Kui mehed vaataks naisi, kellel võimalikult vähe kunstvidinaid, ennast ülistavat suhtlusstiili jms, leitaks endale hea kaaslane.
Minu kriteeriumid on sellised: mees peab olema vaba, atraktiivne (välimus, kombed), avameelne humoorikas, haritud.
Ennekõike mees peab olema vaba (puudub huvi armukese staatuse vastu ja uute meestega tutvumise eesmärk on pigem võimalik püsisuhe. Atraktiivne mees on selline, kes näeb kena välja, on puhtalt riides, küüned lõigatud, juuksed kammitud, hambad korras ja käitumine austav, viisakas. Avatud mehega saab rääkida erinevatel teemadel, tal on oma arvamus, ta on julge suhtleja, ei luuleta ega valeta. Huumorisoon on vajalik, et siia tõsisesse ellu mängulisust, naeru tuua. Haritud mehe all pean silmas mitte kõrghariduse diplomit, mõni keskharidusega mees on haritum, kui kõrgkooli lõpetanud mees. Lihtsalt haritud mehel on lai silmaring, temaga on huvitav maailmast rääkida, ta kirjutab vigadeta. :)
Paar aastat tagasi lõppes minu pikaajaline suhe. Olen nüüdseks paari mehega kohtunud, aga miskipärast sattusid mulle sellised mehed, kellele tuli selgitada, et mind ei huvita su rahakoti paksus ega nutika või auto bränd. Ja kui selgus, et neil puudub haritus (või siis see ei jõudnud avalduda, kuna me ei sobinud oma vaadetelt kokku ja lõpetasime suhtlemise), siis loobusin proovimast. Võibolla satub kunagi teele selline mees, kes mulle sobib, aga seni elan üksi.