Unetute nurgake
jutuvada teema
noh 26. november 2011, kl 11.57 |
Rexx 26. november 2011, kl 23.20 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,273 |
jutt 27. november 2011, kl 00.14 |
jutt 27. november 2011, kl 00.22 |
c*) 27. november 2011, kl 00.32 |
c*) 27. november 2011, kl 00.35 |
Rexx 27. november 2011, kl 01.14 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,273 |
Küsija 27. november 2011, kl 01.49 |
c*) 27. november 2011, kl 01.56 |
Küsija 27. november 2011, kl 02.09 |
noh 27. november 2011, kl 03.00 |
jutt 27. november 2011, kl 11.03 |
Hommik! Imeliselt vihmane ja sompus ning sügisele omaselt porine.:) See ilm, mis ei näitagi talve saabumist, tekitab juba tunde, et jõulud on alles mõne kuu pärast saabumas ning isegi siis pole kindel, kas lumi on maas või mitte.
Mõni päev tagasi käisin enda lemmikšokolaadi ostmas ühes väikeses poekese, sest mujal ma seda kraami müügil pole näinud. Suurtes poekettides on üldiselt tavapärane kraam aastast-aastasse teada. No ostsin oma lemmiku ära ja jäin siis uudishimulikult veel jõululise kuue saanud šokse vaatama, meenutades, et kohe-kohe hakkavad päkapikud ringi sebima mu kodus ning peaks vist neid aitama omapoolse väikese panusega, vähendades niimoodi nende jala- ning seljavaeva.:)
Kuna olin tol hetkel ainuke ostja, siis müüjal oli aega minu pilku jälgida. Vanaproua teatas kuidagi tagashoidlik-häbelikul moel, et meil on tõesti ka juba jõulukaup müügil. Nagu ootaks minult mingit negatiivset reaktsiooni... ju sii mõni oli oma pahameelt avaldanud - muud mõsitlikku seletust ma tema käitumisele ei osanud leida.:)
Vastasin talle, et mis vara, esimene advent paari päeva pärast juba ja tema meelest on vara. Õige aeg just hakata päkapikkude sussitagavara hankima.:)
Müüja imestas, et kas tõesti juba nii ruttu ja nii lähedal, nende imelike ilmade tõttu pole mingit ligilähedast tunnetki, et pühadeaeg võiks peatselt ukse taga olla. Noogutasin vaid talle ja ostsingi rõõmsameelselt päkapikkude toetusfondi portsu jõulukuue saanud maiuseid.
Jõulud tulevad ikka, on seda lund või mitte. Aeg lendab linnutiivul märkamatult.:)))
Aga selle peomanguja nohile vastaks, et minu poolt ei tule enam mingit pidu.:) Mina puhkan end nüüd hoopis välja.:) Homsest algab uus töönädal, täna vaja valmistuda, et homseks triksis-traksis selge peaga tööl kõigile naeratada.:)
Rex, kirjutamine toob kaas siin nurgas pisikese pinnavirvenduse, mõneks hetkeks. Siis vaibub kõik taas peegelsiledaks kuni järgmise kribamiseni.:)
Meeldivat päeva kõigile ja süüdake küünal!:)
Mõni päev tagasi käisin enda lemmikšokolaadi ostmas ühes väikeses poekese, sest mujal ma seda kraami müügil pole näinud. Suurtes poekettides on üldiselt tavapärane kraam aastast-aastasse teada. No ostsin oma lemmiku ära ja jäin siis uudishimulikult veel jõululise kuue saanud šokse vaatama, meenutades, et kohe-kohe hakkavad päkapikud ringi sebima mu kodus ning peaks vist neid aitama omapoolse väikese panusega, vähendades niimoodi nende jala- ning seljavaeva.:)
Kuna olin tol hetkel ainuke ostja, siis müüjal oli aega minu pilku jälgida. Vanaproua teatas kuidagi tagashoidlik-häbelikul moel, et meil on tõesti ka juba jõulukaup müügil. Nagu ootaks minult mingit negatiivset reaktsiooni... ju sii mõni oli oma pahameelt avaldanud - muud mõsitlikku seletust ma tema käitumisele ei osanud leida.:)
Vastasin talle, et mis vara, esimene advent paari päeva pärast juba ja tema meelest on vara. Õige aeg just hakata päkapikkude sussitagavara hankima.:)
Müüja imestas, et kas tõesti juba nii ruttu ja nii lähedal, nende imelike ilmade tõttu pole mingit ligilähedast tunnetki, et pühadeaeg võiks peatselt ukse taga olla. Noogutasin vaid talle ja ostsingi rõõmsameelselt päkapikkude toetusfondi portsu jõulukuue saanud maiuseid.
Jõulud tulevad ikka, on seda lund või mitte. Aeg lendab linnutiivul märkamatult.:)))
Aga selle peomanguja nohile vastaks, et minu poolt ei tule enam mingit pidu.:) Mina puhkan end nüüd hoopis välja.:) Homsest algab uus töönädal, täna vaja valmistuda, et homseks triksis-traksis selge peaga tööl kõigile naeratada.:)
Rex, kirjutamine toob kaas siin nurgas pisikese pinnavirvenduse, mõneks hetkeks. Siis vaibub kõik taas peegelsiledaks kuni järgmise kribamiseni.:)
Meeldivat päeva kõigile ja süüdake küünal!:)
alissandra 27. november 2011, kl 11.39 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 4,219 |
noh 27. november 2011, kl 12.34 |
alissandra 27. november 2011, kl 12.42 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 4,219 |
noh 27. november 2011, kl 12.44 |
Rexx 27. november 2011, kl 16.23 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,273 |
skiso 27. november 2011, kl 17.57 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,429 |
mul praega käsil suhtlusmassina tegemine
varsti müügil!
tootetutvustus:
pisikese vineerist kasti külges on mikrohvoon ja kõllar
veel on seal nupud kust keeli saab valida
kasti sees on Google Translate
kasutada saab üksi
ütled mikrohvooni näiteks:
"tere hommikust. millega tegelete täna? on ilus päev. kas suhtleme veidikene?"
valid nupust näiteks norra keele
imelinekastike paneb sinu jutu algul norra keelde ja siis eesti keelde tagasi ning ütleb:
"tere hommikust. on tore päev. täna seda, mida me suhtleme. kas natuke ka?
eiiole internettisid vajagi
aga ma pean veel paar kondekat kinni tinutama
tootetutvustus:
pisikese vineerist kasti külges on mikrohvoon ja kõllar
veel on seal nupud kust keeli saab valida
kasti sees on Google Translate
kasutada saab üksi
ütled mikrohvooni näiteks:
"tere hommikust. millega tegelete täna? on ilus päev. kas suhtleme veidikene?"
valid nupust näiteks norra keele
imelinekastike paneb sinu jutu algul norra keelde ja siis eesti keelde tagasi ning ütleb:
"tere hommikust. on tore päev. täna seda, mida me suhtleme. kas natuke ka?
eiiole internettisid vajagi
aga ma pean veel paar kondekat kinni tinutama
z 27. november 2011, kl 20.37 |
jutt 27. november 2011, kl 20.46 |
pühapäev 27. november 2011, kl 22.28 |
Lisa postitus