Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Unetute nurgake
Head talve algust!
 
Kristallkuul on täna hägune 30. august 2017, kl 23.47
Kuidas üks elurõõmus mees sellise nimevaliku tegi? Täielik vastand tegelikkusele, mis maalib silme ette kuivikust tähenärija.:-)
 
Arve Ametnik 31. august 2017, kl 00.07
Ära alati usu seda, mida loed. Kuuri seina peale on ka keegi loll kirjutanud, kuigi kuuris on küttepuud.
 
Vihmaniisk 31. august 2017, kl 20.07
Ma olen peaaegu kindel, et umbes 10 aasta eest sõitis Arve Ametnik hõbedase diisel Opel Omegaga erataksot. Seljas oli tavaliselt ruuduline pluus, juuksed üle pea hobusesabas ning seljas saja taskuga taksojuhile omane vest. Selline kõhukam mees, kes armastas ikka nalja visata. Kui kliente ei olnud, siis lahendas ikka ristsõnu ning sealt tema tänane tarkus pärineb. Kahju et tema pruut kuku ära kadus:(
 
Arve Ametnik 31. august 2017, kl 21.03
Tegelikult on nii tore lugeda teie kirjutisi.
Nahkvesti pole mul isegi kunagi olnud ja testo- või estosterooni täis pommiga sarnanevat punnis kõhtu ka mitte. Kauboisaapaid, mis on kohustuslikud nahkvesti, karjakrantsi moodi kirjut ruudulist pluusi ka mitte. Need kuuluvad rekkajuhtide juurde, ja võib-olla ka taksojuhtide vabaaja rõivistusse.
 
Vihmaniisk 03. september 2017, kl 14.44
Osadel taksojuhtidel olid nahkvestid, osadel "100 taskuga" helehallid riidest vestid. Arve Ametnikust erataksojuhil oli seljas see viimasena mainitud vest. Kauboisaapaid taksojuhid ei kanna. Aga mis me siin ikka minevikus heietame. Hetkel Arve Ametnik taksojuhina ei tööta.
 
Arve Ametnik 03. september 2017, kl 15.29
Hetkel tõesti ei, kuid üllatus-üllatus - pole ka kunagi töötanud ja ka Vihmaniisa pritsumise märke pole õhus. See valmistab ainult rõõmu. Kulmudevahelised kurrud kaovad nagu iseenesest ja vihmavarjud jäetakse koju. Patseeritakse põlluservades, naine või mees käevangus, tikutoosisuurune koer niidi otsas.Mõni veel tupsutab taskurätiga higiseks muutuvat laupa. Ilu igas hetkes.
 
Vihmakiisk 03. september 2017, kl 17.00
Olgu nii, jätame selle taksojuhi jutu. Jäägu see sinnapaika, eks sa ise tead, kas tegid seda tööd või ei. Küsin parem, kuidas praegune ilm sulle meeldib? Kas magamistoa temperatuur on jälle normis?
 
Arve Ametnik 03. september 2017, kl 18.09
Käisin kohe, kui kirja vaatasin, asja uurimas. 21 +-i kodanik Celsiuse järgi. Õnneks öö peale jahtub maha. Pean hoolsalt akent lahti. Ilmaga olen igati rahul, sest mis võib suuremat rõõmu pakkuda kui tore teguderohke päev. Mitte kohutavalt palav, vaid selline vahelduv - kord vihm oma erinevates variantites. Siis päike ja tuul. Rannailma päris enam ei ole, kuid eilegi käisin ujumas. +14,5 kodanik Celsiuse järgi. Kannatab käia küll.
See taksojuhijutt on tõesti omad kirjamärgid kätte saanud. Tean, et pole olnud.
 
Kristallkuul on puruks 03. september 2017, kl 20.04
Vaata, üks asi on näha kuuri seinale kirjutatud sõna "loll", sest kaine mõistus saab isegi aru, et kuurilobudikus see loll ei ela. Teine tera on lugeda siinses keskkonnas nime ja mõelda midagi nägemata selle nime omaniku isiksuseomaduste peale.:-)

Mida sa ise arvad minusugusest nimekasutajast?:-) Iidvana kongus ninaga tüükaid täis näoga vanamoor, kes omab paari kollast hambatüügast ja silmad välguvad vihaselt kulmupuhmaste alt?:-)
 
Kristallkuul on puruks 03. september 2017, kl 20.09
Vot, täna oli just juhus, kus noor, alla 30ne heas füüsilises vormis mees teatas, et kellel neid veetemperatuure vaja teada on, sellise ilmaga ei käi ju keegi ujumas. Aga nagu näha taliujujad, eesotsas Arve Ametnikuga, naudivad sügissooja suplusvett.:-)
 
Arve Ametnik 03. september 2017, kl 20.55
Oleksid kõik sõnad ses nimes suure algustähega, arvanuks ma, et miks selline nimi on inimesele antud, kuid kuna tegu on lihtlausega ja pealegi õnnetusjuhtumiga, siis saan ainult kurvale sündmusele kaasa tunda.
Pealegi oligi seda karta, sest kristallkuul muutudes häguseks oli saanud kõva kopsaka ja mikropragusid täis läinud. Äralagunemine oli lihtsalt aja küsimus.
Kuulilt ennustaja kohta ma arvan, idealiseerija nagu ma olen, et on midagi sarnast selle peeglit uuriva kuningannaga, kes küsib, et kes on kaunim kogu maal?
Ja peegel vastab, et sina oled kaunis küll, kuid Arve ametnik on veel kaunim.
Ja siis kuninganna ütleb, et wow!
 
Kristallkuul on puruks 03. september 2017, kl 21.59
Jama küll, kui peab ühe Arve Ametnikuga kogu aeg võistlema. Ja see pidev wow-ütlemine tüütab ka ära. Ilmselt on Arve Ametnikul paar soolatüügast vähem ning nina sirgem kui mul, hambaid ka rohkem ning kunstripsmed nagu Bambil.:-)

Ja kristallkuuli mikromõrasid ei parandata paraku nagu autode omasid.:( Mis läinud, see läinud.
 
7 maa ja mere tagant 03. september 2017, kl 22.00
Huvitav teema iseenesest, ära arvata kirjutamise põhjal, kuidas keegi välja näeb ja mis ametit peab. AAst tean mina niipalju, et ta elab merele lähedal ja maikuus oli ta haige. Sugu mees.
 
Kristallkuul on puruks 03. september 2017, kl 22.15
Kes seda äraarvamist nüüd siin tõsiselt ometi võtab? Puhas ajaviide või asisemate meelest ajaraisk.:-)
 
Arve Ametnik 03. september 2017, kl 23.02
Kui sellele soolatüüka saagale läheneda loogikale tuginedes, siis katkist kristallkuuli silmitseval sõnajal on ninal kaks soolatüügast ja nina on sirge. Kuna tema sõnavõtud selle nime all on suhteliselt vähesed, ei oska ma end häälestada mingisugusele äraarvamise lainele.
7mjmt jällegi on siirdunud ühest pikast odüsseiast rahulikele vetele. Kuid ka tema hillitsetust olekust võiks ehk arvata operatsiooniõde või tellerit mõnes pangas. Igatahes kannab ta kohustuslikku vormirõivastust.
 
7 maa ja mere tagant 03. september 2017, kl 23.05
ära sa märgi :)
 
Arve Ametnik 03. september 2017, kl 23.13
Kas Bambil olid kunstripsmed? Kipling pole mulle sellest midagi rääkinud.
 
Kristallkuul on puruks 03. september 2017, kl 23.23
Bambil olid ehtsad ripsmed, aga nii pikad, et inimesed peaks temaga sarnanemiseks kunstlikud laskma paigutada.:-)

Kui ridu ja sõnavõtte on vähe, loe ridade vahelt.:-) Pean peenikest naeru praegu.
 
Kristallkuul on puruks 03. september 2017, kl 23.25
Kuidas see muinassaaga selle tütarlapsega oligi, kes vasakult tuli ja paremale läks või vastupidi.:-)
 
Arve Ametnik 04. september 2017, kl 00.02
Just vaatasin dokfilmi Bambist. Mina aru ei saanud, kas olid siis kunst- või pärisripsmed.
Eks hinnake ise:

https://www.youtube.com/watch?v=ZpPIcwIV46U

asja lihtsustamiseks lisan, et I-d on mõlemad suured i-d.
 
Arve Ametnik 04. september 2017, kl 21.44
Kas neiud kohkusid ära? Ilmaasjata. See oli kõige lühem film, mis ma leidsin.
Muinassaaga vasakult tuleva ja paremale ära lahkuva ja pärast vastupidi liikuva näitsikuga jäi pooleli. Kuigi kuri sai teenitud palga, jäi palju lahtiseks: mis sai kivil istuvast neiust peale ärkamist, mis sai Vanapaganast, mis sai minust? Keegi ei oska vastata.:(
 
Kristallkuulita 04. september 2017, kl 22.16
Sina jäid naistekasse lõksu ja eksled siinsete foorumite labürindis, otsides muinassaaga lõppu.:-)
 
7 maa ja mere tagant 04. september 2017, kl 22.31
Jah AA, ma olen päris kohkunud, ei julgegi siia kirjutada. Öö varjus käin vaikselt lugemas. Tahaks avaldada sulle saladuse aga siia ei saa.
 
7 maa ja mere tagant 05. september 2017, kl 11.06
Ma ikkagi avaldan selle suure saladuse, muidu ei saa päeval ollagi.
Nimelt AA, sa oled mulle kuidagi sümpaatseks saanud:)
 
Arve Ametnik 05. september 2017, kl 17.07
Veetsin väga äreva öö. Eilne uudis pani mind sügavale enda sisse vaatama. Tööleminekuni siplesin unetult sängis. Alles töö ise võttis mõtetele uue suuna. Aina mõtlesin, kas ma tõesti sobin seda pihtimust vastu võtma. Ma pole ristitud ja pagan ma ka ei ole, et mis sealt nüüd tulemas on? Kas neiu on patustanud kõvasti millegi või kellegi vastu ja nüüd tuleb see koorem, millest ma ei tohi isegi vanale rohukonnale iitsatada, minu kanda. Või vanasõna järgi vähemalt pool jagamise tulemusena.
Hea, et see veel nii läits (J.Toots).
 
7 maa ja mere tagant 05. september 2017, kl 18.25
oh jah, isegi mina olen liba saanud kl-11.06 :). Ega liba midagi valesti ei ütelnud, sümpaatne oled sa AA muidugi aga see pole see mida mina mõtlesin.
 
Arve Ametnik 05. september 2017, kl 18.42
Rahulik meel taas kadunud!
 
7 maa ja mere tagant 05. september 2017, kl 19.08
Aga mida teha, et sa rahuliku meele tagasi saaksid? Kas ujumine aitab, sügissoojas vees?
 
Kristallkuulita 05. september 2017, kl 20.22
Ega olegi muud kui keera end sõlme Arve Ametnik, pööra pilk endasse ja hakka aga mantraid lugema.:-)
 
Vihmapiisk 05. september 2017, kl 21.18
Ei saa aru, miks inimesed oma tundeid salgavad:) Kui sulle 7m ja m tagant AA meeldib, siis mis selles halba on. Mulle tundub, et ka AA ei ole sinu vastu ükskõikne. Seda liba juttu ei võta ma tõsiselt, pigem hakkas 7 mjmt natuke oma kirjatükki häbenema ja seetõttu tundus kõige loogilisem asi liba kraesse ajada:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!