Unetute nurgake
PALJU ÕNNE, DIIP!
hhhh 10. jaanuar 2011, kl 01.41 |
to olavsu1
millal meedia tarkade hulka kuulunud on?
Meedia mõjutab tahes tahtmata oma artiklitega rahvamasse või nende arvamusi. Ei pea olema tarkust täis see meedia. Inimestel võiks mõistus peas olla ja nad ei peaks alati laskma end kõigest kõigutada. Võiks osata analüüsida ja leida üles vajalik info, mitte igal jamal end juhtida lasta.
millal meedia tarkade hulka kuulunud on?
Meedia mõjutab tahes tahtmata oma artiklitega rahvamasse või nende arvamusi. Ei pea olema tarkust täis see meedia. Inimestel võiks mõistus peas olla ja nad ei peaks alati laskma end kõigest kõigutada. Võiks osata analüüsida ja leida üles vajalik info, mitte igal jamal end juhtida lasta.
äge 10. jaanuar 2011, kl 02.21 |
Anja 10. jaanuar 2011, kl 03.23 |
Ega need sõnad hästi ei kõla küll..nagu pudikeel..;b Pigem eelistaksin neid juba harjumuspäraseid väljendeid..ma ei viitsiks oma aju ümber programmeerida eestlasliku tobeduse peale..:))))))
Ja, õige tähelepanek, hhh!
Meedia n.. nii ajusid inimestel, et varsti on kõigil ühtne mõtlemine, nagu hallile massile kohane..;)))
Keegi - ma ei mäleta mis haritlane või misiganes asjapulk - ütles, et kui ta oma töös meediat ei vajaks, jätaks ta enamus väljaanded lugemata..
Ja, õige tähelepanek, hhh!
Meedia n.. nii ajusid inimestel, et varsti on kõigil ühtne mõtlemine, nagu hallile massile kohane..;)))
Keegi - ma ei mäleta mis haritlane või misiganes asjapulk - ütles, et kui ta oma töös meediat ei vajaks, jätaks ta enamus väljaanded lugemata..
helen112 10. jaanuar 2011, kl 18.10 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 97 |
diip 10. jaanuar 2011, kl 19.22 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,402 |
Anja 10. jaanuar 2011, kl 19.42 |
la-femme 10. jaanuar 2011, kl 20.22 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,844 |
panter 10. jaanuar 2011, kl 20.42 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,089 |
diip 10. jaanuar 2011, kl 21.13 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,402 |
panter 10. jaanuar 2011, kl 21.34 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,089 |
diip 10. jaanuar 2011, kl 21.49 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,402 |
RR 10. jaanuar 2011, kl 23.01 |
einohh 10. jaanuar 2011, kl 23.42 |
panter 11. jaanuar 2011, kl 18.28 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,089 |
Õhtust!
Või diipi huvitab, millist pesu kannan? Tahad vaatama tulla või? irrwww. Ma ei teagi, millist pesu kandsid esiemad, lugenud olen mingitest pantaloonedest...:))) vist soe ja pikk pesu pitsidega??? Ja 50+ nurgas oli kunagi mingi teema, seal vist mainiti ära uhutud pesu (selle kohta ma ka ei tea, mis asi see on).:))
Raivo poolt mainitud tõbesid pole paraku senini põdenud, loodan, et ei põe ka. :)
Toimetatud 1 kord(a). Viimati panter 11.01.2011 18.35.
Või diipi huvitab, millist pesu kannan? Tahad vaatama tulla või? irrwww. Ma ei teagi, millist pesu kandsid esiemad, lugenud olen mingitest pantaloonedest...:))) vist soe ja pikk pesu pitsidega??? Ja 50+ nurgas oli kunagi mingi teema, seal vist mainiti ära uhutud pesu (selle kohta ma ka ei tea, mis asi see on).:))
Raivo poolt mainitud tõbesid pole paraku senini põdenud, loodan, et ei põe ka. :)
Toimetatud 1 kord(a). Viimati panter 11.01.2011 18.35.
panter 11. jaanuar 2011, kl 18.34 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,089 |
-frukt- 12. jaanuar 2011, kl 11.46 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 814 |
kes vähegi on viitsinud end kurssi viia pesumaailmas toimuvaga, see juba teab, et seal puhuvad kõige uuemad tehnoloogilised tuuled!
välja on töötatud terveid tootegruppe kõige erinevamatele tarbijatele. sa kas käid, jooksed, suusatad või seisad niisama, igal juhul on sul erinev pesu kohe poest võtta.
kindlasti leiab nõudlik tarbija ka lihtsalt toaströöpamise pesu, et nahk saaks õigesti hingata, samas ei hakkaks liiga palav või külm:)
ei ole olemas külma tuba, on lihtsalt valesti valitud pesu!:D
välja on töötatud terveid tootegruppe kõige erinevamatele tarbijatele. sa kas käid, jooksed, suusatad või seisad niisama, igal juhul on sul erinev pesu kohe poest võtta.
kindlasti leiab nõudlik tarbija ka lihtsalt toaströöpamise pesu, et nahk saaks õigesti hingata, samas ei hakkaks liiga palav või külm:)
ei ole olemas külma tuba, on lihtsalt valesti valitud pesu!:D
auuu...... 12. jaanuar 2011, kl 16.26 |
auuauuu 12. jaanuar 2011, kl 17.23 |
noh 12. jaanuar 2011, kl 17.26 |
-frukt- 12. jaanuar 2011, kl 18.54 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 814 |
mina siin mõtlen, et las vähemalt pesu kandmine jääda igaühe enda eraasjaks.
igaüks valib omale just sellise välja, mis talle kõige parem tundub. teistel pole siin miskit kobiseda, väljanäituse jaoks on muud kostüümid:D
nende gaagade ja cheeride koha pealt aga arvan, et nemad on paparatsode poolt tagakiusatavad ja sellepärast ei lastagi neil rahus oma pesus aega veeta:(
igaüks valib omale just sellise välja, mis talle kõige parem tundub. teistel pole siin miskit kobiseda, väljanäituse jaoks on muud kostüümid:D
nende gaagade ja cheeride koha pealt aga arvan, et nemad on paparatsode poolt tagakiusatavad ja sellepärast ei lastagi neil rahus oma pesus aega veeta:(
Lisa postitus