Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Unetute nurgake
Hei, vana kaardivägi!
 
c*) 18. märts 2021, kl 20.31
mul on telekas ammu juba sisustuselemendiks muutunud, vahest käin tõmban tolmu pealt ja nii ta seal seisabki, rohkem raadio inimene olnud. mis mängudesse puutub, siis nägude maailmas on igast mänge, mida annab aja surnuks löömisel ära kasutada, isegi võistelda kannatab ja sellest on neil mängudel veel pluss, et ei pea samal ajal suhtlema, istud, toksid ja naudid vaikust-puhkad närvi.
ah, tahtsite teada, kas ja kes on midagi tundnud? tõstan arglikult käpad püsti, mina. sain kõik kätte, mida rahvas räägib ja rohkemgi veel, paar päeva olin täielikult rivist väljas. vappekülm, kõrge palavik, krambid, iiveldus, põhjatu. ainuke, mis sisse läks oli vesi, kõik muud asjad kaasaarvatud üks patt, jäid mitmeks päevaks puutumatuks ja tegelikult annab see siiani tunda. mina, kes tavaliselt läheb magama varajastel hommikutundidel, näeb nüüd unenägusid tund paar peale kanade õrrele kobimist
 
c*) 18. märts 2021, kl 20.34
eelnev jutt oli vaktsiinist, haigust ise pole käega katsunud ega ninaga nuusutanud
 
Vana olija 18. märts 2021, kl 20.41
Mis kõrbest siin juttu on? Puha aktiivne liikumine ja vestlus käima lükatud.
Koroona kohta samad andmed eelkirjutatutega. Tutvusringkonnas need, kes põdesid, tegid seda kodus ja said suht kiirelt jalad alla. Üks oli küll kolm päeva räige köha, kõrge palaviku ja nohuga maas ning taastus sellest nädalajagu, aga muidu küll mingeid üliraskeid juhtumeid pole seni õnneks kuulda olnud.
 
VgrantCat 18. märts 2021, kl 22.14
Tutvusringkonnas on 4 inimest läbi põdenud, sõbranna töökaaslane pidi haigusele alla vanduma, nädal aega...ja surmateade.
Ja krt võtku...Ma Ei Ole Robot!!! mis lollus siin nüüd on välja mõeldud?
Idiootsuse tipp...mikropiltide pealt jalgratast tuvastada.
 
veteran 18. märts 2021, kl 23.19
Me ei tea ikka veel, mis tore nähtus see on, mis sarnaneb planeerimisega ja mida on töö juures vaja.

Eks seda piltide uurimist ole vaja, et spämmiroboteid eemal hoida. Tüütu on jah.

Nostalgitsesin vahepeal HOMM 2 seltsis https://www.gog.com/game/heroes_of_might_and_magic_2_gold_edition . Vana mäng, aga ikka meeldib. Hea muusika on taustaks pandud.
 
noh 19. märts 2021, kl 07.10
päris karm siis ikkagi...ja nii imelik..et mõnel pole nagu miskit häda ..ja teisel nii hullusti...ja kas sa rääkisid peale esimese süsti kogemustm või teist?... olen kuulnud tuttavatelt, et teine pidi paariks tunniks lausa täiesti auti panema, ei jaga ööd ega mütsi.
 
C*) 19. märts 2021, kl 12.57
Jutt peale esimest, mis pärast teist saab, ma ei tea, loodan, et pärga või potililli valikusse ei tule
 
Vana olija 19. märts 2021, kl 13.04
Tuttav meditsiinitöötaja on mõlemad süstid kätte saanud. AZ siis. Sunniti tegema, muidu oleks vallandatud. Üle kuu aja möödas, aga endiselt vaevab teda kohutav väsimus ja nõrkus. Tööl käib nagu zombi ja püsti püsib tahtejõu najal. Koju jõudes variseb voodisse ja ainult magab. Ongi võimeline ainult magama, millekski muuks jaksu pole. Ometigi oli enne täiesti terve inimene. Üks näide siis vaktsiini mõjust.
 
noh 19. märts 2021, kl 15.02
ja et mis te siis isiklikult arvate, ..on mõttet vaktsineerida..või jäädas lootma, et lui see haigus tulebki..ehk siis kergel kujul..või...no meil olla töö juures täna küsitlus olnud ..et kes tahab....noh, iseenesest elan ju vaikses kohas, hoiaks end..ehk ei tulegi..aga iial ei tea.:PP muide eile ringvaate saatejuid ka rääkisid, et said esimese doosi, et miskit hullu pole..aga Greete mulle küll väga säravat muljet ei jätnud..peaks täna ka pilgu peale heitma, kuidas täna välja paistab
 
noh 19. märts 2021, kl 15.10
C*)...kas sa oleks vaktsineerinud...kui oleks valikuvabadus olnud?...ja sul peaks veel kindlasti olema selle kohta kirjutada..tuttavatest....mind meedia jutt eriti ei huvita, tahaks päris asju teada
 
c*) 19. märts 2021, kl 18.29
tead, ma pole kunagi enne endaga nii pikki dialooge pidanud kui peale vaktsineerimist ja arvata võid, jutt ei olnud leebete killast :PP kaaslased said endaga paremini läbi, tulemused olid väikeste erinevustega, kuid üldjuhul sarnased. ealiselt oli seinast seina, meie laste vanustest kuni natuke vanemateni kui sina. jutt käib az-st. need kes f-i said on kõik tips-tops, ei mingeid nähte, kuigi nende pärast kartsin ma ise kõige rohkem, et äkki tuleb hakata nendega öötööd tegema või riigi transporti pakkuma, õnneks läks õnneks


vana olija, tänx, et sellest kirjutasid, ma juba hakkasin endale igasugu diagnoose panema, just jubeda väsimuse koha pealt. nüüd vähemalt süda rahul ja teada, et pole ainult minu iseärasused
 
c*) 19. märts 2021, kl 18.31
ahjah noh, ära sa teine kord mulle nii suurt nina pähe joonista, vaata, see on palju väiksem :DD
 
noh 19. märts 2021, kl 19.40
muide, ma koppisin selle sinu eelmisest postitusest :PPP
 
Vana olija 19. märts 2021, kl 19.51
Eks see vaktsineerimise või mitte vaktsineerimise otsus tuleb ikka endal vastu võtta.
Aga tuginedes teadmistele, mille omandasin ravimite ja vaktsiinide tegemise ja tootmise kohta Tartu ülikooli korraldatud kursustel ning kaasates oma teadmised inimkeha rakkude toimimisest, ja geneetikast, leian, et juhindun praegu vanarahvatarkusest "Tark ei torma".
 
Vana olija 19. märts 2021, kl 19.58
Vagrant rääkis midagi uue teema tegemisest. Kus see teema on? Mul vist silmanägemine selle pagana arvutis töötamise ja distantsõppega päris ära kadunud, sest ei näe uut või uusi teemasid.:)
Noored, tehke ära!
 
noh 19. märts 2021, kl 20.00
no näed, Gretet polegi täna...ju tal ka ikka nii hästi ei ole, kui eile väitis...aga muidu on kodus hea olla...kui see suu just koguaeg käima ei peaks..kui see just pahega ei tegele...siis kindlasti tegeleb millegi näksimisega:PPP nagu n'iteks praegu vastu õhtut läheb jäätis vana tallinnaga:PP
 
noh 19. märts 2021, kl 20.02
ma arvan ka, et ma ei torma...nad isegi ei tea seda..kui kaua see vaktsiin toimib
 
c*) 19. märts 2021, kl 20.04
alati ei ole kõik must -valge, et tahan teen, ei taha ei tee, vahel tuleb minna kompromissile, hundid söönud, lambad terved ;)



no selge, järelikult mobla süüdi, suurest viisakusest vorbib suuri tähti :D
 
noh 19. märts 2021, kl 20.10
vaevalt, et vana olija meisist vanem on:PPPteeb ise teema...ma ikke olen juba veteran:PP
 
c*) 19. märts 2021, kl 20.31
sinust kindlasti ei ole, minust aga küll :PP mina alles noor ja roheline, ei oska teemat teha aga teiste tehtud teemadesse ehk ikka mõne sõna poetan kui just enne magama ei jää :D
 
Vana olija 19. märts 2021, kl 21.32
Ma siin noorte all pidasin diipi ja vagranti silmas. Istuvad tasa ja ootavad, et keegi midagi teeks. See selline minupoolne sõbralik tõuge, et tehku siis ometi see teema ära.
 
VgrantCat 22. märts 2021, kl 00.00
Ok, vaktsineerimisest siis...pole õrna aimu, millal järjekord minuni jõuab. Vanus ei sunni, staatus samuti mitte, reisida ei planeeri. Kas vaktsineeriksin? Jah.
Worldometers.info on koht, kus vaatan, mis toimub maailmas ja tabel on lihtsalt loetav. Kas teadsite, et Vatikani linnriigi rahvaarv on 802?
 
C*) 01. jaanuar 2022, kl 14.31
peidan siia parimad uusaasta soovid, juhuks kui keegi peaks läbi lippama :-)
 
-dp- 01. jaanuar 2022, kl 14.51
Head uut aastat!
 
Vana olija 02. jaanuar 2022, kl 12.52
Head uut aastaringi kõigile!
 
noh 13. jaanuar 2022, kl 04.04
tule ma siia üle saja aasta ka korra kiikama..et mida ka põnevat siin toimub..aga seda ei osanud küll arvata, et tühi liiv ja tühi väli....ees siin ootab:PPPPP head seda aastat kah kõigile :P
 
Vana olija 13. jaanuar 2022, kl 14.58
Miks sa arvad et teised käivad siin sagedamini, kui sina? Ja mis siin keset unetute magusaimat talvruneaega ikka toimuda saab. Küljekeeramine ainult.:) Räägi palju tahad, kuuldub vaid vaikset nohinat ja mõningaid norsatusi.

Seni kuni mõeldakse, et küll keegi teine ikka siin sõna võtab, ei juhtu midagi. Tuleb tihedamini käia ennast näitamas kui kord 100 aasta jooksul ja ikka mõni sõnagi poetada, kui rohkem ei raatsi või ei jõua.
 
-dp- 14. jaanuar 2022, kl 13.29
Kui jutt juba käib, siis on kergem midagi omalt poolt kosta. Tühjalt kohalt käima tõmmata on raskem. Kui keegi ei vaata ka, siis võimatu.
käsnakalle 15. jaanuar 2022, kl 12.00
Nii ta on, ei mingit põnevust. Muide postitamine on tehtud ülikeeruliseks.
käsnakalle 15. jaanuar 2022, kl 12.01
Vanasti oli vähemalt Raivo, kes pajatas oma vahvaid seiklusi...aga täna vaikus.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!