Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
Mille järgi eesti naine valib endale meest??
 
Taavi1 05. november 2018, kl 22.04
1 Ilus auto või
2 Palju pappi???
kumb on tähtsam?? kui mõlemat korraga pole ma mõtlen??
muud omadused neid ma ei viitsi kirjutadagi see on nagunii ainult jutuks hea.
 
naine 05. november 2018, kl 22.57
1. ilusa auto suudan endale ise muretseda
2 Piisavalt pappi teenin ka...............

Kui sul mitte midagi muud pole pakkuda, siis oled küll mõttetu topis.
 
Taavi1 05. november 2018, kl 23.29
Midagi muud pakkuda? mida muud sa veel tahaksid siis?
 
Taavi1 06. november 2018, kl 09.55
minumeelest ollakse auto ja rahapeale kõige rohkem sillas ju.
kui näed kuskil linnas ilusat autot ja kõrval istub ilus naine, siis seal pole rohkem midagi seletada ju.
kui loobud lubade tegemisest siis soobud naisest, see teeb nii välja. Eestis vähemalt, mõnes riigis vaadatakse kõigepealt meest.
kui kenat naist tahad siis tee load ära, meestele kes siin unistavad et võiks leida enam vähem kena naise
 
Mees 30 06. november 2018, kl 10.07
ma teen tavaliselt nii et kui kuskil portaalis hakkan mõne kena naisega suhtlema, ja kui asi tõsisemaks muutub ja peab kohtuma minema, siis toon mingi ettekäände et auto on katki või midagi sellist,
kuna ta nagunii loodab et sul oma auto ja tuled autoga kohale )
liiga piinlik oleks tunnistada et mul pole autot ma tulen jala :) siis võib oodata kohe et OI SORRY SA TEGELIKULT EI MEELDIGI MULLE, SEE OLI EKSITUS)
 
Igor 06. november 2018, kl 11.57
sama jama,
ma ei viitsi ka ülejäänud elu üksi olla, ma lähen ka autokooli.
tahad ju sexida ka kunagi naisega.
 
M 07. november 2018, kl 00.41
ma arvan et 10-15a pärast on suhtlusportaalidel juhuloalugejad, nagu id kaardi lugeja, paned loa sisse ja pääsed portaali sisse, siis kõik naised teavad et siin keskonnas on kõigil autod olemas.
IGA NAISE UNISTUS ON SELLINE SUHTEPORTAAL
 
Mees 30 09. november 2018, kl 21.55
Kuidas on siis naised, millised mehi te rohkem vaatate, kas mehi kellel saksa auto mudelid või ameerika mudelid???
 
Nelikisa34 10. november 2018, kl 03.16
Ma eelistaks meest, kes nii ebaolulise teema üle pead ei murra. Ehk teisisõnu: peale selle teema lugemist hakkan ainult jalamehi ja jalgrattureid vaatama :)
 
Mees 10. november 2018, kl 15.22
Tere Nelikisa34.
kuidas sul muidu läheb ? kas oled vaba naine? ja kena :)??
 
ongi 11. november 2018, kl 13.08
Tegelikult mei vali suurem osa naistest üldse midagi. Lähevad esimesega, kes nõus ja tulemus ongi järjekordne vallaslaps.
 
Mees 12. november 2018, kl 23.35
ei usu mina et te ei vali, on naisi kes käivad kohtingutelt kohtingutele ja ükski ei sobi?
10 kohtingut ja ikka üksi :)?
 
muidugi! 13. november 2018, kl 00.36
No eks sellepärast käibki 10 korda, et mitte ükski mees pole nõus teda enda juurde võtma. Kui keegi nõustub, siis tormab kohe.
 
Ilusad eesti naised 15. november 2018, kl 19.49
Ilusad eesti naised kas keegi on huvitatud BMWs juhiga koos :)
 
Ilusad Eesti naised... 16. november 2018, kl 23.06
pole huvitatud ossmobiilis ossiga aelemisest.:/
 
Patricia dooley 19. jaanuar 2022, kl 00.27
Olen siin, et jagada teie kõigiga hämmastavat elumuutvat võimalust. Jose kauplemisplatvorm on registreeritud ja ehtne investeerimisplatvorm, mis võib vaid 700 eurose esialgse investeeringuga teenida nädalas kuni 7570 eurot. Olen selle suurepärase investeerimisvõimaluse elav tõestus. Kas olete huvitatud investeerimisest ja soovite teenida iganädalaselt? alustamiseks võtke Josega ühendust whats-rakenduse kaudu: +12012937434 või e-posti aadressil Josegonzales87958@gmail.com ...
 
naine36 22. jaanuar 2022, kl 15.46
Kui mehed vaataks naisi, kellel võimalikult vähe kunstvidinaid, ennast ülistavat suhtlusstiili jms, leitaks endale hea kaaslane.
Minu kriteeriumid on sellised: mees peab olema vaba, atraktiivne (välimus, kombed), avameelne humoorikas, haritud.

Ennekõike mees peab olema vaba (puudub huvi armukese staatuse vastu ja uute meestega tutvumise eesmärk on pigem võimalik püsisuhe. Atraktiivne mees on selline, kes näeb kena välja, on puhtalt riides, küüned lõigatud, juuksed kammitud, hambad korras ja käitumine austav, viisakas. Avatud mehega saab rääkida erinevatel teemadel, tal on oma arvamus, ta on julge suhtleja, ei luuleta ega valeta. Huumorisoon on vajalik, et siia tõsisesse ellu mängulisust, naeru tuua. Haritud mehe all pean silmas mitte kõrghariduse diplomit, mõni keskharidusega mees on haritum, kui kõrgkooli lõpetanud mees. Lihtsalt haritud mehel on lai silmaring, temaga on huvitav maailmast rääkida, ta kirjutab vigadeta. :)

Paar aastat tagasi lõppes minu pikaajaline suhe. Olen nüüdseks paari mehega kohtunud, aga miskipärast sattusid mulle sellised mehed, kellele tuli selgitada, et mind ei huvita su rahakoti paksus ega nutika või auto bränd. Ja kui selgus, et neil puudub haritus (või siis see ei jõudnud avalduda, kuna me ei sobinud oma vaadetelt kokku ja lõpetasime suhtlemise), siis loobusin proovimast. Võibolla satub kunagi teele selline mees, kes mulle sobib, aga seni elan üksi.
 
To Taavi1 09. juuni 2022, kl 23.01
Ma jätaks auto ja palju pappi kõrvale ja otsiks meest, kellega oleks huvitav rääkida ja olla ning kes suudaks olla mees. Kes ei suitsetaks ega jooks. Meest, kes on mu hea sõber ja kellega on hea olla.
 
Naised , ärge olge liiga valivad, muidu juhtub nii: 12. juuni 2022, kl 01.49
Lasin reede õhtal 6 (lausa kuus kanget pindist) õlle hinge alla ja toksisin netist tutvumissaite-kuulutusi. aga keski ei akand õnge, ehkki paar maatibinat oleks justkui soovind mu tyrblil yles-alla end hõõrutada. aga ei näkand. õrritasid vist vaid. lõpuks koukisin oma vembo välja ja jõhkra tõmbega lõin mitu nädalit ilma olnud karal paar korda nahka edastagasi ja siis purskasin, johhairottijaa kogu oma rüperaali ekraani värsket või siis roiskund spermi täis. uijah, kõik mis sees vist oli, purskus välja mõeldes teile rahuldmata tibid. noolige noksi teinekord paremini!!
 
valib või? 12. juuni 2022, kl 10.50
No ei vali suurem osa naistest mitte midagi. Kes on nõus voodisse tulema, see võetaksegi. Vähemalt selleks korraks. Ega muidu neid üksikemasid nii palju ei oleks, kui naised ikka valiks ka.
 
naine to valib või? 11. juuli 2022, kl 16.10
Kõik üksikemad ei ole ole seepärast üksikemad, et kuskilt keegi voodisse saadi. Ikka suhtes ollakse, meeski tahab lapsi ja perekonda, kuid järsku, kui naine rasedusest teatab, kaob tulevane issi nagu tina tuhka. Alles siis saab lapsmeelne mees aru, et pole isaks saamiseks valmis.
Üheöösuhtest sünnitab last vaid väga üksik naine.
 
vana hea mõte 11. juuli 2022, kl 20.35
Lapsed tehtagu abielus olles. Kui mees abieluks valmis ei ole, siis ei tasu ka sellisega lapsi teha. Ainult see jutt, et tahab lapsi ja perekonda ... ei päde.
 
naine viimasele 12. august 2022, kl 20.15
Kas mees on samal ajal puu otsas, kui pauk käib?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!