Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
Kehalise tunnis paljajaulu????
 
Kaire 21. september 2015, kl 09.59
Mu laps läks kooli.Kästi osta sisejalanõud kehalise tundi.Ostsime.Kui 1 september kätte jõudis, öeldi et sisejalanõud peavad olema heleda tallaga aga meil olid tumeda tallaga.Läksime siis samal õhtul poodi ja ostsime heleda tallaga jalatsid.Nüüd siis sain teada lapselt et nad peavad sees olema paljajalu!!! Õpetaja ütles küll et mu laps tahab kohutavalt panna botased jalga aga kuna teised on ilma,siis peab ka mu laps olema ilma.Nüüd siis laps ütles et tal teeb konts haiget.Ma täitsa usun jh kui joosta kõva põranda peal paljajalu.Kas see on siis normaalne et ollakse paljajalu.Oleks siis sokkidega aga ei.
 
Liikuja 21. september 2015, kl 10.35
Lapsele on paljajalu jooksmine ja käimine kasulik. Arendab tallalihaseid ja karastab last. Sokk on libe, sellega võib põrandal libiseda, paljajalu on ohutum.
 
sokk 21. september 2015, kl 10.35
sokkidega on libe ja kukkumisoht liiga suur ja põrutuse eest need ei kaitse.
Mõnes mõttes on paljajalu võimlemine ehk isegi tervislikum, kui umbsetes jalatsites, aga joosta palja kannaga on valus küll.
Küll tuleb ka see aeg, kui peavad olema jalatsites nii et sinu ostetud botased leiavad kindlasti kasutust.
 
:) 21. september 2015, kl 10.36
Sokkidega on libe. Kas ta sul siis kodus ei lippa paljajalu ringi, et see nii harjumatu asi?
Aga muidu - räägi õpetajale, et sinu lapsel peavad jalanõud jalas olema, ta ei saa seda keelata. Kui teised tahavad kõik paljajalu olla, ju siis nii on mugavam.
 
K 21. september 2015, kl 13.07
Paljajalu joostes võib laps endale viga teha. Päris tõsiselt. Mul lapsel juhtus nii, et tõmbas jala talla alt lõhki, päris pikalt ja sügavalt päka alt.
 
no mis õpetaja see üldse on? 21. september 2015, kl 13.40
osta ühte,osta teist ja lõpuks :"aga kuna teised on ilma,siis peab . . . "millises koolis küll selline asi toimub?
 
Kaire 21. september 2015, kl 14.11
Rakvere koolis.
 
mnb 21. september 2015, kl 19.52
Mis seal saalipõrandal siis on, et laps kohe tallaaluse lõhki tõmbab? Iga täie mõistusega ema saaks aru, et paljajalu jooksmine pn ju lapsele tunduvalt tervislikum, kui umbses jalatsis. Kas tõesti laps kodus mitte kunagi paljajalu ei lippa?
Aga nojah - kui on tarvis oma uhkeid tossusid näidata, siis andke sellest õpetajale teada. Ennegi tobedikke nähtud. Kui ema ikka niiväga tervislikkuse vastu, siis mis teha.
 
K 23. september 2015, kl 13.26
Minu lapse kooli võimla põrand oli vahatatud vms, ühesõnaga millegiga töödeldud, et ei oleks libe. Ja nii juhtuski, et jalatald jooksmise ajal osaliselt ei libisenud põrandal ning tõmbas lõhki. Keeruline seletada, aga kes tahab, saab põhimõttest aru.
 
rmp 23. september 2015, kl 15.03
Olen vanaema ja lugesin enne kooli nõutud asjade nimekirja(lugesin seepärast, et ostsin osaliselt nõutud asjad). Ikka üle- mõistuse, kust see raha võetakse? Spordijalatsid ja -riided õues toimuva tunni ja sees toimuva tunni jaoks jne. Seega kahed dressid ja kahed jalanõud.
Peale selle veel kooliskäimise riided...lapsed on väga julmad ja halvasti- ütlemisi on palju.
Mõistan teemaalgatajat. Olen oma lapselapsele materiaalselt abiks.
 
to rmp 25. september 2015, kl 15.42
lasteaias käimiseks oli samuti vaja nii õueriideid, kui toariided (sinna koduste riietega ei saada), võimlemiseks riideid jne.
Laps läks kooli - palju odavam + igakuuline ca 100 eurot lasteaiamaksu jäi ära. Koolis paar korralikke teksaseid ja 2 viisakat triiksärki, sandaaliid. Oikad dressed ja tossud - nagunii peaks need ostma. Lühike dress on ju t-särk ja lühkarid.
 
tõepoolest! 27. september 2015, kl 00.22
Kahed dressid, kahed jalatsid ja kooliriided pealekauba - nende muretsemine olevat lausa üle võimete käiv????
Kas teil kodus siis jooksevad lapsed paljalt ringi? Kolm paari pükse on kohe ebainimlik nõudmine? Seda enam, et saalis ei pea ju lapsel dressipüksid jalas olema - piisab lühikestest pükstest..... Mis teie lastel küll enne kooli kodus seljas oli? Jaanuarist detsembrini üksainus püksipaar või?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!