Unetute nurgake
Hei, vana kaardivägi!
End Ine 25. august 2018, kl 19.40 |
Sellest vaheldusevärgist, summa on sama, aga üks 50.- € paberraha või 100 tk -.50 sendiseid... tea nüüd, on see rohkem ikka parem?
Teiseltpoolt jälle, et kui seda ühte ei oska leida või polegi hingevajadust selle järele ja tühjust oskad täita ringituuseldamise ja trallitamisega... eks ta ole, põhiline et oleksid õnnelik.
Kena muinastulede õhtut!
Teiseltpoolt jälle, et kui seda ühte ei oska leida või polegi hingevajadust selle järele ja tühjust oskad täita ringituuseldamise ja trallitamisega... eks ta ole, põhiline et oleksid õnnelik.
Kena muinastulede õhtut!
diip 25. august 2018, kl 21.22 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,402 |
Ropp-Raivo 26. august 2018, kl 09.09 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 501 |
End Ine Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> > Teiseltpoolt jäl
> le, et kui seda ühte ei oska leida või polegi hing
> evajadust selle järele ja tühjust oskad täita ring
> ituuseldamise ja trallitamisega... eks ta ole, põh
> iline et oleksid õnnelik.
>
>
Ega see ringi trallitamine ei ole mingi hingesugulase otsimine. See ei ole mingi tühjuse täitmine. Ma suksutan kodus regulaarselt ka oma naist, tema ei pea kannatama. Vahel tahaks lihtsalt vaheldust ja nii ma jälle mullivanni satun.
Mõni teine inimene näiteks kolab mööda riidepoode ja ostab omale midagi ilusat selga või jalga.
Mina külastan korra kuus mullivanni. Nii lihtne see ongi. Mingit tühjust minu hinges ei ole.:)
> > Teiseltpoolt jäl
> le, et kui seda ühte ei oska leida või polegi hing
> evajadust selle järele ja tühjust oskad täita ring
> ituuseldamise ja trallitamisega... eks ta ole, põh
> iline et oleksid õnnelik.
>
>
Ega see ringi trallitamine ei ole mingi hingesugulase otsimine. See ei ole mingi tühjuse täitmine. Ma suksutan kodus regulaarselt ka oma naist, tema ei pea kannatama. Vahel tahaks lihtsalt vaheldust ja nii ma jälle mullivanni satun.
Mõni teine inimene näiteks kolab mööda riidepoode ja ostab omale midagi ilusat selga või jalga.
Mina külastan korra kuus mullivanni. Nii lihtne see ongi. Mingit tühjust minu hinges ei ole.:)
diip 26. august 2018, kl 12.35 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,402 |
Kuidas on teise teemaga, Wikileaksi paljastusega? Ma ei viitsinud seda dokumenti läbi lugeda. Jäi mulje, et tahetakse ainult rohkem tolerantsust teiserassiliste suhtes. Rahva väljasuretamise jutt on asjatu hüsteeria.
Teiseks veel, kas mind isiklikult huvitabki rahva püsimine või kadu? Võibolla et kui tõesti huvitaks, oleksin ikkagi viitsinud seda dokumenti lugeda.
Teiseks veel, kas mind isiklikult huvitabki rahva püsimine või kadu? Võibolla et kui tõesti huvitaks, oleksin ikkagi viitsinud seda dokumenti lugeda.
diip 26. august 2018, kl 16.53 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,402 |
End Ine 27. august 2018, kl 12.00 |
Ropp-Raivo 27. august 2018, kl 12.06 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 501 |
diip 27. august 2018, kl 13.48 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,402 |
Ma ei ole kristlane, aga pean kinni nõudest pühapäeval puhata. Väldin tööd ja töö moodi tegevusi. Mõtelda võib, aga see mind ära ei toida. Hakkabki igav.
Naiste ja autode teemasid saab ühendada. Kõige parem naistemagnet olevat hall Mercedes. Internetist lugesin! Praegu ei suuda seda artiklit leida.
Naiste ja autode teemasid saab ühendada. Kõige parem naistemagnet olevat hall Mercedes. Internetist lugesin! Praegu ei suuda seda artiklit leida.
Ropp-Raivo 27. august 2018, kl 22.04 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 501 |
Eks naisi saab ka Audi ja BMW -ga, aga kindla peale minek on muidugi Porsche 911. Sobib ka vanem mudel. Mul endal ei ole Mercedeste vastu midagi, kas sulle diip meeldivad Mercedesed?
Aga veel tähtsam autost on naise jaoks mees ise. Kui oled pikk, soliidne, nägus, hea hariduse ja töökohaga (umbes nagu mina), siis ikka naise(i) leiab:)
Aga veel tähtsam autost on naise jaoks mees ise. Kui oled pikk, soliidne, nägus, hea hariduse ja töökohaga (umbes nagu mina), siis ikka naise(i) leiab:)
diip 27. august 2018, kl 22.58 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,402 |
Küllap ikka meeldivad, mis neil peaks viga olema? Soliidne valik.
Artiklis vist oli lugu nii, et hulgal naistel oli palutud ideaalmeest kirjeldada. Vastuste järgi pandi kuidagimoodi see unistuste prints kokku. Mäletan, et ta pidi olema vähemalt 178 cm pikk ja sõitma hõbehalli Mercedesega. Muid asju oli seal ka, aga ei tule meelde.
Miks mitte Porsche, Ferrari, Bentley? Need ju veelgi peenemad ja kallimad. Võibolla liiga kallis auto on kuidagi üle võlli.
Artiklis vist oli lugu nii, et hulgal naistel oli palutud ideaalmeest kirjeldada. Vastuste järgi pandi kuidagimoodi see unistuste prints kokku. Mäletan, et ta pidi olema vähemalt 178 cm pikk ja sõitma hõbehalli Mercedesega. Muid asju oli seal ka, aga ei tule meelde.
Miks mitte Porsche, Ferrari, Bentley? Need ju veelgi peenemad ja kallimad. Võibolla liiga kallis auto on kuidagi üle võlli.
;b 28. august 2018, kl 09.44 |
Rikkus pole häbiasi ja üle võlli ei saa ühegi kalli autoga minna. Kindla peale minek on muidugi Porsche 911, selles pole kahtlustki. Mees seal sees ei omagi tähtsust, sest nagunii on sellise auto omanik juba selline, kelle peale naljalt ülevalt alla ei vaata. Naistele meeldivad lisaks ilusatele autodele ka meeste kohanemisvõime, oskus elada ja oskus keerulisi olukordi lahendada nii, et naine tunneb end jätkuvalt kui ingel ja seitsmendas taevas. Loomulikult ei käi sinna alla üleaisalöömine:)
diip 28. august 2018, kl 14.53 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,402 |
Autodest 28. august 2018, kl 17.10 |
End Ine 28. august 2018, kl 20.01 |
diip 28. august 2018, kl 20.48 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,402 |
RaivoRR 28. august 2018, kl 21.11 |
diip 28. august 2018, kl 21.59 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,402 |
c*) 29. august 2018, kl 05.26 |
End Ine 29. august 2018, kl 13.23 |
diip 29. august 2018, kl 14.35 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,402 |
c*) 29. august 2018, kl 16.58 |
kiiks 29. august 2018, kl 17.22 |
diip 29. august 2018, kl 21.20 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,402 |
Praegune 29. august 2018, kl 22.31 |
kiiks 30. august 2018, kl 09.40 |
End Ine 30. august 2018, kl 13.34 |
Praegune Kirjutas:
> Keegi EndIne, vist miilits, ei tea, et autol on ra
> ttad ja rehv on ratta üks osa.
> Miilitsal 5 vana
> Lada rehvi ja ei velgi ega autot:D
Tuppli!! Olengi miilits, meil miilitsas vahetatakse talverehve suverehvide vastu, käib rehvivahetus muudkui. Aitäh, et nüüd mind targaks tegid! :-DDDDDDDD
> Keegi EndIne, vist miilits, ei tea, et autol on ra
> ttad ja rehv on ratta üks osa.
> Miilitsal 5 vana
> Lada rehvi ja ei velgi ega autot:D
Tuppli!! Olengi miilits, meil miilitsas vahetatakse talverehve suverehvide vastu, käib rehvivahetus muudkui. Aitäh, et nüüd mind targaks tegid! :-DDDDDDDD
Ropp-Raivo 30. august 2018, kl 14.21 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 501 |
Püüan arutleda diibi poolt tõstatatud küsimusel- kas suurus loeb?
Mina arvan, et suurus loeb. Kui on liiga väike, siis ei ole mehel naiste seas lööki ja mees võibki jääda naisi vahetama. Kui on hiigelsuur, siis ka see ei pruugi tagada edu kõikide naiste seas. On olemas mingi idamaine teooria (äkki oli kamasuutra), kus öeldakse, et elevant ja jänes ei sobi omavahel kokku. Elevandi ja jänese all mõeldakse mehe ja naise...teadagi mida.
Ehk siis põhiline on see, et omavaheline sobivus on olemas.
Kas sul diip on muidu väike või suur?:)))
Mina arvan, et suurus loeb. Kui on liiga väike, siis ei ole mehel naiste seas lööki ja mees võibki jääda naisi vahetama. Kui on hiigelsuur, siis ka see ei pruugi tagada edu kõikide naiste seas. On olemas mingi idamaine teooria (äkki oli kamasuutra), kus öeldakse, et elevant ja jänes ei sobi omavahel kokku. Elevandi ja jänese all mõeldakse mehe ja naise...teadagi mida.
Ehk siis põhiline on see, et omavaheline sobivus on olemas.
Kas sul diip on muidu väike või suur?:)))
Lisa postitus