Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Unetute nurgake
Mida arvate?
 
kethlyn 09. aprill 2013, kl 15.41
Mida mõtlete kui näete noort inimest omamas uhket autot? Nooreks inimest pean 20-25 ja uhkeks autoks autot, mille väärtus on 40000€-...?

Minule isiklikult naissoo puhul tekitab mõtte, et on rikas mees. Meessoo puhul mõtlen, et tegeleb musta äriga, et noorelt suudetakse sellist autot omada.
 
oijah 09. aprill 2013, kl 15.52
What ever, on alles probleemid mõnel. Noh minul pole aimugi, mis mõni auto maksta võiks, seega ei tuleks pähegi selliseid mõtteid mõelda.
 
jajah 09. aprill 2013, kl 15.54
Sama siin. Ei tekita mingeid mõtteid ja absull ei huvita, mis miski auto maksab.
Kui vaid teinekord mingis eriti edevas autos eriti blond tibi mingi eriti tobeda liigutuse teeb, siis paneb irooniliselt kulmu kergitama.
 
kuu 10. aprill 2013, kl 00.16
ma sõidan pidevalt 16-kohalise bussiga ringi. mida arvad, Kethlyn, et mul on suur pere? :D
üldiselt see sinu kuvatud stereotüüp toimib tegelikult täiega.
 
teisi 10. aprill 2013, kl 18.50
Vahel mõtlen, et võib-olla on tal jõukad vanemad, kes saavad selliseid kingitusi teha. Miks mitte, kui on võimalik. Tavaliselt aga kehitan õlgu - see pole minu asi.
 
Rexx 10. aprill 2013, kl 20.29
ma arvaks ka, et ehk on väga heal järjel inimesed. aga tavaliselt ma oma pead selliste küsimustega üldse ei vaeva:)
Ropp-Raivo 10. aprill 2013, kl 22.43
Kui auto roolis on noor naine, siis ilmselt oskab ta hästi imeda (meenutage stseeni filmis "Jan Uuspõld läheb Tartusse").
Kuu on lihtsalt 16 kohalist turismibussi juhtiv keskaeline naisterahvas. Põhiliselt sõidab ta Ungari, Bulgaaria ja Rumeenia vahet. See viimane lõik oli mõeldud teema autorile lihtsalt infoks.
 
-kuu- 10. aprill 2013, kl 23.11
ei noh, kui juba filmis näidatakse, siis ongi ju täitsa tõsi :D
ja Raivo, saa juba üle sellest Bulgaariast!
Ropp-Raivo 10. aprill 2013, kl 23.26
to kuu
Samas näikse, et Ungari ja Rumeenia mainimine ei häiri sind mitte põrmugi:)

Mul oli aasta algul selline juhus. Ühel tutvumissaidil kolades sattusin ühe sponsorit otsiva neiu otsa. Saime Narvas kokku ja mulle tehti konkreetne ettepanek. Maksad mulle 800 € kuus ja põhimõtteliselt võid mind k*ppida nii kuis jõudu ja jaksu on. Neiu oli just lõpetanud suhte eelmise sponsoriga, kes oli talle lisaks rahale kasutada andnud ka uhke Audi A4 (tema sõnul). Ise arvan et siin Eestis sõidab uhkete autodega ringi palju kenasid noori tüdrukuid, kes oskavad hästi sponsori vemba imeda.
 
kuu 10. aprill 2013, kl 23.43
Raivo, Ungaris pole käinud ja Rumeenia jäi ka lihtsalt läbisõidul kogemata teele ette. sedagi paar aastat tagasi, aga sul ei anna ikka rahu :)
icc, viitsisid lausa Narva sõita, lähemalt pole saanud?
su lugusid tuleb muidugi läbi kerge huumoriprisma võtta, veel vähem peaks ühe tütarlapse pärast kõigile ilusate autode omanikele viltu vaatama ;)
Ropp-Raivo 10. aprill 2013, kl 23.59
to kuu
Narvas olid tööasjad nii ehk naa ajada, spetsiaalselt selleks sinna ei sõitnud. Lihtsalt mehelik uudishimu ajas mind selle neiuga kohtuma (eks ka pisike lootus k*ppi saada). Ütleme, et ega neiu välimusel viga ei olnud, nägi välja peaaegu sama hea, kui ilmatüdruk Grete Klein:).
Ma jään endale kindlaks. 80% ilusatest noortest 20-25 aastastest neidudest, keda näeb linnatänaval üle 40 000 € maksva maasturi roolis, ei ole seda autot oma raha eest soetanud, kuid oskavad see eest hästi imeda.
 
-kuu- 11. aprill 2013, kl 00.02
aga noored poisid kallite autode roolis, mida need siis oskavad?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!