Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Unetute nurgake
Head talve algust!
 
Vihmapiisk 07. oktoober 2017, kl 21.51
Ilmselt minu esimene mees läks nõuka ajal sinna seenekastme nahka. Sõi minu tehtud seenekastet, uni tuli peale ja rohkem üles ei ärganud. Mul sel õhtul seenekastme isu ei olnud. Eks mehel oli südamepuudulikus ka kaasasündinud.
 
Arve Ametnik 07. oktoober 2017, kl 23.14
RIP, Vihmapiisa mees.
Vihmapiisk on nii vahvasti toimetanud, et kui linnas poes ühelt kassaneiult küsisin, et on tal põllutööd selleks aastaks tehtud ja viljad salves, vastas too, et tema osa jääb sel aastal põllule ja et ega ta kevadelgi teab mis tubli külvaja olnud.
Mis seentest see kaste oli, Vihmapiisk? Otsin ja ootan teinekord isegi und. Tean siis endale vaaritada.
 
Vihmapiisk 08. oktoober 2017, kl 17.30
Ma omast arust tegin pilvikutest kastet, aga ju siis mõni vale seen sisse lipsas. Kuna see juhtus ammu, siis kes seda täpselt mäletab. Mõned korrad pidin uurijaid külastama, aga ma nendele vaikisin selle seenekastme maha. Lahangul tuvastati mehel südamepuudulikkus vms ja sinna see asi lõppes, mulle uurijad süüdistust ei esitanud.
Une vastu on parem rohi ehk palderjan või küsi oma perearstilt. Mul ei ole med. haridust.
 
Arve Ametnik 08. oktoober 2017, kl 17.52
Une vastu ehk küll, kuid und soodustavat nõu, et kuidas magada hommikuni, ei leia. Käisin jällegi päeval järves; suur energia kulu on nii ära väsitanud, et praegu kirjutades haigutan, kuid see seisund läheb pärast söömist üle. Aga aitäh hea nõu eest!)
 
Vihmapiisk 09. oktoober 2017, kl 09.44
Küll on rahustav lehtede langemist vaadata. Vahepeal seenekesi süüa.seente marineerimisel tuleb kindlasti lisada paar küünt küüslauku. Väga tervislik ja viib ussid ka välja.
 
Arve Ametnik 09. oktoober 2017, kl 17.06
Lehtede langemist on õhtupimedas raske ilma taskulambita jälgida, aga terav kuulmine aitab aimata.
Küüslauku ussi(de) väljaajajana- esilekutsujana on iidsetest aegadest kasutatud. Kuid ka sellega tuleb siiski mõistust kuulda võtta, mitte spontaanselt sisse kühveldada, kuna võib juhtuda , et kontroll ussi(de) üle libiseb käest ja piinlikust tekitav moment võib tabada kus tahes.
 
Vihmaniisk 10. oktoober 2017, kl 16.54
Ma ütleks ka paar sõna sekka teemal kuidas (n)uss välja ajada.
Kõige parem on seda teha kuskil baaris, kus liigub alkoholi. Teed neiule kokteilid välja ja ajad magusat juttu. Kui kõik klapib, siis oledki enda jaoks (n)ussi välja ajanud ja saad seda isegi öö otsa nautida:)
 
tsapi 11. oktoober 2017, kl 00.10
vihmapiisk-niisk-liist /3 in 1 või enamgi nimega/ usside vastu ei aita ei küüslauk ega suur kogus alkoholi, parem pea neid ussikesi kui lemmikloomi, ilusti ihu lähedal ja hästi toidetud. Raskem võib olla paelussiga.

https://www.youtube.com/watch?v=4-Cuu1nmbd4

https://www.youtube.com/watch?v=-S1h0t92mw8
 
Arve Ametnik 15. oktoober 2017, kl 17.52
Käisin täna looduses ja vaatasin ühte koristamata viljapõldu. Küpsed terad kõrre otsas on hakanud juba idusid ajama. Kuidagi kurb oli.
Käisin ühtlasi ka ujumas. Vesi +8C ja õhk +13C. Mõtlen, et see on kõige odavam tervise tugevdamise viis, sest looduses ujumise eest ei kasseeri keegi midagi. Ainuke kulu on ujumispüksid, kuid ilmade jahenemisega kahaneb ka ujujate arv ja ujukad muutuvad talve tulekuga tarbetuks, kui just mõni kuri kala kallale ei tüki. Parem karta ja kahetseda kui mitte karta ja mitte kahetseda.
Üle pika aja piilub päike mu tuppa. Jääb loota vaid, et talvest seekord asja saab, pääsen üle mitme aja metsa alla suusajälgi tegema,
 
7 maa ja mere tagant 17. oktoober 2017, kl 23.38
Mul paar küsimust.
Ehk täpsustad seda seost- talve tulek ja ujukate tarbetuks muutumine?
Millist kohta ihkab kuri kala hammustada ja milline roll on siin ujukatel?
 
7 maa ja mere tagant 18. oktoober 2017, kl 08.56
liba 23.38 Said ussidest kõhus lahti? Tervis parem, jaksad jälle libada? Erutus tekib siis kui kommida saab ussi - nussi - ujukad jne teemal, teemaga, kui mõte liigub allapoole vööd.
 
Arve Ametnik 18. oktoober 2017, kl 16.43
Ujukad muutuvad tarbetuks, kui üksi ujumas käid.Kuri kala tahab hammustada nagu kuri koergi - ikka tagumikust. Omast kogemusest võin öelda, et läbi pükste hammustamine ei tundu nii valus. Võib-olla mõnel on vastupidine kogemus. Igaüks saab ju tegelikult omal tagumikul ära proovida, kui soovi on. Kusagil kalaleti ees on mõttetu oodata, aga koeri liigub igas kandis.
 
7 maa ja mere tagant 18. oktoober 2017, kl 20.31
Aitäh vastuse eest Arve Ametnik, ära pane seda 08.56 liba siin tähele. Ta tahab natuke ka sõna sekka öelda, laseme tal siis seda teha. Mina julgen väita jälle seda, et ilma ujukateta võib ujumas käia ka hulgakesi, selleks ei pea üksinda ujuma minema. Mul järgi proovitud. Esimesel korral ei maksaks seda teha väga rahvarohkes kohas, mõned inimesed on kartlikud ja võivad ehmuda.
See, et kuri kala kannikast hammustama kipub on minu jaoks suur uudis. Kas meil kodumaa vetes on tõesti kalu, kes paljast kannikat ampsama kipuvad?:))
 
7 maa ja mere tagant 18. oktoober 2017, kl 20.44
liba 20.31, julged väita, et ilma ujukateta võib ujumas käia hulgakesi ..... aga oma nime alt kommida ei julge. Milleks sulle seda vaja on?
 
Arve Ametnik 18. oktoober 2017, kl 21.15
Säga näiteks. Kasvab oma 300 kiloseks ja siis tavalistest kärbsetest ja muust sarnasest kipub väheks jääma. Äärmine juhus on ka eksinud akvalangist, kuid too ei tee seda nälja pärast.
Ja pealegi on alati paigal nähtamatu fotograaf.
 
7 maa ja mere tagant 19. oktoober 2017, kl 23.03
Selle nähtamatu fotograafi osas olen sinuga päri. Kahe aasta eest, kui alasti suplesin, sattusin objektiivi ette. Pärast sain oma pilte imetleda Nelli Teataja nimelises ajalehes. Kuna mul aga miskit häbeneda pole (keha on nagu noorel piigal vaatamata lähenevale keskeale), siis ei hakanud ajalehega vaidlema. Kas sa Ametnik oled pildistaja küüsi sattunud?
 
Vihmaniisk 19. oktoober 2017, kl 23.39
7 maad jne, tegelikult oled sa ju paks.
 
Arve Ametnik 20. oktoober 2017, kl 04.14
Isegi paar korda. Oi seda rähklemist ja kõike muud. Hea, et ühes tükis tulema sain. Amatöörfotograafiamet selgus alles pärast kõike seda.
 
Vihmaviisk 21. oktoober 2017, kl 01.24
Nelli teataja on ka nii alla käinud. Varem oli seal ikka huvitavad artiklid aga nüüd ainult horoskoopi kannatab lugeda
 
Arve Ametnik 21. oktoober 2017, kl 07.27
Olen Nelli teatajat vist paar korda isegi ostnud. Seda ajal, kui sõna sai vabaks ja kõigis riiklikes häälekandjates olid pornopildid ja seksjutud sees. Mul tuli tülgastus sellise kopika ja sendi kahmamise peale.
Üks nali on selline, et kunstnik maalis portree, kus naeratav pereisa istub laua ääres, tema naine ja lapsed seisavad mõlemal pool teda. Pilt valmis, tekkis probleem, et mis pildile nimeks panna. Kutsus sõbra siis endale külla ja sõber tõmbas põuetaskust ajalehe ja hakkas pealkirju ette lugema.
Ma teen ka huvi pärast seda. Leheks on LP Eesti Päevaleht 30. sept., 2017.:
Nii võiks jäädagi;
Tshehhovlikud valimised;
Kas haigekassa peaks hüvitama kalli eksperimentaalse ravi?;
Nähtamatu visiitkaart Euroopa südames;
Taastusravi aitab haige koera jalule;
Maitseid Peipsi äärest.
Nendest peaks piisama nii mõttetu idülli kujutamisel.

Kallid sõbrad!
Õues on -5 seltsimees Celsiuse kraadi. Kisub talveks. Või kuidas kliimasoojenemise puhul õeldakse?
 
7 maa ja mere tagant 22. oktoober 2017, kl 12.53
Mina ise Nelli Teatajat paberkujul ei osta, vahel kiikan veebivarianti. Olen rohkem selline Õhtulehe lugeja. Kisub talveks ära, pean oma Toyotale talverehvid alla panema.
 
Vihmapiisale 09. jaanuar 2018, kl 15.31
Vihmapiisale
07. oktoober 2017, kl 21.51
08. oktoober 2017, kl 17.30
09. oktoober 2017, kl 09.44

Miks sa esined võõra nime all? See on sinust väga inetu tegu. Ja piinlik lugeda.
 
Mehike 09. jaanuar 2022, kl 21.47
Mitmes peatükk ja mis lugu Kalevipojast?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!