Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
kas usute selle suhte kestvusesse
 
kurbuse tagasimaks 14. oktoober 2014, kl 20.32
Mina olen kohtunud ikka paljude 50 tuuris üle 50-ste meestega.. vähemalt nende hulgas pole kohanud mitte ühtegi, kes oma esimest naist ja lapsi taga ei igatseks.
Täiskaabakatega pole ju kohtunud, see küll tõsi.
ju 50nes vanuses testosteroon ei mölla enam, saadakse aru, et lihtsalt rohi polegi rohelisem teiselpool aeda( kuigi seda rohtu käidud ehk imetlemas 10-nel aiamaal) ja igal juhul on lõpptulemuseks surm. Ainuke mure, kuidas väärikaks jääda oma laste silmis.
Kuna aeg ka kustutab negatiivseid mälestusi, siis paremiaid kiidusõnu ja heldimust kuuled esimese naise kohta kui hilisemate kohta.( siis oldi noored, esimesed kogemused, esimesd lapsed, esimene kodu jne)
Seda ei asenda enam millegagi...
 
ryssa 16. oktoober 2014, kl 09.47
viimane, su jutt on imelik. las ma arvan, oled ise ka 45+ ja sulle 50+ meeste hala meeldib, tõstab sind 30+ naiste ees esile? sulle endale ei tundu imelik, et inimene ei oska eluga edasi minna, oskab vaid partnereid vahetada ja siis vana purustatud elu taga nutta? karta on ju, et need esimesed naised, keda peteti, ei peaks üldse sellise mehe peale mõtlemagi. kahjuks mina ise ei tea ühtki 50+ meest, kes esimest naist taga nutaks. kõik on eluga edasi läinud ja kui esimene suhe lagunes, ehitati teine ilusasti üles. mu enda jaoks on sarisigimine nii meeste kui naiste puhul jõle - paljudel naistel on mitme mehe sigitised kodus ringi jooksmas, paljudel meestel käib loomaaed kaasas uue naise juures. öka.
 
elust enesest 16. oktoober 2014, kl 22.23
aga võibolla mehele meeldibki haaremit pidada, luiskab ühele, teisele, kolmandale....ja ühel hetkel oled sa see neljas, viies naine selle mehe elus:) ja lastega peale kauba
 
lilleke 17. oktoober 2014, kl 11.35
viimane pani ära teise ringi meeste naistele? nu tore, aga enamik teise ringi meeste naisi on ise ka tugevalt kasutatud ja sigitistega. paar - vanem päss ja verinoor piltilus naika, keda kividega loopida, on tavaelus suhtkoht muinasjutt. kellele ära panete siin? et lastega mees on naistenäljas oss, aga lastega naine mahajäetud pühak/neitsi Maarja uuel ringil õige mehe/üleskasvataja sm Joosepiga?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!