Unetute nurgake
üks lõbus lugu
la femme 02. august 2009, kl 09.31 |
noh 02. august 2009, kl 09.34 |
la femme 02. august 2009, kl 09.46 |
la femme 02. august 2009, kl 09.48 |
noh 02. august 2009, kl 09.56 |
la femme 02. august 2009, kl 10.00 |
noh 02. august 2009, kl 10.01 |
luna 02. august 2009, kl 10.49 |
alissandra 02. august 2009, kl 10.54 |
moi 02. august 2009, kl 11.06 |
alissandra 02. august 2009, kl 11.08 |
la femme 02. august 2009, kl 16.48 |
luna,
kas see oli etteheide, et ma kolm teemat püstitasin?
Ma võin seitse teemat ka panna, see pole probleem, aga kui sina nii kaua magad ja minuga vestlema ei tule, mis mul siis muud üle jääb, kui jalutama minna.
Ma ei tahtnud vaest nohi ka päris ära kurnata, jõuab siis tema üksi kolme teema vahet rabelda!
Aga neid teemasid sai niipalju sellepärast, et ma ei tahtnud korrata seda, mis ajamasinas juhtus. See oli ikka päris hull üksteise segamine.
kas see oli etteheide, et ma kolm teemat püstitasin?
Ma võin seitse teemat ka panna, see pole probleem, aga kui sina nii kaua magad ja minuga vestlema ei tule, mis mul siis muud üle jääb, kui jalutama minna.
Ma ei tahtnud vaest nohi ka päris ära kurnata, jõuab siis tema üksi kolme teema vahet rabelda!
Aga neid teemasid sai niipalju sellepärast, et ma ei tahtnud korrata seda, mis ajamasinas juhtus. See oli ikka päris hull üksteise segamine.
luna 02. august 2009, kl 18.29 |
luna 02. august 2009, kl 18.37 |
Anita 02. august 2009, kl 18.40 |
lf 02. august 2009, kl 18.45 |
luna,
kui sa nägid, et mind ei ole, miks sa siis valvekorda üle ei võtnud, kui keegi just peab kogu aeg kohal olema.
Ega mina ei saa ka oma kallist pühapäevakest siin passides ära raisata. Võib-olla ei tulegi kedagi!
Inimesed ehk seenile või marjule läinud, oleksin ehk isegi seda teinud, kui kõik nii vihmamärg ei oleks.
Aga milline minu kolmest teemast sulle kõige rohkem meeldis?
kui sa nägid, et mind ei ole, miks sa siis valvekorda üle ei võtnud, kui keegi just peab kogu aeg kohal olema.
Ega mina ei saa ka oma kallist pühapäevakest siin passides ära raisata. Võib-olla ei tulegi kedagi!
Inimesed ehk seenile või marjule läinud, oleksin ehk isegi seda teinud, kui kõik nii vihmamärg ei oleks.
Aga milline minu kolmest teemast sulle kõige rohkem meeldis?
la femme 02. august 2009, kl 19.01 |
Anita 02. august 2009, kl 19.14 |
lihtsalt super - see teema!
aga ma ikka..enne kui ruumi sisenen, kuhu pole varem astunud /kuigi päris alguses ma siia ühe teema tegin, arvestades mu varasemat unetust..:))/, siis ikka vaatad ettevaatlikult - ei tea ju, millega tegu..;))
mul endalgi viimasel ajal selle unega / unetusega probleeme - päev ja öö kipuvad täiesti segi minema - selline tunne, et aastas on päevi mu jaoks liiga palju või vähe..;))))
aga ma ikka..enne kui ruumi sisenen, kuhu pole varem astunud /kuigi päris alguses ma siia ühe teema tegin, arvestades mu varasemat unetust..:))/, siis ikka vaatad ettevaatlikult - ei tea ju, millega tegu..;))
mul endalgi viimasel ajal selle unega / unetusega probleeme - päev ja öö kipuvad täiesti segi minema - selline tunne, et aastas on päevi mu jaoks liiga palju või vähe..;))))
luna 02. august 2009, kl 20.03 |
See ongi nüüd vist koht, kus mõned hirnuvad end ribadeks, aga minusugune hoopis haletseb Asterit. Olen ka ise arvutiga hädas olnud ja arvutiabisse pöördunud.
Sealsed targad said lausa naerukrambid minu küsimuse peale. Üks siiski halastas mu peale ja sain oma mure lahendatud. Praegu isegi imestan kui loll ma tookord olin, vähemalt oli niipalju mõistust peas, et oma nime all ei küsinud.
Aga su pandud teemad on kõik unetutenurgakõlbulikud. Jätka samas vaimus.
Sealsed targad said lausa naerukrambid minu küsimuse peale. Üks siiski halastas mu peale ja sain oma mure lahendatud. Praegu isegi imestan kui loll ma tookord olin, vähemalt oli niipalju mõistust peas, et oma nime all ei küsinud.
Aga su pandud teemad on kõik unetutenurgakõlbulikud. Jätka samas vaimus.
alissandra 02. august 2009, kl 20.57 |
Rex 02. august 2009, kl 21.10 |
alissandra 02. august 2009, kl 21.13 |
noh 02. august 2009, kl 21.37 |
Lisa postitus