hm.. mis siis veel. minul näiteks selline film, mida ma võin teatud aja järgi ikka uuesti ja uuesti vaadata, on vanilla sky: open your eyes. ma ei tea, miski selles filmis nii õudselt lummab mind ja kui aus olla, siis ma vist tean sõnasõnalt isegi kogu teksti, mis seal räägitakse. aga ikka ära ei tüdine :D
veel siuke mitte-igapäevane-tavaline-happyending-lovestory film on kindlasti donnie darko (ma ei tea, ma vist tõesti selliste sürride filmide tegelane pigem?). sellele on järg ka (s.darko), aga esimesele osale jääb see kohe kohutavalt kõvasti alla.
üks eriti huvitav film, mida ma ilma täiesti ootusteta vaatama kunagi hakkasin, oli the prestige. see raudselt tiri ja vaata ära, arvan et üllatud meeldivalt :)
mis äkki sinu filmimaitse kategooriasse võiks langeda, on äkki knowing. see suht uus film ja äkki isegi oled juba jõudnud ära vaadata. mis selle filmi puhul magedaks asja tegi, oli lõpp, mis kiskus kohe ebareaalselt ulmeks ära.. :( muidu üpriski hea film, kinoeffekt oli igatahes võimas.
ma ei tea, kuidas nende tänapäevaste veriste "õudukatega" sul lood on, aga mina neid ikka näiteks vaatan.. isegi siis kui neid väga ei kiideta, meeldib mulle passida, kuidas neid inimesi ja nende kehaosi ilusti ära lõigutakse :D the midnight meat train on selline näiteks. mida ma aga arvasin õudukaks olevat, aga tuli hoopis teistmoodi välja, on the last house on the left. see on ka täitsa vaatamist väärt mu meelest.
ühesõnaga, neid häid filme on kõriauguni ja palju rohkem, aga mul ju ei jää kõik meelde, mida ma vaatan :D aga ma arvan, et žanritest soovitasin ma sulle praegu siin ühe paraja segapudru kokku.. aga eks sa vaata ja hiljem tule jaga oma elamusi :)