Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
kas on siin mõnda üksikisa 7a tütrega?
 
kiixukas 22. mai 2013, kl 14.16
sooviks tutvuda yksik isaga kellel 7a tütar sirgumas ja kes sooviks suhet 30a yksikemaga kellel samuti 7a tütar! :)
 
tom 23. mai 2013, kl 13.27
Aga kas üksikisa 7 a poisiga ei sobi :)
 
jep 04. september 2013, kl 23.00
 
ehh 05. september 2013, kl 08.38
See ei olevat võimalik, see saab olla ainult pahatahtlik vale või on tegemist pedofiiliga.
Ükski eesti mees ei taha ju lastest midagi kuulda ja loomulikult jäävad kõik lapsed emale. Teistsugune võimalus on utoopia.
Lugege teisi teemasid ja veenduge ise.
 
aga 05. september 2013, kl 21.20
aga see on võimalik
 
tom 12. september 2013, kl 13.49
ei ole see midagi utoopia.Täiesti reaalsus tänapäeval,et lapsed jäävad ka isaga.Paljudel isadel on vastutustunnet oluliselt rohkem.
 
päris tegelane 18. september 2013, kl 13.17
Idee püstitus on hea, isegi vahva. Vaata, mis tutvumiskuulutusest (mujal) saab!

Teoorias peaks ju võimalik olema - teed ulatuslikku kampaania, kus siis lased kõigil otsida - kas sina tead mõnda üksikisa, kellel on 7-aastane tütar?
Nii kolib see küsimus inimeselt inimesele ning lõpuks läbi facebooki jagades võibki mõnigi välja ilmuda!

_______
Kahjuks ise ei kvalifitseeru ... aga teoorias on võimalik!
 
isep2ine 07. oktoober 2013, kl 12.43
Olen üksikisa ja mu tütar on 7,5 aastane
 
naine 08. oktoober 2013, kl 14.02
Miks soovid tutvuda just 7-aastase lapsevanemaga? See ei pruugi olla parim valim. Algab suur võrdlemine....kes teeb midagi paremini jne. Lapse vanus ei peaks olema oluline.
 
isep2ine 10. oktoober 2013, kl 12.52
Mulle polegi see nii oluline kui vana laps on. kuigi samas kui on võimalikult ühevanused siis on neil lõbusam koos mängida/õppida jne.
motiveerivad üksteist pingutama. muidugi on ka võimalus,et hakkavad hoopis üksteise viilimise võtteid kasutama aga selleks vanemad ongi et seda ära hoida :P
 
JHGH 11. oktoober 2013, kl 01.23
mul üks sõber enam-vähem selline. Naine jättis tütre mehele.. aga laps on vanem, 11a tütar
 
hm 13. oktoober 2013, kl 15.30
Ausalt, ei saa nendest kibestunud sapitsejatest aru, kes siin pedofiiliat jms pakkuvad. Elu läheb mööda, nii et natuke rohkem julgust suhtlust ostjatele, üksteisele " Tere! " öelda!
 
Katzon 13. oktoober 2013, kl 18.04
huvitav idee - otsida kaaslast hoopis sellise kriteeriumi järgi. Kuid ka erinevas vanuses lapsed võiks ju omavahel kenasti hakkama saada.
 
Katzon 13. oktoober 2013, kl 18.05
Kas isep2ine on siis mees või naine? Täiesti erinevad meiliaadressid ja kuidagi ei tahaks uskuda, et see teine aadress kuulub ka mehele? :)
 
isep2ine 14. oktoober 2013, kl 17.09
täitsa mees olen.
mul meili aadresse mitu. :)
 
abikaasa, ema, tütar 01. november 2013, kl 23.53
Neile, kes arvavad, et üksikisa pole võimaline tütart üksi kasvatama... süüdistavad siin pedofiilias jms...
Mina olen isa kasvatatud tütar, veel beneajal kasvatatud, tol ajal olid sellised asjad eriti haruldased. Ma olin 2 aastane, kui isa mind üksi kasvatama jäi ja isa oli tollal 20-ne ja ilusti sai hakkama ja mul oli maailma parim isa. Tänapäeval esineb paraku üksikisasid sama palju, kui üksikemasid (julgen arvata). Tean päris mitut tädi, kes pere juurest lahkunud ja lapse mehe kasvatada on jätnud (pole vahet on tegu poegade või tütardega)...
Ning mu vanaisa näiteks kasvatas 2 tütart üksi üles, kohtu kaudu veel määrati nii (ema polnud paraku suurem asi ema). Nii, et isad võivad teinekord paremadki olla kui emad.
Minu tütrel on maailma parim isa (vähemalt minu arust) ja kui peaks elus juhtuma, et mu mees jääb teda üksi kasvatama, siis ma ei muretseks kasvavõrdki. Ärge alahinnake üksikisasid!
 
uh 04. november 2013, kl 13.10
aga sina ära alahinda üksikemasid. see on loll jutt, et üksikisasid sama palju, kui üksikemasid. sellega ma nõustun, et mõni mees võib tõesti paremini hakkama saada, kui naine.
 
isepäine 05. november 2013, kl 15.39
kuule uh

alates masu algusest on üksikisade hulk kasvanud mitmeid kordi.kui varem olid üksikisad nagu erandid ja haruldased siis praegu on see suht sama tavaline nagu üksikema.
võtame kasvõi pereseaduse. selleski on tehtud prandus:üksikema asemel on üksikvanem.
e. isegi riigi tasandil (milline ime) on aru saadud et üksikisasid on palju.
olen nõus et üksikemasid on rohkem (euroopa lõikes suht suur osakaal) samas üksikisade osakaal (euroopa lõikes on üks suurimaid) on kasvamas ja seda iga aastaga.
toon näiteks Tartu. olen suht koht kindel et Tartus on üksikisasid mõningate aastate pärast sama palju kui üksikemasid.
vahe on selles et üksikisad ei vingu ja ei virise kogu aeg. kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab.
enamus üksikisad ei ole seda vabatahtlikult vaid nn naisuke ei saanud kodu/pere/lapsega hakkama (loe: ei saanud enam nii palju pidutseda kui varem) ja kõnnivad lihtsalt minema.
selliseid üksikisasid tutvuskonnas mitu.
ja minu meelest pole vahet: üksikema või üksikisa, üksi last kasvatada on raske. lihtsalt lepi olukorraga, üks laps (või isegi mitu) vajvad sind, sinu armastust ja hoolt.
ning vingumine pole just kõige parem eeskuju.
selg sirgu ja edasi. elu pole läbi ja oma soovid tuleb lihtsalt mingiks ajaks natuke tahaplaanile seda ja lapse omad ette seada. ja eluga edasi minna ning endast parim anda lapse heaks.
 
abikaasa, ema, tütar 07. november 2013, kl 20.45
to uh
Pane kirja üks lõik tekstis, mis alahindaks üksikemasid?
Mind lihtsalt häiris see halvustav alatoon üksikisade suhtes. Normaalne vanem seisab oma laste/lapse eest alati ja seisab selle eest, et lapsel oleks normaalne lapsepõlv.
Lihtsalt viimasel ajal on naised, kahjuks, oma soole väga häbi teinud. Aina enam ja enam kuuleb olukordadest, kus ema lahkub ilma mitte midagi ütlemata ja jätab pere maha (kas uue mehe või pidude pärast). Mul on juba tutvusringkonnas nii palju selliseid juhtumeid olnud, et süda läheb pahaks. Kurb on lihtsalt, et tänapäeval abielud ja kooselud haruldased on. Kui varem oli haruldus, et mõnel lapsel vanemad lahus, siis tänapäeval on haruldus kui lapsel vanemad koos ( lasteaia rühma lõikes või klassi lõikes). Ja sellest on ainult kahju. Pere ei väärtustata enam nii palju ja sellest on samuti kahju :(
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!