Unetute nurgake
Sõnamaraton
noh 11. august 2011, kl 17.20 |
panther 11. august 2011, kl 17.33 |
noh 11. august 2011, kl 17.38 |
panther 11. august 2011, kl 18.02 |
-frukt- 11. august 2011, kl 19.03 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 814 |
ma jäin ka selle sõnamaratoni üle mõtteid mõlgutama...
tegelikult on mul isegi kahju, et la femme kui hea teemategija, on selle maratoniga nii hõivatud!
näiteks on siin olnud mitmeid häid jutte, mida ma enam kuidagi üles leida ei suuda.
oleks need eraldi teemadena üleval, mis siis viga otsida!
ehk peaks sisukorra koostama?
tegelikult on mul isegi kahju, et la femme kui hea teemategija, on selle maratoniga nii hõivatud!
näiteks on siin olnud mitmeid häid jutte, mida ma enam kuidagi üles leida ei suuda.
oleks need eraldi teemadena üleval, mis siis viga otsida!
ehk peaks sisukorra koostama?
VagrantCat 12. august 2011, kl 10.19 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 797 |
hommik imeline, reede hommik imeline!
la femme on kaotsis, kas tööpost neelas alla? uuuuuuuuuuuuu?
tundub, et kõik see rahvas on sügise saabudes jälle lühikese paela otsas, aeg on raha, raha on vähe ja aega veel vähem, vaba aega mitte ei mainigi.
huvitav, kas maratonile tõmmatakse varsti vesi peale, nii läks eelmise pikaks veninud muusikateemaga, läks liig loheks kätte ära?
---------------------------------------------------------------------------------------
la femme on kaotsis, kas tööpost neelas alla? uuuuuuuuuuuuu?
tundub, et kõik see rahvas on sügise saabudes jälle lühikese paela otsas, aeg on raha, raha on vähe ja aega veel vähem, vaba aega mitte ei mainigi.
huvitav, kas maratonile tõmmatakse varsti vesi peale, nii läks eelmise pikaks veninud muusikateemaga, läks liig loheks kätte ära?
---------------------------------------------------------------------------------------
VagrantCat 12. august 2011, kl 13.26 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 797 |
reedesed lihtsad küsimised...jumalikult-juhuslikult. seame silmad taeva poole:)
1.sõjajumala ja armastusjumalanna kaksikutest pojad, Hirm ja Õud(:P), tiirutavad koos ..............????
2. kes oli see jumal olümposelt, keda ainsana on kujutatud töötavana...................?
------------------------------------------------------------------------
Toimetatud 1 kord(a). Viimati VagrantCat 12.08.2011 17.55.
1.sõjajumala ja armastusjumalanna kaksikutest pojad, Hirm ja Õud(:P), tiirutavad koos ..............????
2. kes oli see jumal olümposelt, keda ainsana on kujutatud töötavana...................?
------------------------------------------------------------------------
Toimetatud 1 kord(a). Viimati VagrantCat 12.08.2011 17.55.
Ropp-Raivo 12. august 2011, kl 20.56 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 501 |
Anja-Nanja 12. august 2011, kl 21.13 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 2,986 |
Ropp-Raivo 12. august 2011, kl 22.14 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 501 |
diip 13. august 2011, kl 08.41 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,402 |
diip 13. august 2011, kl 08.52 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,402 |
diip 13. august 2011, kl 13.19 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,402 |
VagrantCat 13. august 2011, kl 22.59 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 797 |
diip 14. august 2011, kl 17.50 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,402 |
Ropp-Raivo 14. august 2011, kl 19.41 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 501 |
z 14. august 2011, kl 22.55 |
VagrantCat 15. august 2011, kl 01.09 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 797 |
2? (30x30)
--------------------------------------------
vastu ööd ja homseks, seoses kodeeritud kirjadega ja koodeksiga: ühes (maailmakuulsas) teoses on väidetud, et naine peab oskama 64-ja kunsti, söögitegemisest vaibakudumiseni ja kõik see, mis sinna vahepeale jääb, punkt 45 on salakirja valdamine, eks ikka selleks, et võõrad silmad ei saaks salajast kirjavahetust lugeda.
nuuh, võib pakkuda teost, riiki.................
--------------------------------------------
vastu ööd ja homseks, seoses kodeeritud kirjadega ja koodeksiga: ühes (maailmakuulsas) teoses on väidetud, et naine peab oskama 64-ja kunsti, söögitegemisest vaibakudumiseni ja kõik see, mis sinna vahepeale jääb, punkt 45 on salakirja valdamine, eks ikka selleks, et võõrad silmad ei saaks salajast kirjavahetust lugeda.
nuuh, võib pakkuda teost, riiki.................
Olen Kukk vikkelsukk 15. august 2011, kl 11.17 |
-frukt- 15. august 2011, kl 18.55 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 814 |
z 15. august 2011, kl 19.15 |
VagrantCat Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> 2? (30x30)
ei ole 2. see kujund, mille olemasolevate vahenditega koostasin, peab põhimõtteliselt kujutama ruudustikku. ruudustiku sees saab moodustada mitmesuguseid erineva suurusega ruute, kasutades kõrvuti paiknevaid ruudukesi.
> nuuh, või
> b pakkuda teost, riiki.................
pakun hoopis, et üks meist on seda teost lugenud korduvalt ja põhjalikult;)
-------------------------------------------------------
> 2? (30x30)
ei ole 2. see kujund, mille olemasolevate vahenditega koostasin, peab põhimõtteliselt kujutama ruudustikku. ruudustiku sees saab moodustada mitmesuguseid erineva suurusega ruute, kasutades kõrvuti paiknevaid ruudukesi.
> nuuh, või
> b pakkuda teost, riiki.................
pakun hoopis, et üks meist on seda teost lugenud korduvalt ja põhjalikult;)
z 15. august 2011, kl 19.18 |
z 15. august 2011, kl 19.28 |
y 15. august 2011, kl 20.03 |
VagrantCat 15. august 2011, kl 23.05 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 797 |
fruktile....kõik õige, ainult piibel on vale vastus....kuigi mitte e r i t i vale:P aga ei, ei ole piibel...aga kui nii võtta, siis nagu on ikka piibel natuke ka..... aga mitte Piibel.....
ruutudest
....eee...kas mingit valemit ei ole, ma kardan, et mulle ei jõua koju, p a l j u neid ruutusid ilma ruudustamata on.
ma ei ütleks, et ma reaalainetes blond oleks...pigem värvipime albiino.
-----------------------------------------------------
(läheb sahinal välja mõtlema vastikut küsimust, millega z kitsikusse ajada. äkki peaks midagi vette puistama?
ah, ja lugemuse koha pealt ei kipu kohe üldsemitte kommenteerima:)
ruutudest
....eee...kas mingit valemit ei ole, ma kardan, et mulle ei jõua koju, p a l j u neid ruutusid ilma ruudustamata on.
ma ei ütleks, et ma reaalainetes blond oleks...pigem värvipime albiino.
-----------------------------------------------------
(läheb sahinal välja mõtlema vastikut küsimust, millega z kitsikusse ajada. äkki peaks midagi vette puistama?
ah, ja lugemuse koha pealt ei kipu kohe üldsemitte kommenteerima:)
z 16. august 2011, kl 07.08 |
olgu siis vihje matemaatikas albiinodele;)
mitmel viisil saab 4x3 ruudustikku paigutada 2x2 ruudu? esmalt valime ruudu vasaku serva asukoha, milleks on 3 võimalust:
◼ ◻ ◻ ◻- - -◻ ◼ ◻ ◻- - -◻ ◻ ◼ ◻
veel tuleb määrata ruudu ülemise serva asukoht, selleks on 2 võimalust:
◼ ◼ ◼ ◼- - -◻ ◻ ◻ ◻
◻ ◻ ◻ ◻- - -◼ ◼ ◼ ◼
◻ ◻ ◻ ◻- - -◻ ◻ ◻ ◻
kokku tuleb 3x2 = 6 ruutu mõõtmetega 2x2.
mitmel viisil saab 4x3 ruudustikku paigutada 2x2 ruudu? esmalt valime ruudu vasaku serva asukoha, milleks on 3 võimalust:
veel tuleb määrata ruudu ülemise serva asukoht, selleks on 2 võimalust:
◼ ◼ ◼ ◼- - -◻ ◻ ◻ ◻
◻ ◻ ◻ ◻- - -◼ ◼ ◼ ◼
◻ ◻ ◻ ◻- - -◻ ◻ ◻ ◻
kokku tuleb 3x2 = 6 ruutu mõõtmetega 2x2.
-frukt- 16. august 2011, kl 10.34 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 814 |
-frukt- 16. august 2011, kl 10.39 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 814 |
Lisa postitus