Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
Üksikisa
 
Karmen 05. oktoober 2014, kl 00.42
Üksikisa, kes sa soovid oma ellu peret ja kodu hindavat naist. Olen 35a maj. kindlustatud, üksi 2 last kasvatav üksikema. Kui tunned huvi, siis räägime lähemalt.
 
Madiz 05. oktoober 2014, kl 02.10
Pepukat harrastad?
 
Heli 05. oktoober 2014, kl 10.23
Madiz sa oled rõve mees.Karmen sellist ei taha.
 
Permis 05. oktoober 2014, kl 10.53
Tere Karmen,

Pean tunnistama, et olen sutsu hämmingus Sinu käitumise & tegevuse üle, sest Sa soovid tutvuda anonüümses keskkonnas, olles ise kahe lapse ema ?! Samas, teisest küljest ma mõistan Sind - kahe lapsega tegelemine on ikki omajagu tööd ja tore oleks ehk leida keegi, kes oleks osaline antud "protsessis", kellega oleks tore käia teatris & kinos, koos käia & jagada rõõme ja muresid, jne. Ja eks muud elulised põhjused ikki ka :) Aga .. kas see "asi" on ikki nii "hull", et Delfi Foorumis tutvuda ?

Okay, küsime siis nii ;) Mida & keda see nö. uus issi peaks endast kujutama, et ta kvalifitseeruks antud "ametikohale" ja/või mis võiksid olla põhjused tema ootamatuks "vallandamiseks" (Loe "kinga" saamiseks ;) ?

Ilusat !
 
üksikema 05. oktoober 2014, kl 14.45
Kallis Permis.

Hull on see, et Sinusugused libekeeled ka siin peavad tutvuma.

Asja uuritakse:-)
 
Permis 05. oktoober 2014, kl 15.20
Hey :)

Esiteks, miks ma libekeel olen ? Naljanina ;) Mõelda vaid, milline "tiitel" mulle :D

Teiseks, miks see "hull" on ?

Kolmandaks, millest Sa järeldasid, et ma tutvun ??
Delfi Foorum ei ole kindlasti see koht (vähemalt minu jaoks), mille kaudu toredat kaaslast & sõpra leida.

Neljandaks, ütleme nii, et "algaja" nagu ma olen ;) teen enne endale "asjad" selgeks ;) Viisaka inimesena ma ei hakka põhjustest siinkohal kirjutama ...

Sinu kommentaarist kumab läbi asjaolu, et ma justkui tutvuks veel kuskil (andestust, kui Sind valesti mõistsin) - anyway - olgu siis koheselt öeldud, et ei tutvu ka kuskil mujal.
 
logish 05. oktoober 2014, kl 19.53
Kaks uut kasulast eeldavadki rikast kasuissit.
 
Karmen 05. oktoober 2014, kl 22.03
Ei ole vaja eeldada ja oletada, ei ole vaja rikast kasuisa. Ei ole vaja sõna võtta, kui asjadest midagi ei tea. See foorum oli ilmselgelt vale valik, tänan hoiatamast, sest kohe näha kes siin sõna võtavad. Kõike ilusat!
 
Permis 06. oktoober 2014, kl 10.13
Tere hea Karmen,

Tegelikult, isiklikult mina ei usu, et see Sul just lausa vale valik on / oli .. Inimene peabki juu otsima võimalusi, et oma elu paremaks muuta - ja selleks on lubatud kõik ausad ja õiguslikud "võtted" ;) Lihtsalt anonüümsus on alati natu kahtlane ..

Nii, et ära heida meelt ;)

See, et ma esitasin siin Sulle igasuguseid küsimusi - mul on endal lihtsalt olnud minevuks temake ja temakese laps ... laps, kes oli ka minusse väga kiindunud - nii, et lapse päris issigi oli lausa kade. Sellised asjad ei ole kerged ..

Aga ikkagi .. ma ei tutvuks anonüümselt ;)

Kõike ilusat Sulle !
 
Karmen 06. oktoober 2014, kl 11.38
Jah, tegelikult ei olnudki ju plaanis, et tutvun siin kellegagi ja kohe hakkame koos elama. Enne tahaks ikka inimesest rohkem teada. Olen väga iseseisev, ja rahalist abi ei vaja, mida miskipärast enamik kohe eeldama kipub. Mul on kõik olemas. Otsisin ju üksikisa , kellega oleks tore suhelda ja seda ka juhul, kui on eelnevalt selgeks tehtud, kellega on tegu. Sest laste ohutus on mulle kõige tähtsam. Olen jah sinisilmne ja usun, et häid inimesi, kellel on head kavatsused on ka kusagil olemas. Kindlasti on inimene, kes kasvatab lapsi üksi, ükskõik mis põhjõustel siis . See teab, millest räägin. Aga eks inimesi ole igasuguseid. Päikest kõigile!
 
Permis 06. oktoober 2014, kl 19.33
Mnjahh .. selle "sinisilmsusega" tuleb tõesti valvel olla ;) Sinisilmseid kiputakse pahatihti kahjuks ära kasutama ..

Aga .. ega ma isegi targem ei ole :) Ostsin möödunud nädalal endale uue sellise sutsu "peenema" mobla (natu kasutatud ja mitte esinduspoest) ja kujutad ette .. täna andis poole kõne pealt otsad. Käisin siis täna Kristiine EMT-s .. igaksjuhuks uurimas, et kas SIM'iga on midagi lahti vms. Aga .. lõpptulemusena ilmnes, et moblal vist hoopis võrgu lukk peale läinud või siis lausa pandud.. kuigi, ikkagi kahtlaselt ootamatult .. Kusjuures, Tele2 kaardiga toimib ... aga minu EMT-ga mitte ... sadasin siis joonelt müüja juurde, kes lubas käte värinal mu mobla kiiresti korda teha. Loodetavasti siis ikki teeb :) ..

Mu jutu point seisnes selles, et isegi poes (kui oled sinisilmne nagu mina ;) võib petta saada ;)

Aga tagasi Sinu teemasse - jah, kõikse olulisem antud teematika juures on ikkagi laste heaolu ja turvalisus.

Ma tahaks nüüd näha, kas keegi asjakeste uurija nimetab mind jälle kalliks libekeeleks ;)
 
Karmen 06. oktoober 2014, kl 23.58
No mis seal ikka. Olen oma loomuselt juba väga tagasihoidlik. Ja saan, aru küll , et sellistel on oht ärakasutatud saada. Võin ju mõelda küll ,et kõik inimesed on ilusad ja head, aga nii see pole. Olen elus palju õppetunde saanud ja seegi, et praegu siin foorumis olen, polnud päris mu enda mõte. Arvasin,oma rumala peaga ja väikese kaasabiga, et ehk, leidub kusagil teine minusugune, kes igal pool tagamõtteid ei otsi ja kellega oleks lihtsalt tore suhelda. Arvasin, et saan anda ühele toredale inimesele) muidugi oleks eelnevalt selgeks teinud, et ikka on see, keda otsin) võimaluse oma elus midagi muuta ja oma rõõme muresid jagada. Aga praegu tundub ikkagi, et olen vales kohas. Nii et jätan selle plaani katki. Aga oli tore suhelda ja kõike toredat.
 
Permis 07. oktoober 2014, kl 21.49
Tere ja toredat õhtut Sulle Karmen,

Sry, jõudsin just alles praegu hotelli ja ma olen täiega väss .. õigemini unine ;) Ja ma loen Su kommentaari :)

Anyway, suhelda võib juu ikka :)

permis.synk@mail.ee

Kõike ilusat Sulle !
 
Karmenile 11. oktoober 2014, kl 19.53
See Permis on ju puha ohmoon, üritab siin jube tarka teksti panna, endal grammatikast pole algteadmisigi ja selline joodiku laialivalguv jutt.
Nüüd peab juba ennast sinu sõbraks ja huvitav, mida ta hotelliks nimetab. Ja see moblajutt ...
*
Ära sellisele küll oma kontakti anna!
 
Permis 11. oktoober 2014, kl 21.13
Eelmisele kommijale,

Huvitav, kellele ma nüüd olen siin keskkonnas nö. "varbale astunud" ? Kas Sa oled see tropp, kes õigustas vägivalda lähedaste ja naiste kallal ? Sa oled juu haige inimene ja sa vajad kiiremas korras ravi !

Hotelliks ma nimetan Radissoni Helsinkis, millises elamises / ööbimises sa rott võid ainult unistada.
 
Üksik Isa 12. oktoober 2014, kl 16.06
Soovin küll peret taastada , olen kahe lapsega .
 
Karmen 12. oktoober 2014, kl 17.17
Räägi palun kes oled ja mida pere taastamise all mõtled!
 
Riina 14. oktoober 2014, kl 14.37
Permis üritab kangesti tarka mängida, kasutades võimalikult palju jutumärke, et tema jutt hästi peen ja tark paistaks.
P.S kirjavahemärkide ette ei käi tühikut muide.
 
Marge 14. oktoober 2014, kl 16.34
Permisel on sotsipaadi tunnused, plahvatus viimases kommis, siltide kleepimine ja solvamine tähendab reaalis käte käiku laskmist. Hoidke eemale!
 
M40+ 18. oktoober 2014, kl 19.07
Teemaalgataja asukohta pole mõtet küsidagi, onju...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!