Unetute nurgake
need melomaanid
võõras siin 07. oktoober 2010, kl 06.24 |
alissandra 07. oktoober 2010, kl 10.08 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 4,219 |
alissandra 07. oktoober 2010, kl 10.09 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 4,219 |
olavsu1 07. oktoober 2010, kl 11.58 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 2,651 |
_Igaüks paneb oma lemmikuid_
Nii ongi. vaata kasutaja nime järgi, kas on mõtet linki vaadata või ei.
Või vaata ainult siis kui keegi teine on konkreetse lingi või selle lisanud isiku kohta kirjutanud positiivse arvamuse.
Mõni on teinud enda jaoks eraldi teema sest teistes teemades postitavad isikud ja nende pandud lingid on vastukarva.
Nii ongi. vaata kasutaja nime järgi, kas on mõtet linki vaadata või ei.
Või vaata ainult siis kui keegi teine on konkreetse lingi või selle lisanud isiku kohta kirjutanud positiivse arvamuse.
Mõni on teinud enda jaoks eraldi teema sest teistes teemades postitavad isikud ja nende pandud lingid on vastukarva.
hr.noh 07. oktoober 2010, kl 21.19 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 263 |
hulkur(kass) 07. oktoober 2010, kl 21.49 |
sharing is caring.
ka võhivõõraste inimestega saab jagada toitu, tundeid ja muusikat. ja see on tore.
arvamus ekslik, et keegi ei vaata teiste soovitatud linke.
mina olen siit muusikateemadest fantastilisi asju leidnud, asju, mille olemasolust mul polnud ai-mu-gi. unetud on parim foorum ja siin on väga tore rahvas.
-ja jälle mu parool on kusagil vale lipiku peal-
ka võhivõõraste inimestega saab jagada toitu, tundeid ja muusikat. ja see on tore.
arvamus ekslik, et keegi ei vaata teiste soovitatud linke.
mina olen siit muusikateemadest fantastilisi asju leidnud, asju, mille olemasolust mul polnud ai-mu-gi. unetud on parim foorum ja siin on väga tore rahvas.
-ja jälle mu parool on kusagil vale lipiku peal-
olavsu1 08. oktoober 2010, kl 00.53 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 2,651 |
ei lingita kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kes neid ikka vaatab, peale lingipanija enda.
kui juurde ei kirjuta, siis vaadati ikka, huvi pärast "mida ta täna lisas?"
nüüd tehakse video pealkiri kohe avalikuks ja kuskilt keskelt näeb kaadrit ka ja polegi enam huvitav.
-------------------------------------------------------
> Kes neid ikka vaatab, peale lingipanija enda.
kui juurde ei kirjuta, siis vaadati ikka, huvi pärast "mida ta täna lisas?"
nüüd tehakse video pealkiri kohe avalikuks ja kuskilt keskelt näeb kaadrit ka ja polegi enam huvitav.
m. 08. oktoober 2010, kl 18.18 |
olavsu, mina jätkan ikka vana rada, loll ja järjekindel. ei mingit videot pildis. kes ei taha, ei pea vaatama.
aga mulle ka meeldib teiste omi vaadata, siin on häid leide.
...........................................
milleks sõnu teed
kirsiõied niigi puus
üks just pudenes
/autor teadmata, aga mulle meeldis/
aga mulle ka meeldib teiste omi vaadata, siin on häid leide.
...........................................
milleks sõnu teed
kirsiõied niigi puus
üks just pudenes
/autor teadmata, aga mulle meeldis/
Lisa postitus