Kas tähti järelmaksuga ka müüakse?
Mul on kavas mingil ajal üks sõnamaraton maha joosta ja selleks on hästi palju tähti tarvis. Probleem on aga selles, et mul pole praegu vaba raha nende ostmiseks, sest läksin reklaami õnge.
Ma ei osale kunagi Osturallidel ega hulla Hulludel päevadel. Kui ma telefonis Kirby müüja numbrit näen, siis ma kõnet vastu ei võta. Raamatupakkujatele ütlen: "Tänan, ei soovi, mul on raamatutarkust juba nõnda palju kogunenud, et isegi foorumis kirjutatakse sellest!" Paar korda olen Jehoova tunnistajailt nende pakutud brošüürikesed vastu võtnud, aga ainult sellepärast, et mul on neist kahju hakanud. Keegi nende kaupa ei soovi ja nad võivad endid ebavajalikena tunda. Pealegi on see teenus täiesti tasuta ( kes ütles, et tasuta lõunaid pole olemas? Skype muidugi välja arvatud)!
Nüüd siis sellest, kuidas ma ikkagi lõksu langesin. Vist hetkelises arukaotuses nagu üks tuntud tegelane, kes väikesele - nii sajamiljoni eegulisele - tagatiseta laenulepingule samuti meeltesegaduses alla kirjutas.
Minult võttis mõistuse kulla kõlin. Kuulen ilmast-ilma raadiost tungivaid soovitusi, et vahetage oma allesolevad kroonid kulla vastu, mis on säilinud sajandeid. Nii ma siis ühel hetkel tegingi ja praegu olen natuke mures, kas mul kuu lõpuni ikka söögiraha jätkub. Tähtede ostmisest ja aastalõpu šampusest rääkimata.
Loodetavasti teeb keegi mulle joogi välja!
Ah-jaa, räägime intressidest ka. Üle 5% ma ei taha maksta. Kui me kaubale ei saa, siis tuleb maraton järgmisse aastasse lükata, mil uued rahavood avanevad.
Tegelikult ma ei tea, kas ma oma kulda kohe eurodeks saangi vahetada? Äkki nad lasevad kursi alla ja ega ma kahjudega kauplema küll ei hakka. Eks siis tuleb paremaid päevi oodata.