Unetute nurgake
Skorpionide aeg
R 06. november 2011, kl 20.18 |
la-femme 06. november 2011, kl 21.42 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,844 |
Skorpionide aeg jah! Hoiame kokku!
Tere, R!:)
Skorpioni nõelamine
Hindu vanem nägi, kuidas skorpion vees vaevaliselt edasi liikudes kaldale püüdis pääseda. Ta otsustas teda aidata ja ulatas skorpionile oma sõrme, kuid too nõelas teda.
Mees sirutas uuesti käe, aga sai jälle nõelata.
Üks mööduja nägi seda ja ütles, et mees lõpetaks aitamise, sest skorpion ei jäta nagunii torkamist.
Vanem vastas:"Skorpioni loomuses on nõelata. Minu loomuses on armastada ja aidata. Miks peaksin ma loobuma armastamisest ja aitamisest sellepärast, et skorpion on loodud nõelama?"
Ära jäta armastamist. Ära loobu oma headusest ka siis, kui inimesed ümberringi sulle haiget teevad.
Tere, R!:)
Skorpioni nõelamine
Hindu vanem nägi, kuidas skorpion vees vaevaliselt edasi liikudes kaldale püüdis pääseda. Ta otsustas teda aidata ja ulatas skorpionile oma sõrme, kuid too nõelas teda.
Mees sirutas uuesti käe, aga sai jälle nõelata.
Üks mööduja nägi seda ja ütles, et mees lõpetaks aitamise, sest skorpion ei jäta nagunii torkamist.
Vanem vastas:"Skorpioni loomuses on nõelata. Minu loomuses on armastada ja aidata. Miks peaksin ma loobuma armastamisest ja aitamisest sellepärast, et skorpion on loodud nõelama?"
Ära jäta armastamist. Ära loobu oma headusest ka siis, kui inimesed ümberringi sulle haiget teevad.
la-femme 07. november 2011, kl 19.23 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,844 |
Rexx 08. november 2011, kl 22.19 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,273 |
z 08. november 2011, kl 22.31 |
Tervitan ka skorpioneid ja soovin teile palju müstilist armastust ja peent seksi. Aga kui te neid asju ei taha, valige siis ise endale midagi muud.
> Mees sirutas uuesti käe, aga sai jälle nõ
> elata.
Täislammas, masohhist või märtrikompleksi põdeja. Oleks võinud toki otsida ja sellega aidata. Tokki võib skorpion suskida palju tahab, midagi halba ei juhtu.
> Ära loobu oma headusest ka s
> iis, kui inimesed ümberringi sulle haiget teevad.
Ahah, aga kuidas see headusest loobumine käib üldse? Mingi räme treeningprogramm? Satanistlik ajupesu?
> Mees sirutas uuesti käe, aga sai jälle nõ
> elata.
Täislammas, masohhist või märtrikompleksi põdeja. Oleks võinud toki otsida ja sellega aidata. Tokki võib skorpion suskida palju tahab, midagi halba ei juhtu.
> Ära loobu oma headusest ka s
> iis, kui inimesed ümberringi sulle haiget teevad.
Ahah, aga kuidas see headusest loobumine käib üldse? Mingi räme treeningprogramm? Satanistlik ajupesu?
Rexx 08. november 2011, kl 22.37 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,273 |
Rexx 08. november 2011, kl 22.40 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,273 |
nohhike 09. november 2011, kl 19.47 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 686 |
R 09. november 2011, kl 22.07 |
ruu 12. november 2011, kl 19.41 |
Anja-Nanja 04. detsember 2011, kl 23.42 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 2,986 |
ambuja 06. detsember 2011, kl 11.42 |
R 14. detsember 2011, kl 00.55 |
Lisa postitus