Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Unetute nurgake
hirmuunenäod magama jäädes....
 
A 14. oktoober 2010, kl 00.19
Tere. Ammu on huvitanud selline asi - kui muidu magan väga hästi ja pole probleeme, siis just magama jäädes, sellises poolunes olles, ainult ühes kindlas asendis, hakkan halbasid, õudseid ja hirmuäratavaid unenägusid nägema. Kuna päris sügavalt magama pole sellel hetkel veel jäänud, siis saan läbi une aru, et see pole tõeline, üritan ärgata, aga ei saa. Ärkamine nõuab suurt pingutust. Selline asi juhtub ainult ühes kindlas asendis, tunnen selle ära kuna, magama jäädes hakkab kõrvus justkui kohisema :D. See ei häiri mind otseselt, aga lihtsalt huvitab millest selline asi tingitud võiks olla? a la padi rõhub mingile aju piirkonnale vms.....:D
 
olavsu1 14. oktoober 2010, kl 01.38
keegi käib sulle luupainajaks.
diip 14. oktoober 2010, kl 19.47
Wikipedia järgi võibki paha unenägu olla ebamugavast asendist põhjustatud. Abiks on loits: http://www.pitt.edu/~dash/nightmare.html#kuhn2 ;)
 
DelfiKass 14. oktoober 2010, kl 20.19
A pead sa siis üldse magama jääma, oled 2-3 ööd üleval ja ülejäänud ööd magad raskelt ja sügavalt.
panter 14. oktoober 2010, kl 20.25
Ei pruugi magada paari-kolme magamata öö järel. Sellest võib tekkida üleväsimus ja siis ei maga võibolla mitu aastat jutti. Vähemalt normaalselt ei maga. Tund-paar ehk kuidagi poolunes suigud ja sellega see uni piirnebki.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!