Unetute nurgake
Palju õnne, cat!
la-femme 17. juuli 2011, kl 08.51 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,844 |
Rexx 17. juuli 2011, kl 09.59 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,273 |
Küüs
(Doris Kareva)
Nii paljud sind armastasid.
Su karvast ja kohevat saba,
su käppi ja vurrusid...
Ent sina, sa olid vaba -
vaid paaril end paitada lasid,
vaid ühele nurrusid
õrnvargsi kui tänutäheks.
Kas ta ei mõistnud su keelt
või jäi talle sellest väheks
või muutis ta lihtsalt meelt?...
Üks ütles:kõtt! kasi teelt!
Palju õnne!
(Doris Kareva)
Su karvast ja kohevat saba,
su käppi ja vurrusid...
Ent sina, sa olid vaba -
vaid paaril end paitada lasid,
vaid ühele nurrusid
õrnvargsi kui tänutäheks.
Kas ta ei mõistnud su keelt
või jäi talle sellest väheks
või muutis ta lihtsalt meelt?...
Üks ütles:kõtt! kasi teelt!
Palju õnne!
Anja-Nanja 17. juuli 2011, kl 16.42 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 2,986 |
diip 17. juuli 2011, kl 19.26 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,402 |
-frukt- 17. juuli 2011, kl 19.28 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 814 |
panther 17. juuli 2011, kl 20.42 |
cat 17. juuli 2011, kl 21.58 |
-frukt- 17. juuli 2011, kl 22.17 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 814 |
-frukt- 17. juuli 2011, kl 22.19 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 814 |
la-femme 18. juuli 2011, kl 00.39 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,844 |
vagrant cat 18. juuli 2011, kl 12.52 |
isepäine 18. juuli 2011, kl 18.34 |
önne siitki ahjupealselt :) päikest ja röömu :)))))))))))))
kurrrrrrrrr .....kyll on mönus taas oma koti peal magada.....kyll söbraliku peremehe juures voodis, kyll laine laksudes muinasjutulises looduses telgis .....köik huvitavad,aga oma voodit ja kodu ei vöida miski
ilusat suve jätku köigile :))))))))))))))))
kurrrrrrrrr .....kyll on mönus taas oma koti peal magada.....kyll söbraliku peremehe juures voodis, kyll laine laksudes muinasjutulises looduses telgis .....köik huvitavad,aga oma voodit ja kodu ei vöida miski
ilusat suve jätku köigile :))))))))))))))))
la-femme 19. juuli 2011, kl 23.26 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,844 |
z 20. juuli 2011, kl 02.04 |
tuleb hoiduda liiga täpsetest ja hõlpsalt kontrollitavatest väidetest. suurele märklauale on palju lihtsam pihta saada. ka väga kaudset seost võib esitleda tabamusena (nagu selgeltnägijate tuleproovis nähtud). kui puusse paned, ei oska või ei viitsi keegi sind vahele võtta.
teiseks on oluline aktiivsus. kui teed palju huupi oletusi, on hea võimalus, et mõni neist lähebki juhtumisi täppi. loomulikult ei tohi unustada oma juhuslike tabamustega igal võimalusel keksida.
mida veel võiks soovitada algajale selgeltnägijale?
teiseks on oluline aktiivsus. kui teed palju huupi oletusi, on hea võimalus, et mõni neist lähebki juhtumisi täppi. loomulikult ei tohi unustada oma juhuslike tabamustega igal võimalusel keksida.
mida veel võiks soovitada algajale selgeltnägijale?
VagrantCat 20. juuli 2011, kl 17.55 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 797 |
Hjuuston,hjuuston.....meil on probleem........oh krt, pudistan siin oma (uue)kontoga.
vähemalt nüüd ei pea tõestama, et olen küll mina:)
Ametlik aitäh (veelkord!)kõigile.
-------------------------------------------------------------------
Singapuri läheks küll:), kes ei läheks?
shampust võib juua iga ilmaga:) ja iga päev, eeldab head tuju, see ei ole paha tuju jook.
ennustamine on imelihtne - lased asjal rahulikult sündida ja siis väidad targa näoga:"Ja mida ma teile kogu aeg olen ennustanud?"
--------------ohsa, olengi olemas...vaja shampus avada:)
Toimetatud 1 kord(a). Viimati VagrantCat 20.07.2011 17.56.
vähemalt nüüd ei pea tõestama, et olen küll mina:)
Ametlik aitäh (veelkord!)kõigile.
-------------------------------------------------------------------
Singapuri läheks küll:), kes ei läheks?
shampust võib juua iga ilmaga:) ja iga päev, eeldab head tuju, see ei ole paha tuju jook.
ennustamine on imelihtne - lased asjal rahulikult sündida ja siis väidad targa näoga:"Ja mida ma teile kogu aeg olen ennustanud?"
--------------ohsa, olengi olemas...vaja shampus avada:)
Toimetatud 1 kord(a). Viimati VagrantCat 20.07.2011 17.56.
-frukt- 20. juuli 2011, kl 22.53 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 814 |
Rexx 20. juuli 2011, kl 23.15 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,273 |
Lisa postitus