Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
kasiinosõltlasest isa
 
üksikema 30. juuli 2010, kl 18.28
Minu neljaaastase lapse isa on kasiinosõltlane ja seda juba aastaid. Seetõttu olen valinud algusest peale üksikvanema rolli - eks alguses ikka lootsin, et inimene kasvab ja areneb, saab oma haigusest üle, kuid seda ei juhtunud. Lapse sünd oli teadlik otsus - uskusin, et vajadusel suudan ta ka üksi üles kasvatada - olen haritud, oman elamispinda ja ka mitte enam liiga noor. Asi, millega aga arvestada ei osanud, oli lapse igatsus isa järele - alguses tahtis ju isa ka lapsega olla, ostis isegi asju. Siis aga tuli jälle sügavam langusperiood ja ta kadus.... Laps aga mäletab ja küsib... Ei oska midagi vastata - tean, et isa ei saa lihtsalt eluga hakkama - on selline saamatu ja haige inimene, arengu asemel on tema elu ainult allamäge läinud. Sisimas loodan, et ta kaob igaveseks, et ei kisuks jälle haavu lahti sellega, et korraks ilmub lapse ellu ja kaob siis teadmata ajaks. Kurb on, mitte enda, vaid lapse pärast...
Miks siis üldse kunagi sellise inimesega koos olin? Sest armastasin ja andestasin... seda ta oskas - andeks paluda ja anuda, et jääksime kokku. Mõistusega hakkasin mõtlema siis, kui mind vajas päris laps, mitte arengupeetusega mees... siis lihtalt ei jätkunud enam energiat
 
sama siin 08. august 2010, kl 19.30
Mul oli sama probleem. Lahutasime kui laps oli 4a. Paar aastat oli ta veel lapse jaoks olemas , kui siis kui leidsin uue mehe , kadus meie elust . Ja nüü juba 6 aastat laps ilma isata. Harjub ära. sellisst mehest hoia eemale.
 
hany 16. august 2010, kl 20.46
ära ole nii kuri ka nüüd, inimesed arenevad ja kasvavad üle, alguseks anna talle natuke raha, las tunneb rõõmu.
 
PR. 21. august 2010, kl 01.04
miks sa ei tutvu uue mehaga kes võtaks sinu last kui enda last, on ju olemas selliseid mehi, teed veel kaks last juurde ja küll siis hulgakesi lõbusam:) On palju naisi kellega mehed tahaksid suhteid luua aga millegipärast on nad vanas kinni. Ma ei saa naistest aru kes armuvad ilusa välimusega alkoholiprobleemide ja kasiinosõltuvusega meestesse. Kuigi võiks ju karsklase ja sportliku mehe valida. Muidugi võib öelda et joodikuga on alguses ikka lõbusam, nii lõbus et mõnele naisele hakkab ka alkohol meeldima.
Küsi endalt mida sa oled selleks teinud et olukord paraneks, alusta sellest et paned tutvumisrubriiki kuulutuse.
 
üksikema 21. august 2010, kl 16.46
Kõige suurem hirm ongi, et uus mees võib ajapikku minu lapse suhtes mittesallivaks muutuda. Ja uue mehega kohe lapsi muretsema hakata - pigem mitte. Nii palju olen ma ometigi õppinud, et tulevast isa tuleb enne põhjalikult tundma õppida ning tegelikult võib naine endale lubada vaid niipalju lapsi, kui on võimeline üksi üles kasvatama. Kuid samas oleks tõesti aeg keegi oma ellu lubada, sest olen lõplikult mõistnud, et tagasiteed enam olla ei saa. Lihtsalt toimunu oli minu jaoks uskumatu - ise ju pingutasin igati lapse heaks, pidasin loogiliseks, et isa püüab ka, kuid ei...
 
tean. 18. mai 2011, kl 16.09
Teemaalgatajale.
Minu lapse isal on sama harjumus,istuda kasiinos tundide kauppa.Lapse isal on veel 1 laps,6 a.Ma ei teadnud et see kasiino sõltuvus tal nii suurex probleemiks on,kuni yhel 6htul olime koos linnas:mina ,mees ja tema paar s6pra ja tütar,Tiirutasime niisama autoga ringi,kuni l6pux peatusime kasiino ees.Ta ytles et läheb käib korra sees ja tuleb kohe tagasi.Ja mis oli k6ige haigem,ta naases sealt 5 tunni mööduded,mis vihastas mind k6ige enam.Ei saanud ju autot sinna platisle ka jätta,ja v6tmetega minema k6ndida,kodu oli suht kaugel ja oli talv ja minul pole lube ka veel...Nii me sis istusime 4kesi autos ja ootasime yhte kasiinos6ltlast...Muidugi ei v6itnud ta sealt midagi.Pärast seda ei olnud mul enam isu temaga eriti kusagil käia.Tema aga oma viga ei märka ja arvab et k6ik kujutavad seda ette,Temal ju pole mingit s6ltuvust no kuulge.Nyydseks kui olen lapseootel,oleme lahus,Tema leidis endale uue naise,mis teeb asja veel hullemax...aga vahet pole.
 
sinine 20. mai 2011, kl 07.05
To:tean.
Ja mitte ükski teist, ei sina, ega mehe kaks sõpra ei tulnud selle peale, et minna kasiinosse ja mees sealt välja tirida? Või oleks ise autoga koju sõitnud? Istusite nagu lambad 4 tundi ja ootasite ühte jobu? mis ma oskan öelda. Paras teile siis, kui muud mõistliku teha ei osanud.
 
to sinine 20. mai 2011, kl 12.59
To sinine:
Esiteks käsisd m6lemad ta s6brad sees teda välja sealt ajamas,Korra isegi kiskusid käest teda sealt välja.mees vihastas ja turva tuli vahele ja viskas ta s6brad välja.Nagu sa lugesid sis pole ei minul ega ta s6pradel lube,et oleks saanud ära s6ita.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!