Mina läksin kohtusse lootuses, et määrataks igakuisest elatisrahast(500.-)kohe tulumaks maha või elatisraha 0 kroonile, aga kohus ei saavat seda määrata.Kohus kaitseb lapse huve!!!!!!!!! ütles naisterahvast kohtunik nii, et mees saab ju selle deklar.raha kevadel tagasi!!!Poeg 17-a aga tuleb 500 krooniga edukalt toime.SEE ON JU SUUR RAHA!!!! Sellega saavat T_särgi, püksid ja söögiks jääb järelegi.Ei tea, kas see kohtunik poes ka käib?????????
Olgu öeldud, et kohe, kui ma teismelise poja soovitusel kohtuga normaalsemat summat nõudsin ja saingi,(teises kohtumajas ja näha, et õiglase kohtuniku juures, kes soovitas isal järele mõelda, et võiks ju püüda pojaga suhelda, talle mõne kirja kirjutada või mõni kingikene teha, et suhted tekiksid) tekkis mehel töövõimetus, töötus. Hunnik pabereid oli kotiga kohtusse kohale tassitud, keegi neid vist ei kontrolli sügavuti.... Arvan, et ei ole ainuke niisugune kannataja(tähendab mitte mina vaid poeg lootis isa suhtes positiivsemat hoiakut, kahjuks ei saanud seda. Minul õnneks on tervis vastu pidanud ja kohati onisegi täiskasvanud õed vennad aidanud, tulen toime)
Kahjuks ma ei suuda uskuda Eesti kohut, sest järjest kuulen, et aus isa või ema kaotab kohtus, kes oskab igast pabereid kokku kanda, on rikas, palkab nõuandaja või maksab niisama kinni ja võidab Kole lugu!!!!!!