Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
enam ei jõua...
 
meelike 03. detsember 2010, kl 14.35
...üksi hakkama saada, võtan varsti vist ükskõik millise mehe, peaasi et kodus veidigi rohkem raha oleks... :S Ikka miinimum palgaga last(õnneks teismeline juba) kasvatada ja üüri maksta...kole.
 
hg 03. detsember 2010, kl 14.56
Kullake, pea vastu. Küllap läheb paremaks, peab minema.
Ükskõik-millise-mehe peale ei tasu kohe mitte üldse panustada, see võib hoopis kulusid ja muret juurde tekitada, mitte ära võtta.
 
m 03. detsember 2010, kl 15.13
kas meelike on pandav muidu ? ma oleks nõus küll uuesti alustama
 
meelike 03. detsember 2010, kl 17.29
tänan hg.
 
Luise 03. detsember 2010, kl 18.11
Tean mida tunned. Ma küll positiivselt üritan ning olen jumala kindel, et ühel ilusal päeval on päike kollasem ja rohi rohelisem. Nii juba mitu mitu aastat. Mina üksi üürides kahe teismelisega. Tublid lapsed kah veel- trennid, olümpiaadid, esindamised siin maal ja kaugemal..... Laste isa lapsi ei toeta ja alimentidest hoidub edukalt. Tänaseks võlg üle 300 000 ning ei kohtutäitur, krim,ploitsei ega teised pole olnud võimelised õiglust seadma. Vot nii
 
meelike 03. detsember 2010, kl 19.47
suht sama seis Sinuga Luise. Ei tea, mis on aga kuidagi tõesti jõud raugeb, täna kohe eriti masendav, nutan lausa...ei tea mis värk..lolliks hakkan minema vist.
 
gg 03. detsember 2010, kl 20.47
kas sa arvad, et mõni mees tahab sinu last ülal pidada? võta seda kui kooliraha - valisid lapse isaks vale mehe, enam seda viga ei tee.
kuidagi ikka saab!
 
imetlen 04. detsember 2010, kl 20.07
oma ämma, kes kasvatas üksinda 3 poega üles. Siiani on ta nagu energiapomm. Et poistel kõik olemas oleks, jändas aastaid pulle kasvatades, tööl käies. Ei kurtnud ta kunagi. Toon teda alati oma lastelegi eeskujuks.
 
mm 04. detsember 2010, kl 23.41
Vali 9 korda ja 1 kord võta, lihtne juu.
 
Arkta 05. detsember 2010, kl 22.52
Mul on just vastupidine probleem, raha jagub et ära elada aga üksi on ikka suht masendav Suvalist kaasüürilist ka ei tahaks.Kui sa elad Tallinnas siis võid ühendust võtta.
 
anu 07. detsember 2010, kl 17.49
ma ei saa aru milleks lapse teha kui ei ole piisavalt vahendeid et toime tulla. ja selliseid naisi leidub palju kes võtavad suvalise mehe sellex, et tal näib olevat suur rahakott ja siis tuleb kindlasti sellega ka kiirelt titt teha, et olex mingigi võimalus, et tüüp jalga ei lasex, ja kui julgeb lasta siis tuleb hakata lapsega manipuleerima ja isalt raha välja pressima. Ja kui isa juhtub veel olema selline kes annab raha sulas, siis saab nii aastakese möödudes ta kohtusse anda ja seletada seal kuidas ei ole saanud sentigi ja las nüüd hakkab tagant järgi aasta jagu maxma. Ühesõnaga.. hoidke jalad koos. ega keegi pole vägisi teile last teinud ju.
 
mehed õigetest valikutest 09. detsember 2010, kl 23.46
ärge te mehed või ka naised siin rääkige 9 x mõõtmisest ega millestki sellisest. elus ei ole alati tegemist ei valede valikute ega muu räärasega. on õnnetusi, on lahkukasvamisi, on igasuguseid erinevaid olukordi. see pole midagi nii lihtne,et ärbelda " koolirahaks" või miskit muud. inimene, kes nii ütleb, ei tea elust ega asjadest mitte muffigi. need mölakad, kes alimentidest hiilivad, olid kunagi ka õiged valikud, sest inimene pole tavaliselt hiromant, kes kogu elu ette näeks. küll aga on mölakad need, kes lahkudes unustavad kohustused.
autor, pea püsti! usu, ükspäev on ka sinu taevas päike!
 
yy 10. detsember 2010, kl 21.52
"Lahku kasvatakse" ikka siis, kui liiga noorelt kokku tahetakse kasvada ja mõlemad tegelikult veel väljaarenenud isiksused pole.
Ka kui rääkida, et lahkuminek oli õnnetus, siis oli see küll puuduvast arust tekkinud õnnetus.
Ja isegi üheksakordne mõõtmine ei ole alati külladane nii põhjapanevaks otsuseks nagu pereloomine. Aga alla üheksa korra küll ükski arukas inimene ei mõõda.
Need "mölakad, kes alimentidest kõrvale hiilivad" ei olnud kunagi õiged valikud. Need olid rutates ja järelemõtlematult ning vastutustundetult tehtud valikud. Kui oleks aega võetud seda "mölakat" lähemalt tundma õppida, oleks tema olemus varsti selgunud ja lapsetegemiseni ei oleks ehk asi läinudki...

Seega - ärge rutake sinna voodisse. Vaadake ikka enne üle, kellega sinna minnakse. Aga kui inimese arusaamine paariselust on selline nagu teemaalgatajal, et olgu ükskõik kes, peaasi, et mees - no mida siin tahtagi. Ilge meestenälg on see, mis sellise olukorrani viib nagu kirjeldatakse.
 
meelike 11. detsember 2010, kl 06.03
mees sai avariis surma, kui tytar oli 3 aastane, ei ole siiani rohkem jalgu laiutanud, seegi kirjutasingi,et varsti võtan ükskõik kelle, aga tegelikult ei olnud asi selles, et võtangi vaid hetkemasendus....küll ma ikka edaspidigi toime tulen.Tänud neile, kel hea sõna varuks oli. Kauneid saabuvaid jõule ja püüame lumest rõõmu tunda, kuigi ajab ikka närvi küll, kui liigelda ei saa...
 
ema 12. detsember 2010, kl 11.59
tõesti, anu, tõmba uttu oma vastiku jutuga:( Niimoodi mõtleb see, kes ise selline ongi
 
anu 12. detsember 2010, kl 15.02
to ema:
sedasi ei mõtle see kes ise selline on vaid see kes on sellistega kokku puutunud.
 
anu 13. detsember 2010, kl 17.48
to anule
no teema algataja siin rääkiski et võtab suvalise mehe.. saab ka prussaka alla teda liigitada..!?
 
jah 13. detsember 2010, kl 18.03
Suvalise võtmine tähendab küll, suvaline võib olla kellegi teise jagu. Aga teemaalgatajale kõlbab ju igaüks.
 
meelike 15. detsember 2010, kl 08.04
Ei kõlba ikka igaüks, kahju...nii kahju on sellest, et mõni inimene ikka nii koledal kombel õel on. Kui keegi veel end sama masendavalt vahel tunneb, võib mulle kirjutada...saame ehk muredest jagu koos. hiireneiu@hot.ee
 
meelikesele 16. detsember 2010, kl 16.06
Sa proovi parem tasuvam töökoht leida või lausa mitu. Õpi mõni uus eriale...
Pole mõtet väidelda, et õppimiseks pole raha - väga palju on kaugõppes ka riigieelarvelisi kohti.
 
meelike 16. detsember 2010, kl 17.13
mul pole küll enam soovi õppida, kaks kõrgharidust juba omandatud.... :) Kaunist talve.
 
mnjaa 17. detsember 2010, kl 23.32
kui asi nii raske,siis tõesti lase n.ö vabaks jäta muretsemine ega keegi sind maha ei lase ega vangi ei pane, mõtlen võlgade pärast. aga ära võta ÜKSKÕIK KED. ega see sulle raha igal juhul ei too ,pigem vastupidi, saad veel ühe lapse juurde. sinu laps hakkab varsti ise teenima mingitki raha ehk. raske on . pane abipalve. inimesed on mõistvad annetavad pole see häbikoht vaja tegutseda ega ise jõua teenida niipalju. ja õelutsejaid ära pane tähele neid on IGAL POOL.lihtsalt harimatud lollid.soovin sulle parimat ja ehk suurt lotovõitu.
 
meelike 2 19. detsember 2010, kl 17.37
Ka minu mees sai avariis surma.Aasta tagasi.Ei ole julenud isegi mõelda uuele suhtele.Kuigi kõik probleemid on väga sarnased.
...ahastus....kurbus....meeleheide.....üksindus....üksindus....üksindus....
Isegi avalikus kohas on raske käia.Millegipärast jäävad silma paarid kes käivad käest kinni.....vaatavad üksteisele õnnelikult silma.....issand see on ju see millest mina olen igavesks ilma ja millest puudust tunnen....elada ainult mälestustest,õnnelikest möödunud aegadest,põlevast küünlast surnuaias...
....ja ma ei usugi,et on veel kuskil keegi,kes mind vajaks.Ma ei ole ju peletis.Ainult naine,kes tahaks eluga edasi minna aga ei tea kuidas.
 
maarika 20. detsember 2010, kl 00.42
naised, pole hullu, annaba jumal lapse annab ka leiva, küll kuidagi ikka saab kui kuidagi enam ei saa... nii on.. üksi elatud ja 5 last üksinda ples kasvatatud ilma nende isapoolse toeta ja elatisest oskabta endiselt kõrvale hiilida. maksnud pole sentigi. abi olen saanud kui väga raske maj aeg olnud kov-st, ühekordset toetust nad ikka annavad .
 
GT 22. detsember 2010, kl 02.01
Aga nii nagu on olemas normaalseid üksinda jäänud naisi, on olemas ka mehi keda naine on maha jätnud, sest näit. ühel hetkel jäi mees tööta (ajutiselt) või sai kahanes suur raharull õblukeseks, kus enam naine potensiaali ei näinud vaid läks paremaid "isasemaid" otsima.
 
KR 29. detsember 2010, kl 22.51
GT pea nõus kui raharull õblukeseks kisub on ka mõned naised kohe parematel jahimaadel. Enda lahkuminekut ei hakkaks siin lahkama, kuid lühidalt kasvasime lahku. Üksi maxan banka + maksud + lapsele... ja ega endalgi palju sealt üle jääb.
Ega kõigil meestelgi kergem ole M39
 
p 12. jaanuar 2011, kl 08.27
jätsin ka mehe maha, kui töötuks jäi, sest pidasin teda pool aastat üleval ja kõik raha mida ta mustalt teenis, läks tema eksnaiste laenude katteks.
 
Hm? 12. jaanuar 2011, kl 09.22
Mina pean küll tunnistama,et olen oma üksikisa staatuses väga rahul!Olen õppinud,et raha ei olegi nii väga primaarne! Kindlasti on tagasi lööke materiaalselt,ning paneb kukalt kratsima ja valitutest A ja B varianditest tegema valikuid juba Z,X jne.
Olen hakanud pidama end õnnelikuks meheks,sest mul on tore laps ja katus peakohal
Ja otse loomulikult oleme me mammona sellega välja vihastanud,kes järjest rohkem tahab meiega tutvust teha.
 
mmeti 12. jaanuar 2011, kl 20.49
Pea vastu, kulla naine,hüüumärk-ei oska panna.
Kui saatusest määratud, siis kohtad uut meest siis, kui on see õige aeg.
Aga oma miinimumpalgaga peaksid Sa tõesti mingis abinimekirjas figureerima, eriti lapsega.Ah jaa...toitjakaotuspension lapsele nullib kõik ära...
Jama lugu.Aga kas kõrgharidustest ei ole siis tõesti abi olnud .Maal on kahtlane, aga kui elad linnas...Lahendamatuid olukordi ei ole...Praegu loeb igalpool tutvus, kooliõed-vennad, otsi nad üles, palun.
Linnas elades õpiksin ma nn.koristusoperaatoriks.Palk 10tuhi eeku,eurodes teine summa.Oleksin rahul.Aga kui liikumisvõimalust ei ole, nagu minul, siis tuleb jah leppida sellega mis antakse.
Soovin Sulle kõike head ja ühinen eesütlejaga-HEAD LOTOÕNNE....
 
maali to imetlen 16. jaanuar 2011, kl 18.15
Pean su ämmast samamoodi lugu, aga kui naised kes hetkel elatisraha taotlevad või saavad ,muutuksid sama kangelaslikeks nagu su ämm, mis siis meessoost üleüldse saab.Mida siis ühiskond üldse ühelt mehelt ootab ja kas see ühiskond sellist mandunud meest enam vajabki.Isiklikult olen mures praeguse olukorraaga ühiskondlikul tasandil kus toimub pidev muutumine nii soorollides kui rollidest tulenevate st staatustest, sest praegune suhtumine mõjutab juba tugevalt tuleviku ja mina eelistan selliseid vanemlike rolle mida seni on eelistatud, et vanemad on ema ja isa ja mõlemad osalevad oma järelkasvu eest hoolitsemisel.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!