Üksikvanem
Püsisuhe
aga.. 30. detsember 2010, kl 19.53 |
TöökasMees 31. detsember 2010, kl 04.10 |
yksikema 31. detsember 2010, kl 15.43 |
Mitme üksikemmega siis siiani kohtunud oled läbi siinse kuulutuse, kui küsida tohib?
endale meeldiks väga üks töökas mees aga natuke tekitab umbusaldust delfi naisteka foorumist tutvuse otsija. ei tea isegi miks... too good to be true?
endal absoluutselt puuduvad kogemused tutvumiskuulutuste omanike ja neile vastajatega nii et võibolla eksin... aga kardan pettuda (või pettumust valmistada) ja haiget saada...
aga ilusat aastalõppu sullegi TöökasMees! Näed soovisid siin päikest ja tuligi täna hetkeks päike välja :)
endale meeldiks väga üks töökas mees aga natuke tekitab umbusaldust delfi naisteka foorumist tutvuse otsija. ei tea isegi miks... too good to be true?
endal absoluutselt puuduvad kogemused tutvumiskuulutuste omanike ja neile vastajatega nii et võibolla eksin... aga kardan pettuda (või pettumust valmistada) ja haiget saada...
aga ilusat aastalõppu sullegi TöökasMees! Näed soovisid siin päikest ja tuligi täna hetkeks päike välja :)
kle 31. detsember 2010, kl 16.50 |
Mõni on siin ikka päris veider olevus-otsib nime järgi meest!!!Siuksega pole küll miskit peale hakata,äkki tahab järgmisena et pildistaksid rahakotti ja saadaksid talle pildi et vaadata...Ma otsin kah naist aga ainult juuste järgi,need peavad täpselt 6,378cm olema,teised ei kõlba mulle.icc
yksikema 31. detsember 2010, kl 18.21 |
no vaadake, 02. jaanuar 2011, kl 13.57 |
yksikema 02. jaanuar 2011, kl 15.30 |
no vaadake, Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> teie naised, kindlasti otsite kaaslast rahakoti,
> põlvnemise, tuntuse, riista vms järgi.
> mõni vaatab nime järgi, no ja mis siis??!!
ei tea millest sa selliseid järeldusi teed? oled vist ainult valede naiste otsa komistanud. või on sul endal tõsiseid probleeme rahakoti, põlvnemis, riista vms? eks need värgid peavad ka enam vähem normis olema aga... ma eelkõige valiks meest ikka iseloomu ja vastastikkuse sobivuse järgi. ei tea ehk olen vanamoodne?
> teie naised, kindlasti otsite kaaslast rahakoti,
> põlvnemise, tuntuse, riista vms järgi.
> mõni vaatab nime järgi, no ja mis siis??!!
ei tea millest sa selliseid järeldusi teed? oled vist ainult valede naiste otsa komistanud. või on sul endal tõsiseid probleeme rahakoti, põlvnemis, riista vms? eks need värgid peavad ka enam vähem normis olema aga... ma eelkõige valiks meest ikka iseloomu ja vastastikkuse sobivuse järgi. ei tea ehk olen vanamoodne?
n 34 04. jaanuar 2011, kl 15.25 |
Jaa 08. jaanuar 2011, kl 12.06 |
TöökasMees 09. jaanuar 2011, kl 22.01 |
Jaa Kirjutas:
> Olen 25, rõõmsameelne, optimistlik,
> seiklusjanuline, head huumorit armastav tore
> naisterahvas. Lisaks Tallinnast, kaljukits ja
> mitte midagi väga tõsist otsiv (esialgu
> vähemalt). Aga näe, väga sale ei ole. Jäid
> heast diilist ilma :p
> Lisaks olen ma lühikest kasvu ka, ha!
Nii ruttu juba ilma .D mul kohe ei vea :D
Kui lühikest kasvu oled,kas siis sind hea süles hoida...:P
> Olen 25, rõõmsameelne, optimistlik,
> seiklusjanuline, head huumorit armastav tore
> naisterahvas. Lisaks Tallinnast, kaljukits ja
> mitte midagi väga tõsist otsiv (esialgu
> vähemalt). Aga näe, väga sale ei ole. Jäid
> heast diilist ilma :p
> Lisaks olen ma lühikest kasvu ka, ha!
Nii ruttu juba ilma .D mul kohe ei vea :D
Kui lühikest kasvu oled,kas siis sind hea süles hoida...:P
siirius 17. jaanuar 2011, kl 01.09 |
TöökasMees 17. jaanuar 2011, kl 13.12 |
naene 18. jaanuar 2011, kl 14.15 |
aga... 30. jaanuar 2011, kl 15.37 |
etsiis-- 30. jaanuar 2011, kl 16.49 |
TöökasKutt 30. jaanuar 2011, kl 21.06 |
peatselt üksi 31. jaanuar 2011, kl 15.46 |
Sa TöökasKutt jaga siis msn v e-mail, et sinuga saaks kontakti luua :) Ei tahaks siin enda aadressi hakata jagama. Endal ka suhe lõppemas ja sooviks teada kas üldse leidub häid mehi või korjangi ainult sitta üles ja olen elu lõpuni õnnetu? Tõelist armastust ei ole mina veel vist tunda saanudki :(
TöökasKutt 31. jaanuar 2011, kl 23.32 |
6nnetu 01. veebruar 2011, kl 11.02 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 1 |
TöökasKutt 01. veebruar 2011, kl 13.47 |
onja 04. veebruar 2011, kl 15.18 |
TöökasMees 04. veebruar 2011, kl 17.08 |
keegi 01. märts 2011, kl 20.43 |
Lisa postitus