Miss Marple 14. märts 2011, kl 16.31
Kes on selle toreda jutukese autor?
Nastiku ja vilepilli test :)
See oli parajasti ühe kooliekskursiooni öömaja kohas. Jagati inimesi tubadesse ja meie tuppa sattus 3 poissi ja üks noor naisõpetaja. See kartis, et ma talle öösel "nastikut" näitan. "Ega te mulle... ?" "Ei, ise võtad" vastasin. "No seda ma küll ei tee" , pauguti mulle vastu. "Ma tean küll kust teid katsuda, et refleksid tööle hakkaks. Kõigi tüdrukute puhul on toiminud" , kobisesin vastu. Nüüd lubas õpetaja magada üks silm kinni, teine lahti.
Läks jupp aega mööda kõik jäi vaikseks. No nüüd... kissa-kassa-tipa-tapa-kissa-kassa tasakesi hiilisin õpetajanna voodi ette ja võtsin "nastiku" välja
Õpetajanna ärkab üles ja teeb üllatusest silmad suureks "Mida te nüüd teete?" küsib ta.
"Nastiku testi. Vilepilli kasutusjuhendi järgi pidi selle vilepilli mängimine ajama kõikidel ussidel pead püsti ja nendel ussidel sammuti mis siin allpool on. Nii, et kui mul tõuseb... vastasin mina. Õpetajanna prahvatab naerma, "Issand, kas ta ongi teil selline?", pealtnägijad vastavad, et nemad ei tunne mind. "Näib, et see vilepill ei tööta teil" itsitab õpetajanna. "Nojah, ma otsin selle komisjoni poest, seal väideti, et kunagi olevat töötanud.
....................................................
olavsu1
11. aprill 2011, kl 22.02 Registreerus: 4 aastat tagasi
la-femme Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ja mitte ainult pealkirja....
jajah. tsensuur.
originaal tekst siis...
Paelussi test :)
See oli parajasti ühe ekskursiooni öömaja kohas. Jagati inimesi tubadesse ja meie tuppa sattus 6 poissi ja üks naisõpetaja. See kartis meid et ma talle kaissu ronime. "Ega te mulle kaisu ronima ei hakka?" "Ei, ise võtad" vastasin. "No seda ma küll ei tee" pauguti mulle vastu. "Ma tean küll kust teid katsuda, et rehvleksid tööle hakkaks. Kõigi tüdrukute puhul on toiminud" kobisesin vastu. Nüüd lubas õpetaja magada üks silm kinni, teine lahti.
Läks jupp aega mööda kõik jäi vaikseks. no nüüd... kissa-kassa-tipa-tapa tasakesi läitsi õpetajanna voodi ette ja mängisin seal vilepilli nagi tantsitaks mõnd kobramadu.
Õpetajanna ärkab üles ja teeb üllatusest silmad suureks "Mida te nüüd teete?" küsib ta.
"Paelussi testi. Vilepilli kasutusjuhendi järgi pidi selle vilepilli mängimine ajama kõikidel ussidel pead püsti ja nendel ussidel sammuti mis siin allpool on. Nii, et kui naisel tõuseb, siis on tal paeluss" vastasin mina. Õpetajanna prahvatab naerma, "issand, tas ta ongi teil selline?", pealtnägijad vastavad, et nemad ei tunne mind. "Näib, et see vilepill ei tööta teil" itsitab õpetajanna. "Nojah, ma otsin selle komisjoni poest, seal väideti, et Bresnevi peal olevat töötanud. Paeluss olla Bresnevil tagumikust väljatulnud ja teki üleskergitanud" vastasin.
Mina liikusin edasi tualeti poole, õpetajanna jäi voodisse itsitama.
Vasta Tsiteeri