olen algusest peale pm last üksi kasvatanud. Nüüd saab poiss 5. Hiljuti aga oli mul sedavõrd ebameeldiv kogemus ühe üksikisaga. Tal 7a poeg. Ma tean teda ammusest ajast juba ja tuttaval külas olles hakkas ta järsku meeletult õeldutsema ja väga halvasti käituma mu lapsega. Kuna mul poiss ei söögi hommikuti (8-9 ajal) palju,siis joob tassi jogurtit ainult. Ta ähvardas igatmoodi last. Põhiliselt olid ähvardused,et kui ei söö korralikult praegu,siis ei saa järgmise päevani süüa ja peab kogu päeva diivani peal istuma. Telekat vaadata ei tohi,arvuti ega nutiga samuti mitte. Mänguasjad unustagu ära. Loomulikult astusin oma lapse eest välja,mille peale hakkas mind sõimama,kuidas ma ikka last ei oska kasvatada ja kuidas kõike valesti teen..
Ta enda poeg peaks minema see sügis kooli. Poiss aga ei suuda korralikult rääkida. Enamus tähti kõnest puudu. Numbreid tunneb 5ni, tähestikku ei tunne. Laps elas ju terve lapsepõlve ainult ipadis ja arvutis.
Mu endal poiss tunneb tähestikku eesti ja inglise keeles, eesti keeles numbreid üle 100, inglise keeles 30ni ja vene keeles 10ni. Sõnu olen ka õpetanud vaikselt talle vestluste käigus inglise ja vene keeles. Hea kui oskab natuke :) Kumb on siis halb lapsevanem?
ma nii ehmatasin tüübi käitumisest ära,et ausalt öeldes ei teagi,kas julgeks enam mõne mehega tegemist teha,enne kui laps ise enda eest seista ei oska.
Loomulikult pole kõik mehed ka sellised,aga ka üksikemades on hirm uue suhte ees :)