Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Unetute nurgake
Head taasiseseisvumispäeva!
diip 20. august 2011, kl 12.34
Mis mälestusi teil tollest päevast? Ma olin siis 13, pidin hommikul kalale minema, aga ei lubatud, sest tankid olevat liikvel ja olukord ohtlik. Mingit erilist emotsiooni ei mäletagi. Kogu too aeg oli paras eufooria, laulud, Balti kett jne. Kõik tundus võimalik ja ainult aja küsimus.
alissandra 20. august 2011, kl 12.46
Ei mäleta ka eriti. Lastega oli sel ajal tegemist palju, olid nad siis ju alles 4-ne ja kahene.
Õnnelik sai küll oldud, sest sai ju terve pubekaaja vaid igatsetud, et Eesti vabaks saaks.
 
-frukt- 20. august 2011, kl 15.59
konkreetset päeva ei mäleta tõesti enam:(
aga üldiselt, siis sai veel niiii noor oldud. elasin nagunii nn. piiritsoonis, kus sõjaväelaste kontsentratsioon koguaeg suurem, siis need masinad nagu eriti hirmu küll ei tekitanud.
tol ajal kuulasin ikka raadio 2te. see on küll meeles, et sealt lasti keegi lahti kuna ta ei kajastanud õigeaegseslt neid kriitilisi sündmusi, mis toimusid. võibolla sellepärast ei osanudki ma eriti midagi karta?:D
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!