no ma siin ka nüüd mõtlen ja mõtlen..noh umbes nagu virtuaalse moodi..et kes siis on kes ja milline keegi võiks olla:Paga ega siit palju välja ei mõelnud:P ma pigem liidaks mõne isiku kokku....sest tundub ikkagi..et heal lapsel ikka mitu nime..aga ma kõvasti seda välja ka nüüd ei ütle:P aga no ma võin proovida mõnd iseloomustust...:P
võtame siis algatuseks mehed..nendega ehk lihtsam...no ropp raivo...arvan, et ka ikkagi kuskil aastaid võib olla seal minu kanti..vahepeal hakkas tunduma, et ta ikka on juba vana..a viimaste postituste järgi...tundub, et väga vana veel ei ole..et noh viitsib veel sebida mullivanni võõraid tüdrukuid:PP
no diip jh..vist on endast rääkinud rohkem...peaks sinna no alla 40 jääma...aga sellest ma aru ei saa miks ta omale naist võtnud ei ole...ja seda jooki läheb ka rohkem, kui vaja oleks..aga muidu pea lõikab teisel otsas küll:P suhtlemise kohalt väga viis..viitsib vahel siin üksigi panna..järjepidev:PP
ega rohkem mehi ma siin eriti ei tea...luuletaja tekste olen vahel lugenud..aga tema ajab rohkem vaatajate arvu taga..minu meelest väga ebavajalik asi..rohkem võiks ja postituste arvu taga ajada..aga ega ma rohkem temast tea kah..paistab sinna 60 kanti olevat:Pmis ma veel tast tahtsin öelda...millegi pärast ta ainult kirjutab luulekirjas...aga nagu suhelda inimestega teistmoodi ei oskagi:P
olavsu1 oli ka tema ka vist 30...arvuti koha pealt paistab matsu jagama..mitte nagu mina..oskan aint mõnda lehte avada:PP suhtlemise kohalt on jälle väga raske temaga suhelda..no mis mina..mina ei peagi ..aga tüdrukud ju võiks...aga kuidagi ei suju see:P
no aga tüdrukud nüüd...see magusam pool...ja keerulisem..vaatame..kas mõtleme midagi välja:P
võtame siis la femme käsile...temast jääb ikka ja jälle meelde see algus, kui siia tuli..risti ja põiki küsitlus..no pedagoog mis pedagoog:PP ja mis kõige olulisem..ei tea me temast ühtegi fakti...muidugi võib olla rääkis ta endast kõik ära enne , kui mina siia nurka tulin:P..no ma arvan..et ta keskealine on..vähemalt on see mõiste lai..ja mahub mu ütlusse ära:PPP aga kindlati on tal mitu nime..ma arvan vähemalt nii:PP aga kirjutada ta oskab..see on küll ainus fakt:PP
no rexx..no jaa,..kus tema meil jäänud üldse on..mängib vist lastelastega:P tema sulest tulevad ka head luuletused:P
a siis moosimadu...no ma ei tea..palju ma tema kommentaare just lugenud ei ole..aga suhtlemisaldis on...ja no avaldab oma arvamust vabalt..ja püüab ka osavalt oma arvamusi kaitsta:Paga vanus..paneks ka keskikka:P
kes meil siin veel on pxxie..ja tal oli veel mingi nimi..mo tema ka ikka vanasti suhtles..nüüd käib nagu kuuvarjutus:Pei mõist a teda väga kommenteerida:P tegelikult oleks pidanud alustama postituste lugemisest..eeltöö mõttes...aga kes viitsib:P
virtuaalne on kindlasti meie seast...muidu ei oleks ta väga meid osanud iseloomustada:P
ja on öeldud..keda teatakse..neid ei pea kommenteerima..seda ma siis ka teen:PP