Hommik!
Ära sa märgi kui palju teadjaid ja selgeltnägijaid siin nurgas on.:)
----------------------------
Ja see tsölibaadis elamine, see kulus pantherikesele vastukarva ära küll..
----------------------------
See on ikka täiesti huvitav kuidas peetakse normaalseks seda, et lennatakse mingi nõmeda oletusega kellelegi kaela ja lahmitakse sel teemal kas või aastaid. Kust kohast sa võtad, et elan tsölibaadis? Kui RR või mõni teine mingi lameda killu viskab ja ma sellele jaburusele vastata ei viitsi, siis ongi nii nagu tema oletab? Uskumatu.... Ja miks pean ma üleüldse siin avalikus foorumis käima oma eraellu kuuluvate voodirõõmudega kelkimas?
See rohkem tõesti ainult kahe siinse inimese peamine jututeema nagu aru olen saanud.
-----------------
aru ma isaa, miks nii noor ja ilus naine delfi debiilikutega suhtleb..ma saan aru, et tal mees ja kõik eluks vajalik olemas, aga ei, vallaline skorpion raiskab oma ilu ja energiat delfi debiilikutele..maiäss!:D
------------------
Aga miks sina Anja nii madalale oled laskunud, et siinsete delfi kommenteerijate elik debiilikutega suhtled? Ah? Pealegi on see minu siinne suhtlemine üsna harv ja piirdub tavaliselt mõne lausega, mis küll kellegi tagumikku pindu ei tohiks torgata. Või torkab? Sellisel juhul vaja mõnel endale plekist püksid muretseda.
Kas Sa lugupeetav Anja tunned mind isiklikult, et tead kui noor ja ilus ma olen? Ei mäleta sind nagu enda tuttavate nimekirjas.....
Ja paluks näiteid selle kohta, et käin siin iga päev ja raiskan nende nn delfi debiilsete kommenteerijate peale oma energiat ja ilu.
Aga muidu... elu on väga ilus, ilm õues veelgi kenam ja kaon nüüd siit soovides teiel kõigile ilusat päeva!