"Kui ei sobi, siis tulebki öelda, et ei sobi" - nõus, pole mõtet inimesele öelda, et sa oled ääretult tore ja siis kaameraga omavahel anda mõista, et arvamus sootuks teine.
Ma ei ole nurga taga susisejate ega keerajate mõttelaadi austaja, aga ma ei leia, et inimese teistsugust, sulle sobimatut olemust, peab iga hinna eest mättasse taguma - kui Jaak ei tahtnud/viitsinud enam seal seikluspargis turnida, siis kohe "ma olen sinus nii pettunud". Selle asemel, et kiita inimest, et tal on ilus ja maitsekas kodu ning huvi tunda, kes tal on aidanud tal seda kujundada pigem hinnang "huvitav milline see ilma naisekäeta oleks". Üks ving ja virin ja halvustava otsimine. Ütle üks koht, kus ta on kiitnud kedagi, see teisele mehele öeldud "sa ületasid end" oli ka nagu ema lapsele ütleks. Mis asi see võltsvagadus veel on? Viisakust ja taktitunnet nimetakse nüüd nii või?
Kui talle ei sobi need mehed, siis nii öelgugi, aga ärgu VIRISEGU. Too mustade juustega lahkus ju saatest, kuna jäi üks sobimatu kandidaat.