Unetute nurgake
lõputult samad teemad :(
hm 14. september 2011, kl 11.20 |
cato blanco vagranto 14. september 2011, kl 13.04 |
tsett 14. september 2011, kl 14.08 |
cato blanco vagranto 14. september 2011, kl 14.20 |
a 14. september 2011, kl 15.34 |
vaja üldse siin viriseda kellelgi. milleks küll ometi. kunagi ammu oli vist helenil paha tuju teema tehtud. korrata teemaalgatust või kasutada uuesti sedasama vana?
uus vingumise teema koguks kindlasti iga päev uusi kommenteerijaid, sest eestlasele omane ongi kõige ja kõigi üle vinguda. kas pole nii?
uus vingumise teema koguks kindlasti iga päev uusi kommenteerijaid, sest eestlasele omane ongi kõige ja kõigi üle vinguda. kas pole nii?
hm 14. september 2011, kl 15.50 |
aga mina ei virisenudki !!!!!!!!!!!
lihtsalt on kahju,et pole enam aega löputut teemat tagasi kerida,et teie möttearendusi jälgida. kui lyhemad teemad,on lihtsam ka aegajalt söna sekka poetada.
ja ...paistab,et pole ainuke,kes siin vakka on jäänud.
olen natu igatsenud teiega veedetud tundide järgi :)siin oli tore seltskond
lihtsalt on kahju,et pole enam aega löputut teemat tagasi kerida,et teie möttearendusi jälgida. kui lyhemad teemad,on lihtsam ka aegajalt söna sekka poetada.
ja ...paistab,et pole ainuke,kes siin vakka on jäänud.
olen natu igatsenud teiega veedetud tundide järgi :)siin oli tore seltskond
tsett 14. september 2011, kl 17.32 |
noh 14. september 2011, kl 18.01 |
-frukt- 14. september 2011, kl 18.58 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 814 |
vat see on hea teema!
päevakajaline ja puha.
olen teemaalgatajaga 150% nõus!!!
miks ei tehta uusi ja huvitavaid teemasid, miks ei arendata sisulist vestlust?
ainus, mis ma välja oskan pakkuda: süüdlane tuleb kiiremas korras välja selgitada ja karistada täie rangusega, hoiatuseks kõigile teistele!
küll te näete, olukord peaks sel moel üsna kiiresti normaliseeruma:)
päevakajaline ja puha.
olen teemaalgatajaga 150% nõus!!!
miks ei tehta uusi ja huvitavaid teemasid, miks ei arendata sisulist vestlust?
ainus, mis ma välja oskan pakkuda: süüdlane tuleb kiiremas korras välja selgitada ja karistada täie rangusega, hoiatuseks kõigile teistele!
küll te näete, olukord peaks sel moel üsna kiiresti normaliseeruma:)
-frukt- 14. september 2011, kl 19.05 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 814 |
VagrantCat 14. september 2011, kl 19.19 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 797 |
noh 14. september 2011, kl 20.07 |
Rexx 14. september 2011, kl 20.07 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,273 |
vana tuttav mari 14. september 2011, kl 20.20 |
noh 14. september 2011, kl 20.38 |
vana tuttav mari 14. september 2011, kl 20.44 |
noh 14. september 2011, kl 20.47 |
oehhh 15. september 2011, kl 02.51 |
Ei tea kas huvitavate jututeemade mittetegijad on juba leitud ja karistatud/elimineeritud ning seetõttu valitseb siin selline aegade alguse tolm toas või magavad kõik unetud nagu neil kombeks, korralikult oma voodis unemütsid peas, pantalooned kortsus ning ümisevad läbi une segaselt: "Barbamüüli.... tahaks magada".
oehhh 15. september 2011, kl 03.12 |
Ei suuda hetkel ära otsustada, kas teha veel raviteed ja tiksuda hommikuni välja või järgida kõigi normaalsete unetute eeskuju ning pugeda oma mõnusasse voodisse ja näha seal eriilmelisi ning vahel üsnagi põnevaks kiskuvaid unesid.
Aga und netu. Pagana varganäod, kes selle pihta panid. Kahtlustan kedagi ja see keegi on Katia, kes peletas Unemehe oma uneliiva ämmerdistega minema. Tegelikult arvan, et juhtus midagi hirmsat ja nimelt see, et Katiale Unemees ei meeldinud ning ta keerutas kogu uneliiva talle silma.
Nüüd mu unedetooja magab kuskil õndsalt ja keegi ei tea kui kaua ta seda teeb. Oleneb muidugi kui palju tal seal oma ämbrites seda defitsiitset unekraami alles oli kui Katia ta tabas ning endal jalust ära koristas.:(
Mis teistel viga. Neil on veel Unekatid ja Uneeunuhhid alles. Neile Katia liiga tegema ei kippunud. No kuidas ta saakski näiteks oma peaaegu nimekaimule uneliiva kotiga vastu silmnägu virutada ja nõnda ta uinutada? Ega ikka ei saa küll, mingisugune solidaarsus peab ilmas valitsema.
Aga mina... karistuseks kõigest heast ilma jäetuna pean ise midagi kokku fantaseerima unenägude asemel. Igav igatahes ei ole, kuigi siin hetkel vaikus vastu kajamas.
Aga und netu. Pagana varganäod, kes selle pihta panid. Kahtlustan kedagi ja see keegi on Katia, kes peletas Unemehe oma uneliiva ämmerdistega minema. Tegelikult arvan, et juhtus midagi hirmsat ja nimelt see, et Katiale Unemees ei meeldinud ning ta keerutas kogu uneliiva talle silma.
Nüüd mu unedetooja magab kuskil õndsalt ja keegi ei tea kui kaua ta seda teeb. Oleneb muidugi kui palju tal seal oma ämbrites seda defitsiitset unekraami alles oli kui Katia ta tabas ning endal jalust ära koristas.:(
Mis teistel viga. Neil on veel Unekatid ja Uneeunuhhid alles. Neile Katia liiga tegema ei kippunud. No kuidas ta saakski näiteks oma peaaegu nimekaimule uneliiva kotiga vastu silmnägu virutada ja nõnda ta uinutada? Ega ikka ei saa küll, mingisugune solidaarsus peab ilmas valitsema.
Aga mina... karistuseks kõigest heast ilma jäetuna pean ise midagi kokku fantaseerima unenägude asemel. Igav igatahes ei ole, kuigi siin hetkel vaikus vastu kajamas.
oehhh 15. september 2011, kl 03.20 |
Ei, ei, ei, nii see asi ikka ei kõlba mitte kuskile. Kuidas ma küll ometi siia sellisesse internetilõksu sattusin jalutama?
Hoopis targem oleks võtta õhtul alustatud uus raamat hetkel kätte ja veeta aega kvaliteetsemalt nagu tavaliselt või sikerdada veidikene ning lõpetada pooleliolev ja siis hommikul tõusvale päikesele rahulolevalt vastu naeratada.
Nii ma teengi ja soovin kõigile "unetuile" reibast ärkamist hommikul ning sellele järgnevat teotahtelist päeva!
Hoopis targem oleks võtta õhtul alustatud uus raamat hetkel kätte ja veeta aega kvaliteetsemalt nagu tavaliselt või sikerdada veidikene ning lõpetada pooleliolev ja siis hommikul tõusvale päikesele rahulolevalt vastu naeratada.
Nii ma teengi ja soovin kõigile "unetuile" reibast ärkamist hommikul ning sellele järgnevat teotahtelist päeva!
ööliine 15. september 2011, kl 06.14 |
noh 15. september 2011, kl 06.41 |
njaaa....no mingi ööse kell kolm liigub siin seda rahvakest küll tõesti kohe vähem....min gi aeg tagasi, võisid küll tulla siia delfi ükskõik mis kell ja alati oli keegi kellega lobada...a eks paljud on töökohta vahetand....ja mina ise olen hästi vanaks saanud, kes tahab palju magada:PPPP...jah, eks ...nojah...ekstaole:PP
Lisa postitus