nii hea oli õues rassid pühkida riisuda tassida suurde hunnikusse kokku kevadist prahti saaks sest sodist ommeti korraga lahti teeks suure tule ja puhastaks ilma poleks miskit jama riivamaks silma
maias Mai on justkui Tere soe ja õrn ja häste kena teda nähes ülekere täitud kevdvalgusega täna tasuks tähel panna õues luusib Jüri Öö niikuis virvatuledega mina kampa küll ei löö hääd kerget karget jürijooksu tõrvikute valguses noile aktivistidele kel to rännak seisab ees
kena soojus vällas täna hoopis teine hingamine ja nii mahe tuulekegi kohvijooma õue mine kevadpühad põue lase ja kae üle tulease nii saab otsast alata milleks maha salata vaikselt asiselt ja ruttu kui ei hooli`sörgi uttu
"Kes suudaks uskuda, et pole valgust, kui öösiti ta kuhugile kaob? Eks pingsamini tõtta selle jalg just, kes raske koorma õlgadele laob.
Mismoodi võiks see tunda ilu tõelust, kes tunnetanud pole inetust ja inimolemuse jõulist õelust, mis sädeledeski on imemust?
Kui ööd ei oleks, ei me näeks siis tähti ja meie maailm oleks pisk ja jäik. Kas ongi mõtet hurjutada vähki, et tema käik on tagurpidikäik?" /A.Alliksaar/
Öö täis joovastavat armu kauniks mälastuseks saab koidukiirte tõustes
Seal peidus kirg ja lootus et kord jälle tuleb öö täis joovastavat armu.
Ei muret valu ahastust öö,täis joovastavat armu iial endas kanna Vaid kirest kantud suudlusi kallasteta kallistuste meres jääb endas kandma öö,täis joovastavat armu
seisatab aeg ja avardub ruum, kui selle täidab üks tunne kuum, enam otsida pole vaja üksteist võõraste häälte kajas, otsekui taevas kohtub maaga või tuul põimub marus vihmaga, leiame teineteist Sinuga
oma laulu ei leidnud ma täna kõik oli küll särsv ja kena üks noormees laulis mu toonil helesinise maakera foonil kuldne mulatitar-särasilm norrast pani jalagi tatsuma korraks eip ole nois miskit mu maitset ega vaja ükski mu kaitset keskpärsus ruulib ja toretemaon laulan omal viisil - ja kukub komm haba-ba nannannaa...
vada kui ei saa reaalselt hullat miksmitte igatsusest seie lullata sedaenam et on vällas kevad hinged igatsemas aiva enam enam miskit korvama peab ju puudujääki lase vabaks` - ja las nii jääbki kevadlõhnad hullutamas uinund hingi lase vabaks` - ära tingi nii saab meeled ergumaks olen ilus mitte paks - jah :)
lõhnadest paks väljas õhtune jahedus linnulaulu sädinad lisavad mahedust sääsepirin ei häiri teeb nalja vehin oksaga - ega tee välja istun ja naudin on hullulthea õunapuu lõhn täidab aia ja pea juba sääl varisemas õitelund kõik hullulthea vaataks justnagu und seda aasta kaunimat meistritööd ja ees ootamas valged sirelid - ööd ilmajaam võtab vastutust kanda lubab et varsti saab randa - hullulthea
hullult hea on päikest võtta mõtted töised kõrval heita suvesoe on mõnus-hea ujumagi saab vist pea... suvi on käes, lõppenud kool õppimine ja muu selline hool jess, jess, jess, jessssssssssss
a te vaadake ette kui hüppate vette pea ees tundmatus kohas kus kõrkjaid vohab Te vaadake ennem kas põhi ka paistab kas süda teil ohtusid haistab Kui ei, siis andke minna hüpake sisse sinna üle pea ja maru lahe üleni vees ja asi tahe päikse eest putku läheksid justkui kuid tegelt see kollane hõõguv kera mis taevast paistab nii maru kenalt võib vee ääres koorida naha su kehalt a mis siis, tuleb nahk sul maha ega seepärast päikene ole ju paha uuesti tema käes kümmelda tahad jne...:)
Õues on palav vett pähe vaid vala või tegelt võiks minna ja püüda kala või lihtsalt selili heita end maha Kesk rohtu ja õitsenud võililli vahtida taevast näha seal mõnda pilvelaeva visata muremõtted kõik kaelast olla korrakski mittekeegi mitte midagi mõelda ja sõnagi öelda... jaa... elu on ilus nii päikses kui vilus kui vaadata taevast silmad vidus.... mmmm, suvi tuleb suurel sammul kevad läinud näib, et ammu... Nautige!:)
krunt oli suur aga sellel polnud maja sai mõned suved tehtud tööd sest jaanitule platsi meitel oli vaja kus pidada saaks jaaniööd.
:,: jaanida, jaanida, jaanida jah! ja jaanida, jaanida, jaanida jah! aga mida sina jaanid, kui pleissi ei ole ja õlu on leige kah :,:
jaaniöösel vihma ju tavaliselt sajab sai tehtud siis paviljon kah ja telkimise plats, kui keegi seda vajab, sai puhtaks seal niidetud jah
:,: telkida, telkida, telkida jah! ja telkida, telkida, telkida jah! aga mida sina telgid, kui platsi ei ole ja õlu on leige kah :,:
siis sai veel tehtud üks suitsetusahi ja teeäärde roigastest aed valmis sai lõpuks ka grillimisahi ja leppa siis lõikasid saed
:,: grillida, grillida, grillida jah! ja grillida, grillida, grillida jah! aga mida sina grillid, kui leppa ei ole ja õlu on leige kah :,:
ükspäev siis tegin ka puuriida õue ja riida panin halge täis ja siis äkki tekkis mul prügiveo nõue!! nii see asi neil muudkui käis.
:,:puurida, puurida, puurida jah! ja puurida, puurida, puurida jah! aga mida sina puurid, kui puuri ei ole Ja õlu on leige kah.:,:
tegin pikniku pleissi ja suure puuriida selle kohta kohe vallal valmis laul mina nende laulu küll ise ei kiida ent tõel tuleb igatahes anda au ja kuigi mult midagi ära ei viida läeb Sell`si kukrusse mu Eur.
:,:käitleme, käitleme, käitleme jah! ja käitleme, käitleme, käitleme jah! aga mida sina käitled, kui jäätmeid ei ole ja leping on lääge kah.:,:
:,:puurida, puurida, puurida jah! ja puurida, puurida, puurida jah! aga mida sina puurid, kui puuri ei ole Ja õlu on leige kah.:,:
_______________________________________ võttis aasta, nüüd on asi selge: ei saa sapakale panna bemmi velge!
Jaaniku plats sai tehtud valmis kuigi praegu seda ei olegi tarvis Niitis platsi ja ehitas paviljoni mitte mingi äbara-viletsa onni Suitsuahi ja roigasaed rõõmuga vaatad ja kaed kui keret suitsulihaga laed
Saagis leppa ja sättis kõik puud veel riita ning lootis, et saab usinuse eestki veel kiita... Kui välk selgest taevast tekitas Sells talle vaeva nõudis Eure ta käest omajagu nüüd skiso laubal juures murevagu Polnud laastugi viidud ainult arve vaid toodud ei tea, mille eest sa maksad küll, mees?
Nojahh, eks sells'ikad viisid sult õhku tõid õuele leha mis meenutab tõhku Selle luksuse eest sa tasudki neile kas hommegi teed seda nagu ka eile?
------------------------------------ Tegelikult see nii levinud probleem ja nii mõnigi on käinud kaebamas oma olematu äraviidud prügi pärast kui arve käes ja silm punnis, et mille eest. Jabur täiega, aga lüpstakse ikka kodanikke nii et vaata ja imesta.
kui mina olin veel väikene mees siis elasin ma ee enn ess vee sees ja kui mina sirgusin suuremaks üks Liit muutus teiseks meil nigu naks
tundub, pole neis liitudes midagi head igas liidus sa kõigega liituma PEAD ee-uu`s porgand puuviljana klassifitseerus õnneks luhtus tariifida lehmade peeru...
liitumised ja liidud kõik matavad mind nende alla mul rusuks on raugenud rind nüüd need liidud mu elu ja minu hing roheliseks saab jäätmete maapealne RING
_______________________________________ võttis aasta, nüüd on asi selge: ei saa sapakale panna bemmi velge!
tuli lõppeks ära tuli kätte kõigepikem päev loidab tuli - jaanituli veenmaks et eiole ööd koit hetkeks kohtub ehaga ja jaanineste pärlendab murupääl ja lilledel puulehtedel ja kõigel sel imettegev hommikukaste - värskendan oma ihuilu kosutan - teitelegi soojalt soovitan