Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Unetute nurgake
Hommik
 
? 20. detsember 2010, kl 00.14
Mul on nii, et Anja sa oled juba hulluks läinud siin omaette sonides, vaata, et lõhki ei lähe, head ööd! Muidugi meeldivat paranemist jõuludeks & jõulurahu.
 
Anja 20. detsember 2010, kl 00.18
Olgu, olgu..jätan su rahule, muidu sa ei pääsegi oma hullusest..muudkui Anja ja Anja..seda ma küll ei soovi, et sinust unetu saaks.. Aga kas sa oled äkki eksinud kohaga..soovitaks jututubasid..siin on foorum..või pean ma sulle foorumi mõistet selgitama.. ausalt ei viitsi.. Mine parem magama, tee endale mõni pai, silita end õrnalt ja rahuned maha..Anja hullusest..:)))))
 
Anja 20. detsember 2010, kl 00.30
Tead mis, teeme hoopis nii et järgmine reedejälle..siis oled sa töönädala viimase päeva eufoorias..äkki saame kuidagi arukamalt seda hullust leevendada.. Hommik on ju õhtust targen, kas pole nii?? Ja mõtle kui tark on reede..saad tööst puhata, tegeleda küpsetamise ja vaaritamisega, koristamise ja muude asjalike tegevustega..ja vaata et sa end ära ei venita.."naised" vajavad kah puhkust..ikkagi võrdõiguslikkus!:)))))))
 
? 20. detsember 2010, kl 00.39
Ei mina järgmine reede ei saa, armastus delfi vastu nii suur pole veel.
 
Anja 20. detsember 2010, kl 00.46
Aga Anja hullus..kas see sind siis delfisse ei too??!:o Ja mina mõtlesin, et sa siin Anja pärast..enda hullust kirjapildis lugemas..:))) No mine tee jah, kusagil asja, aga ega sa mõttes Anjast lahti enam saa..see ongi hullus..;b:))))))))))

Olgu, aitab tänasex..tehke nüüd oma ööga ja hullusega, mis teha oskate, aga mina kebin magama..head ööd, kullakesed:)
alissandra 20. detsember 2010, kl 06.39
Hommikust unimütsid! Tõuske ja särage parem!:P
 
Anja-le 20. detsember 2010, kl 16.25
Sa kanna oma valitud rolli ikka ise edasi, see sobib sulle paremini, kui kellelegi teisele ja jäta kass rahule, tema pole sulle midagi teinud.
 
Anja 20. detsember 2010, kl 18.08
Tead kass, Anja ei teeks sust väljagi kui sa ise teda ei torgiks..ja mis rolle sa siin taga ajad? Tähtis on mõte mitte mingi igav roll ja rollimängud..kui sulle meeldib, lase käia, Anja ei sega..:)) Rahune maha, ja kui mõni minu mõte sulle ei meeldi, ära lihtsalt loe..ma ju ometi olen koguaeg ühe nimega..GeeZ!
 
Anja 20. detsember 2010, kl 18.24
Ühe nimega olemine (lisaks ka regamisel pilt kas endast või enda sarnasest) on austus teiste foorumlaste vastu..kõik kes siin to-tavad, le-letavad ja vahetavad alaliselt nime, ei vääri mingit tähelepanu ega austust..see on minu arvamus ja nii ka jääb..Vot Nii!

* ja minu jaoks see teema juba ammendunud, nii et pole mõtet Anjatada enam..:))
 
DelfiKass 20. detsember 2010, kl 20.40
Minu pärast pole teil küll vaja kakelda.
 
Anja 22. detsember 2010, kl 00.45
Siiami kass kakleb ise..ups! vabandust..antud juhul ikkagi delfi kass (kirjeldus vt.eespool)..:))
Ja miks kassid kaklevad? teab keegi? Anja teab -sest neil on innaaeg..:)))))
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!