Unetute nurgake
unetud?
tutu 20. november 2010, kl 02.20 |
unetute nurga võib minu hinnangul kinni panna. kas unetuid meil ei ole või võtavad nad kõik usinasti rohtu. olen tõelise unetuna siia korduvalt kiiganud, kuid enne leian mingit tegevust tutvusnurgast või teki alt. tutvujad on suurelt jaolt igavad ja teki all on pidevalt üks anaalseksi teema, mis ühel kohal tammub.
hetkel kolmas 20. november 2010, kl 08.01 |
teine 20. november 2010, kl 08.18 |
angelina 20. november 2010, kl 08.52 |
teine 20. november 2010, kl 08.53 |
teine 20. november 2010, kl 08.55 |
angelina 20. november 2010, kl 09.09 |
hetkel... 20. november 2010, kl 09.27 |
teine 20. november 2010, kl 09.30 |
hetkel... 20. november 2010, kl 09.36 |
angelina 20. november 2010, kl 09.37 |
angelina 20. november 2010, kl 09.54 |
vihmauss1 20. november 2010, kl 10.08 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 354 |
Rexx 20. november 2010, kl 10.13 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,273 |
vihmauss1 20. november 2010, kl 10.21 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 354 |
sähvi 20. november 2010, kl 10.21 |
Päikest ;)
Luban väikese pausi endale, enne kui asun edasiliikuma:) Hetkel hoian kohvitassi kaaslaseks käes ja heidan pilgu ka siia. Näpud ei kipu alati enam toksima. Minu aeg on lihtsalt otsa saanud siin, sest ma ei seisa enam pidevalt kodus (hommikulgi pidin "taksojuhti" mängima) Tekkinud on uued tutvused. Isegi mõni vana tuttavgi on peale pikka pausi endast märku andnud.
Mu nimigi peaks teine olema ja väljendama mu rahu ja kindlust. Olen TÄNULIK KÕIGILE, kes õpetasid, toetasid mind ja aitasid mõtteid mujale juhtida. Mõned siinsed tuttavad on mu reaalsesse ellu edasi tulnud, et silmast silma vestelda.
AITÄH, ikka armastust ja rõõmu ;)
Luban väikese pausi endale, enne kui asun edasiliikuma:) Hetkel hoian kohvitassi kaaslaseks käes ja heidan pilgu ka siia. Näpud ei kipu alati enam toksima. Minu aeg on lihtsalt otsa saanud siin, sest ma ei seisa enam pidevalt kodus (hommikulgi pidin "taksojuhti" mängima) Tekkinud on uued tutvused. Isegi mõni vana tuttavgi on peale pikka pausi endast märku andnud.
Mu nimigi peaks teine olema ja väljendama mu rahu ja kindlust. Olen TÄNULIK KÕIGILE, kes õpetasid, toetasid mind ja aitasid mõtteid mujale juhtida. Mõned siinsed tuttavad on mu reaalsesse ellu edasi tulnud, et silmast silma vestelda.
AITÄH, ikka armastust ja rõõmu ;)
Rexx 20. november 2010, kl 10.22 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,273 |
Rexx 20. november 2010, kl 10.25 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,273 |
angelina 20. november 2010, kl 10.37 |
Sähvi, su kirja on nii armas lugeda. soovin sulle parimat. endal tulevad külalised ja hakkan kooki tegema.
aga mida hetkel ütleda? seda, et foorumid on kujunenud auru väljalaskmiseks. seda kasutavad ära igasugused närvilised, vaimuhaiged ja labiilsed isikud. ärge öelge, et nii ei ole, ma olen foorumeid piisavalt näinud teatud põhjustel. asjalik info ja kogemuste vahetamine on jäänud tahaplaanile. aga mina ei armasta niisama mula, vaid head nalja.
aga mida hetkel ütleda? seda, et foorumid on kujunenud auru väljalaskmiseks. seda kasutavad ära igasugused närvilised, vaimuhaiged ja labiilsed isikud. ärge öelge, et nii ei ole, ma olen foorumeid piisavalt näinud teatud põhjustel. asjalik info ja kogemuste vahetamine on jäänud tahaplaanile. aga mina ei armasta niisama mula, vaid head nalja.
vihmauss1 20. november 2010, kl 10.48 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 354 |
no kui siin unetute nurgas jagada asjlikku infot ja vahetada kogemusi unetuse alal, siis läheks siin liiga üksluiseks mu meelest. kuigi see olekski tegelikult uinutavaks faktoriks. ja selle jaoks see nurk vist rajatud ongi.
mujale foorumitesse ma oma nina üldse ei topigi. elan end välja siin mula ajades. mul päris omatehtud teemad, kus pläägutada. sellega üritan teisi säästa ja mitte nende teemasid solkida:)
kui minu nime all loodud teemasid nähakse, ei pea nad neid üldse lugema ja ongi rahu majas.
mujale foorumitesse ma oma nina üldse ei topigi. elan end välja siin mula ajades. mul päris omatehtud teemad, kus pläägutada. sellega üritan teisi säästa ja mitte nende teemasid solkida:)
kui minu nime all loodud teemasid nähakse, ei pea nad neid üldse lugema ja ongi rahu majas.
Rexx 20. november 2010, kl 11.10 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,273 |
Rexx 20. november 2010, kl 11.32 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,273 |
la-femme 20. november 2010, kl 11.40 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,844 |
arvamus 20. november 2010, kl 11.53 |
ja mina lisan veel...
..kuigi delfi pole elu...
...on üksikutel või kaksikutel hea koht kus suhtlemas käia...
...suhtlemine on põhiline..
...kui inimene tahab kellekagi suhelda ja tal puudub hetkel teine võimalus..
...siis ärge öelge, et delfi pole elu..
...ja ei olegi...
...aga on hea suhtlemisvahend..
...ja katsugu keegi vastu vaielda...
..kuigi delfi pole elu...
...on üksikutel või kaksikutel hea koht kus suhtlemas käia...
...suhtlemine on põhiline..
...kui inimene tahab kellekagi suhelda ja tal puudub hetkel teine võimalus..
...siis ärge öelge, et delfi pole elu..
...ja ei olegi...
...aga on hea suhtlemisvahend..
...ja katsugu keegi vastu vaielda...
la-femme 20. november 2010, kl 11.58 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,844 |
lilled ja aplaus saatke viiese rongiga 20. november 2010, kl 12.01 |
Lisa postitus