagi mõjutada teemaalgataja elu?
No aga võib-olla teemaalgataja töötabki selliste murtud hingega lastega, kes ise ka tunnetavad, et nad olid ainult üks järjekordne eksitus ema suurest meestejorust.

...Ja mis on üldse siia foorumisse asja sellel nn " moraalsele" inimesel, kes kõik ja alati teeb nii nagu seadus ette näeb? Temasugused inimesed ei eksi iialgi, ei tee ise otsuseid.
Jube küll, kui laps on sinu jaoks ainult üks eksimus. Ja eksitakse kohe ikka mitme mehega järjest. see näitabki suhtumist lastesse.

...Ja ausalt, ma kahetsen, et ei saanud rohkem lapsi kuna mõtlesin samuti, et mis küll minust siis arvataks, kui kahe mehega erinevad lapsed saan. Midagi ei oleks halba saanud, hoopis kaks last oleks nüüd ja selle võrra rohkem rõõmu.
Nojah, aga kas ka lapsel oleks rõõm ilma isata kasvada? Kes selle peale mõtleb! Ikka ainult mina ja mina!
 
nupsik 05. november 2014, kl 12.48
Julged naised lihtsalt. Mina naiteks ei julge yhegi mehega isegi yhte last saada. Neljas mees 15 aasta jooksul. Alati tundub mees liiga vaene, et lapsele/lastele korralik tulevik kindlustada. Niisiis vahetan jarjest edukamate vastu, aga ikka ei ole piisavat usaldust. Ja yksikvanem olema ei ole ka vabatahtlikult valmis. Ei teagi, kumb variant hullem on.
 
Vastuse ... 12. november 2014, kl 04.15
21.sajand Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> mis teil arus on???


... leiad siit: http://naistekas.delfi.ee/foorum/list.php?23

.
 
naine 24. november 2014, kl 21.13
Las teevad nende oma asi,sina ei pea nende naistega ju perekonda looma. Sina vali vaba , tark töökas naine, oledki mäel. Kunagi sünnivad teil omad lapsed ja kõik on korras.
 
kärgpered moes 03. detsember 2014, kl 08.01
nagu mesilastel:) igal lapsel oma issi:)
 
jah 08. detsember 2014, kl 02.19
Eesti on väike ja kui lapsed isasid ei teagi ja poolõdede ja poolvendade isasid ja need isad on Eestimaal palju järglasi maha jä'tnud...Siis kasvavad kõik need poolik ja veerand kasvatuse saanud inimhakatised üles ja leiavad juhuslikult üksteise , äkki isegi armuvad ja kukuvad omakorda tegema lapsi ilma valimata partnerit. Siis võib vabalt juhtuda et tark eesti rahvas hakkab vähehaaval peast soojaks minema, sest sugulased omavahel ju ei abiellu, lapsed tulevad poole aruga, seda rääkis juba 60 datel aastatel vanaema.Kas on üldse mõttekas anda nõu, et uurige põhjalikult partneri suguvõsa ja enda oma ka, et kelle lapsed te mõlemad olete, käige arstil enne perekonna loomist kui isasid ei tea, las võtavad analüüsid, äkki olete oma sala kärgpere veerand või pool õde- venda. Mul tõusevad nende kärgperede peale mõeldes juuksed püsti.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!