Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
elatis vanavanematelt?
 
eelmine 28. september 2015, kl 15.42
Nojah, aga kust ma selle vastutaja võtan? Ma lugesin siit foorumist, et kogu aeg mees vastutab ja naine ei ole süüdi, kui mees ... jne. Aga ei tea ma midagi ei Jurakast ega Mürakast. Mis teie soovitustest siis kasu on? Ei vastuta ju mees! Mina olen rase! Aga ma ei jäänud jah üksi rasedaks - ikka oli osaline kas Jurakas või Mürakas.
Mis ma valesti tegin? Järgisin teie nõuandeid ja usuksin teie juttu, et mees peab vastutama, mitte naine.
 
ega lolle ei künata 28. september 2015, kl 16.56
ega lolle ei künat ega külvata, kahjuks siginevad ise. ma arvan, et sa peaksid süüdistuse esitama oma vanematele, et nii rumala inimese DNA oled pärinud.
Nüüd vead kõik jurkad ja murkad politseisse, ütled, et sind kuritarvitati ja saabki selgust ka DNA-s, Eestimaa ju väike ka..
-----------
muuseas tean juhtumit, kus mees otsiti üles FBI kaasabil maailma teisest poolest peale üheöö seiklust. maksab tänase päevani.
 
kas vaimne puue on määratud? 28. september 2015, kl 17.54
eelmine 28. september 2015, kl 15.42
Nojah, aga kust ma selle vastutaja võtan? Ma lugesin siit foorumist, et kogu aeg mees vastutab ja naine ei ole süüdi, kui mees ... jne. Aga ei tea ma midagi ei Jurakast ega Mürakast. Mis teie soovitustest siis kasu on? Ei vastuta ju mees! Mina olen rase! Aga ma ei jäänud jah üksi rasedaks - ikka oli osaline kas Jurakas või Mürakas.
Mis ma valesti tegin? Järgisin teie nõuandeid ja usuksin teie juttu, et mees peab vastutama, mitte naine
-------------
sul nagu vaimne puue on nagu muidu määratud või?
 
eelmine 29. september 2015, kl 10.53
Lõpuks ometi tuli ära!
Vaat seda puude asja küsi neilt, kes siin oma tarkusi puistasid mehe ainuvastutuse kohta ja kinnitasid, et naine on süüdimatu. Et ainult mees peab mõtlema ja naised võivadki süüdimatult alasti reas lamada jne.
 
no ei tulnud ikka ära 29. september 2015, kl 17.04
kuna laps on kahe inimese ühistöö, siis ka vastutavad ja makasvad lapse kasvatamise kulud mõlemad. ega keegi kahjuks meestelet siin riigis rohkem ei saagi kui 50% lapse kuludest.
Ja mehena peaks ju häbi olema ronida süüdimatu naise otsa.
eneseväärikust võiks ju mehel siiski ikka olla.

mujal ilmas peab jah suurema sissetuleku saaja toetama ka lapse ema, et ema elatustase ei langeks võrreldes varasema seoses lapse saamisega.
 
odav laps 29. september 2015, kl 17.07
ei saa aru, miks "eelmine" kirjutaja arvab, et tema poja sigitatud laps on nagu odavam kui mõne teise mehe laps. et võib nagu maksmaisest kõrvale hoidmiseks vabandusi otsida.
kas sel üksikvanema lapsel on siis nagu pool suud ja pool keret, et raha elmentaarse elu jaoks kulub nagu poole vähem?
 
eelmine 01. oktoober 2015, kl 11.12
Kulla laps, kas sa ei saanud üleüldse mu kirjutistest aru?

Probleem selles, et lapse tegemisel ei saa ju meeste vastutuse peale loota, kui täpselt meest ei tuntagi. Isegi nimi ei ole sageli teada - peouimas juhuslikult kusagil tehtud laps (lootuses, et vastutavad ikka mõlemad tegijad!) - no mis vastutust sa Jurakalt ootad, kui nimegi ei tea! Püüa tuult väljal!
 
no ja kas on siis odavam? 02. oktoober 2015, kl 01.15
ei saa aru, kas see ühe vanemaga laps, kes ükskõik kuidas on sigitaud ja maailma siginenud on siis nagu poole odavam kasvatada või?
kui sulle seadus ei meeldi, kulla eelmine kirjutaja, eks pöördu siis seadustegija poole.
mus isklikult jumala savi, kellele su poeg tite tegi.
 
vabnduste ostimine 02. oktoober 2015, kl 01.17
kui naised hakkavad meeste kaabakalikkust välja vabandama, on asi ikka väga mage.
sa nagu leiad, et ongi õige kui mehed valimatult ringi aelevad ja naisi ära kasutavad?
 
eelmine 02. oktoober 2015, kl 11.23
No aga kuidagi tuleb ju end välja keerutada:)
Kuidagi ei raatsi öelda, et ise olin loll ja hoolimatu ning äärmiselt lõdva püksikummiga. Hoopis toredam on teisi süüdistada. Seda enam, et lugemisokuski on kehvavõitu. Ikka kirjutatakse mulle, et mu poeg olla kellelegi lapse teinud ja ei taha maksta. No ei ole sõnagi sellest ju kirjutanud.
 
kokkuvõtteks 02. oktoober 2015, kl 11.42
Pean neid lõdva kummi naisi kurvastama - vanavanematelt nõutakse kohtu poolt elatisraha välja ikka väga äärmuslikel juhtudel. Igale vallasemale kaugeltki mitte. Seega - selle peale ei maksa teil küll loota. Nii et oma lõdva püksikummi eest tuleb ikka endal vastutada ja vaadata, kelle ees püksid maha ajada. Kui laps tehakse poolearulise ja vastutusvõimetu jorsiga, siis - oma vastutus. Loomulikult selle käest mingit raha ei saa ja ei õnnestu ka vanavanematelt midagi välja pressida. Tehke DNA-d või andke kohtusse - vahet pole! Nii et lahendus on lihtne - hoidke püksid jalas!
 
Vanavanemad vastutavad ikka, kas 02. oktoober 2015, kl 11.45
kaudselt või otseselt. See otsene variant lihtsalt on veel kellelegi üllatuseks.
 
üllatus 02. oktoober 2015, kl 12.12
Üllatuseks on kohtulahend lõdva püksikummiga naisele, kes teiste vastutusele loodab:)
 
pidage hoogu 02. oktoober 2015, kl 15.02
elatise nõudjaks märgitakse tänapäeval laps ja lapse teine vanem on siis oma lapse ametlik esindaja ja peab lapse õiguste eest seisma
See kas pükstes kummi on või kas üldse pükse on ei puutu absoluutselt teemasse kui laps on pestud toidetud ja hooldatud. Ja lapsel on õigus saada elatamist oma mõlemalt vanemal. Juhul kui teine vanem hoiab kõrvale või temalt ei ole võimalik kuidagi elatist saada sis lasub see kohustus selle teise vanema vanematel. Selle kohta kohtulahendki olemas
Ja ega laps ole süüdi kui vanemad imelikud on
 
ega olemus ei muutu 02. oktoober 2015, kl 18.38
okkuvõtteks 02. oktoober 2015, kl 11.42
Pean neid lõdva kummi naisi kurvastama - vanavanematelt nõutakse kohtu poolt elatisraha välja ikka väga äärmuslikel juhtudel. Igale vallasemale kaugeltki mitte. Seega - selle peale ei maksa teil küll loota. Nii et oma lõdva püksikummi eest tuleb ikka endal vastutada ja vaadata, kelle ees püksid maha ajada. Kui laps tehakse poolearulise ja vastutusvõimetu jorsiga, siis - oma vastutus. Loomulikult selle käest mingit raha ei saa ja ei õnnestu ka vanavanematelt midagi välja pressida. Tehke DNA-d või andke kohtusse - vahet pole! Nii et lahendus on lihtne - hoidke püksid jalas!
----------------
kui mõni mölakas mees jääb liistule tõmbamata ei tähenad see, et seaduse mõte oleks vale. Lihtsalt kuriteo mahaslagamine ei tee seda olematuks, on ju?
ja miks sa õigustad meest, kes rumalavõitu naise otsa ronis?
 
olge nüüd 02. oktoober 2015, kl 21.03
mehed ju kummipaelaga lakke seotud, tuul hannab hoo sisse ja nii need lapsed tulevadki ju
 
ellu 03. oktoober 2015, kl 00.24
Edasi, naised! Püksikummid ikka lõdvemaks! Ronige ilma mõtlemata iga tölliga voodisse ja saage aga lapsed! Pärast tehke DNA analüüs (kui ikka tölli nime teate!). Kõik saate vanavanematelt elatist!
Ärge te jumala eest soovimatutele lastele mõelge!
 
miks mees ei mõtle 03. oktoober 2015, kl 04.08
ellu esindab debiilseid mehi, kes üleüldse on mõtlemisvõimetud. ellu räägib ehk välja, miks temameelest on aus ja õiglane, et mehelupardid naisi ära kasutavad?

miks see sulle nagu õiglane tundub?
 
ellu 03. oktoober 2015, kl 14.54
Just nimelt sellised lupardid ongi need, keda vallasemad valimatult voodisse võtavad. Ei neid ümber tee - nad ongi puudega sündinud (ehk siis debiilsed). Ja see paistab ju esimesel pilgul välja, kellega tegemist. No milleks on vaja sellise ees pükse maha ajada ja last teha? Neile ei ole vastutusvõimet looduse poolt antud ja seda ei tulegi. Nii nagu pime ei saa nägijaks. Mitte nemad ei kasuta naisi ära - naised kasutavad neid puudelisi ära ja pärast hädaldavad. No milleks neid mõtlemisvõimetuid voodisse tirida, ma ei saa aru. Nad on puudega ja ei anna endale aru, mida õieti teevad ja mis on tagajärg. Kas normaalsed teid ei taha või mis? Või on vallasemad kõik samasugused poolemeelsed?

Õiglusest ei saa ju puudelisuse puhul rääkida. Ainus võimalus - hoitagu neist eemale.
 
laps on äri 03. oktoober 2015, kl 16.36
Väga hea äriprojekt. Otsida jõukast perest mehepoeg, talle laps kaela surada ja siis miljonärist vanematelt alimente nõuda.
 
eelmisele 03. oktoober 2015, kl 18.19
kuidas saab mehe vägisi voodisse ja talle lapse kaela suruda? Kus mees ja tema mõistus siis nagu ise on, kui see lapse tgemine nagu käib ja hilisem kaela surumine? kuidas see temaga toime pannakse? kuidas see tehniliselt välja näeks?
 
nii-on 04. oktoober 2015, kl 00.14
laps on äri Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Väga hea äriprojekt. Otsida jõukast perest mehepoe
> g, talle laps kaela surada ja siis miljonärist van
> ematelt alimente nõuda.

Tõepoolest nii see on, külapoe taga õlut lürpivate jorssidega ei tee keegi enam last, meil on juba piisavalt palju uhketes majades kasvavaid keskklassi võsukesi, plikad seisavad järjekorras, et sellise poisi voodisse trügida.
 
ja poiste emmed? 04. oktoober 2015, kl 02.09
kui tüdrukud keskklassi poiste voodisse trügivad, kus siis poisid nagu ise on samal ajal?
 
see kellle kogu aeg süda pahaks läheb.. 04. oktoober 2015, kl 03.30
sellle moorile, kel siis 22 aastane poeg ja plix, kes keskkollis käib.
sa õpeta oma poeg ja plix kohe kondoome kasutama. Siis ei pea poisid sel ajal poodi jooksma, kui tüdrukud nende voodisse trügivad.
samas lase tervist ka kontrollida, kui koguaeg keseas iiveldama ajab, võib olla tegu kasvajaga. sappi pritsid sa nagunii.
 
rp 08. oktoober 2015, kl 13.34
uuri riigipoolset elatusabi pigem.Vanavanematel ei pruugi endalgi miskit olla
 
eelmisele 08. oktoober 2015, kl 18.50
ei teadnudki, et riik ka spermat jagab ja on rasestamisvõimeline. huvitav mõttekäik igati. Las riik aga aitab ja vastutab, kui lapsmehed sabad seljas seemendamas käivad.
 
rp 14. oktoober 2015, kl 12.49
http://www.sotsiaalkindlustusamet.ee/elatisabi/
 
ei sa aru jah 14. oktoober 2015, kl 14.36
Küll neid vallaslapsi tuleb ikka lups ja lups! Kas need vallasemad siis tõesti rasestusvastastest vahenditest kuulnudki pole? Lasevad suvalisel poolearulisel jorsil endale soovimatu lapse teha ja siis soiuvad kahepoolsest vastutusest. Kus vastutus tal endal õigel aja oli? Hiljem on kõik teised süüdi ja vastutavad ja peavad maksma jne. Kas tõesti ei oleks enne lihtsam olnud kumm peale tõmmata?
No aga ei ole seda arukest...
Eks pooletoobise tunnebki sellest ära, et need aina õigustavad enda mõtlematut käitumist ja süüdistavad teisi.
Vaesed lapsed, kes nii valmis vorbitakse!
 
eelmisele 14. oktoober 2015, kl 14.44
vallaslapsi on tänapäeval ikka vähe, aga see eest on meil lapsed, kelle vanemad ei ole abielus ja lapse sündides võtab isa lapsekese enda nimele kuid hiljem leiab parema partii ja jätab lapse ja naise omapead
 
jah nii ongi 14. oktoober 2015, kl 20.12
ei sa aru jah 14. oktoober 2015, kl 14.36
Küll neid vallaslapsi tuleb ikka lups ja lups! Kas need vallasisad siis tõesti rasestusvastastest vahenditest kuulnudki pole? Lasevad suvalisel poolearulisel plikal endale soovimatu lapse teha ja siis soiuvad kahepoolsest vastutusest. Kus vastutus tal endal õigel aja oli? Hiljem on kõik teised süüdi ja vastutavad ja peavad maksma jne. Kas tõesti ei oleks enne lihtsam olnud kumm peale tõmmata?
No aga ei ole seda arukest...
Eks pooletoobise tunnebki sellest ära, et need aina õigustavad enda mõtlematut käitumist ja süüdistavad teisi.
Vaesed lapsed, kes nii valmis vorbitakse!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!