Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
Jäängi üksi?
 
lihtsalt üks 15. august 2014, kl 15.38
Mis kurja ma nüüd siis siin tegin? Ei maksa lihtsalt lahmida, piripiiga. Tühised on kõik inimesed, kes endid ninatargaks peavad. See on arusaam, et meie ei ole mingid jumalad, et me siin nii tähtsust täis oleme ja teisele koha kätte näitame. Kui sa ennast hariksid, siis sa teaksid, et usklik inimene alandabki ennast Jumala ees ja tunnistab enda väiksust ja Jumala suurust. See on õige hoiak. Kõrkus on üks suurimaid patte.
Kes on sulle kurja teinud, piripiiga? Ma tahaks kohe teada. Kui ei ole, siis ei maksa lahmida. Muideks, mina rääkisin teemasse, ilma, et ma oleks kellelegi hakanud kohta siin kätte näitama, sina aga tahtsid täiesti põhjendamatult mind ropult kuhugi saata. Nüüd muidugi olen ma suur kurjategija ka veel, sest olen kristlane. Mida sa plika nähvad siin, mine ja õpi viisakust!!!
 
pripiiga 15. august 2014, kl 17.15
kas kõik inimesed, kes ei jaga sinu usku on ninatargad lahmijad? ma olen piisavalt haritud, et arusaada Jumala olemusest ja sellest, mis kasuahned inimesed on Jumalast kujundanud. Jumal ei ole kuri koolipapa, kes annab joonlauaga lihtsalt ühele vastu näppe, kui see pahandust teeb. Jumal on tegelikult headuse, armastuse ja andestuse allikas. inimene on oma suvade järgi Jumalale sõnu suhu pannud. Jumal ei soovi mind, ega ka sind mitte kunagi enda ees põlvili tolmus näha. kui sina ennast hariksid, siis sa saaksid aru, et läbi ajaloo on üsna palju trikke tehtud panemaks ussikest uskuma, et tal pole väärtust.

ma tahtsin sulle ropult öelda, aga nagu sa näha võid, ma ei ole seda teinud. sa pole kurjategija. siiski, sa oled kristlane ja selline üleolevat sorti kristlane. mitte selline kristlane nagu Ema Theresa. pigem selline, kes leiab endal väärtuse olevat eelkõige läbi usu, mitte läbi inimlikkuse.

teemasse rääkimisest. sa jätsid ühele hingele mulje, et ta ei väärigi rohkemat, kui tal on. me kõik väärime kõike kõige paremat. olgu me kristlased, muhameedlased, budistid, krišnaiidid või taevas teab, kes veel. Piibel ütleb - küsige ja teile antakse. Piibel ei ütle, küsige ja teile antakes, aga ainult siis, kui te olete kristlased. või siis, kui teil ei ole juba selja taga purunenud kooselu. või veel midagi.

me ilmselt võime seda teoloogilist ping-pongi siin viimse päeva laupäevani mängida, aga ma annan kristlasele loobumisvõidu (ta on ju ülem, kui mina ometigi ja lisaks haritud) ja rohkem selles teemas sõna ei võta.
 
lihtsalt üks 15. august 2014, kl 21.51
pripiiga: "teemasse rääkimisest. sa jätsid ühele hingele mulje, et ta ei väärigi rohkemat, kui tal on."

Kes on see hing? Mida sa, plikatirts, praegu keerutad ja hämad? Ma pole kusagil öelnud teemaalgatajale midagi halba, tema väärtust vähendanud, öelnud, et ta midagi ei vääri.
Aga ma ka lõpetan, sest need sinu süüdistamised on nii absurdsed, et ma ei näe isegi mõtet neile enam reageerida. Ühtegi faktidele ja kainele mõistusele vastavat süüdistust ma ei leidnud. Lahmid ja ajad sogast siin, kohe imestan su demagoogitsemist.
 
tubli naine 16. august 2014, kl 11.46
Teemaalgataja Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> mansion ghost- lits lastega ma kindlasti pole ja s
> ihitult meesterindel ei rabele. Laste isa on olnud
> seni ainus mees mu elus.

Laste isa on ainus mees, kellega oled elus üldse seksinud, mitte ühtegi teist sekspartnerit kogu elu jooksul? Vähese läbisõiduga naine omab väärtust, pagas langetab väärtust.

Trööbatud naine koos pagasiga on viimane, keda abikaasaks tahta.
 
to tubli naine 16. august 2014, kl 14.05
Sinu väärtuste kõrgemal positsioonil asuvad eluaegsed vanapiigad. Puhas, süütu ja lasteta. Millegipärast susatakse neid lorilauludesse, kui lollikesi, eluvõõraid.
 
skoor 16. august 2014, kl 14.12
Tänavahookerid on suurte kogemustega, miks neid päriseks ei taheta?
 
Mees 01. jaanuar 2015, kl 08.57
Võin teha kolmanda!
 
rahu 03. jaanuar 2015, kl 09.40
Ütlen teemaalgatajale sama, mida juba siin enne öeldud - ära kurvasta sellepärast, mida Sul ei ole, vaid ole õnnelik selle üle, mis Sul on. Mina oleksin üliõnnelik ka lapse üle, aga näe, enam ei ole kumbagi.
Kui edaspidi ikka seda soovid, küll tuleb see õrnus ja armastus ka Sulle, keskendu praegu lastele, see on praegu Sinu suur õnn
 
mees 05. jaanuar 2015, kl 23.32
Teemaalgatajale:
Ma tean seda, tunnet, et nagu jääkski üksi. Mina läksin lahku siis kui laps oli vel väike. Siiani üksi kuigi ammu igatsen enda kõrvale kedagi toredat :) Võid kirjutada mulle, saame koos nuriseda oma üksinduse üle :)
 
maakas 10. jaanuar 2015, kl 02.02
ei ei kirjuta ikka minule üksikema, tegelikult jah olen ka juba lahus ja soov leida kedagi enda kõrvale
 
TLN 37A.MEES 02. mai 2015, kl 00.07
ega pereväärtusi ja hoolivust toetavad korralike elukommetega mehed pole otsas. Kirjuta enda kontakt: reaalne.suhe@mail.ee
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!