Unetute nurgake
küsimus
c*) 03. juuni 2019, kl 22.34 |
noh 04. juuni 2019, kl 21.06 |
c*) 04. juuni 2019, kl 22.36 |
Ropp-Raivo 10. juuni 2019, kl 22.39 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 501 |
c*) 11. juuni 2019, kl 18.07 |
Ehh 11. juuni 2019, kl 18.55 |
c*) 11. juuni 2019, kl 20.33 |
Ropp-Raivo 12. juuni 2019, kl 11.50 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 501 |
c*) Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> raivo, raivo, sa hakkad tõesti vanaks jääma,
Mulle endale tundub ka, et vist hakkan vanaks jääma. Vähem apetiitsemaid prouasid üle paari korra vembla otsas hüpitada ei viitsi. Mõne kenakesega võib ratsakursust pikemalt teha. Nooruses ma nii valiv ei olnud:)
Aitäh nõuannete eest, ma mõtlen nende peale. Kel veel mõni hea nõu varuks, siis võib siia teemasse postitada. Peenardega las tegelevad minust vanemad prouad, ma ise ei ole veel peenramaa pidamise ikka jõudnud. Ehk kunagi tulevikus, kui peaksin maale kolima.
Praegu meeldib mulle linnaelu rohkem.
-------------------------------------------------------
> raivo, raivo, sa hakkad tõesti vanaks jääma,
Mulle endale tundub ka, et vist hakkan vanaks jääma. Vähem apetiitsemaid prouasid üle paari korra vembla otsas hüpitada ei viitsi. Mõne kenakesega võib ratsakursust pikemalt teha. Nooruses ma nii valiv ei olnud:)
Aitäh nõuannete eest, ma mõtlen nende peale. Kel veel mõni hea nõu varuks, siis võib siia teemasse postitada. Peenardega las tegelevad minust vanemad prouad, ma ise ei ole veel peenramaa pidamise ikka jõudnud. Ehk kunagi tulevikus, kui peaksin maale kolima.
Praegu meeldib mulle linnaelu rohkem.
Ülla-ülla 14. juuni 2019, kl 15.18 |
RR 16. juuni 2019, kl 23.40 |
Teadja 24. juuni 2019, kl 17.01 |
ma ei ole robot 24. juuni 2019, kl 19.34 |
Teadja 24. juuni 2019, kl 20.14 |
Selle saate kohta sobib ütlemine, et ma pole raha peale vihane, et vaevuksin säärase ohmudepüüdmise peale aega raiskama. Kui mängida tahad vaata mõnda ametlikku veebikasiinot või nt. olybet.ee . Tegelikult on neid -betisid veel, mingi betsafe reklaam kargas kah korra näkku, enne kui selle ära blokeerisin. Ma pole mängur, nii et ei oska täpsustada.
ma ei ole robot 24. juuni 2019, kl 20.52 |
c*) 24. juuni 2019, kl 23.39 |
ma ei ole robot 25. juuni 2019, kl 09.12 |
c*) 25. juuni 2019, kl 12.34 |
diip 26. juuni 2019, kl 16.09 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,402 |
küsija* 26. juuni 2019, kl 17.26 |
Ohhoo, sa oleksid nagu üllatunud, et suvi on käes? Mina olen juba mõnda aega murelikult mõtelnud, et varsti on pööripäev ja siis hakkavad päevad jälle lühemaks ning ööd pikemaks venima ja kaugel see sügiski enam! :(
Aga nõu oskan ma küll anda. Praegu on just õige aeg igasugust värki vardasse ajada, mitte vembla otsa torgata. Seejuures loomulikult tuleohutust hoolega silmas pidades. Natuke viitsimist peab muidugi olema, aga tulemus on seda väärt - maitseb hästi! :)
Aga nõu oskan ma küll anda. Praegu on just õige aeg igasugust värki vardasse ajada, mitte vembla otsa torgata. Seejuures loomulikult tuleohutust hoolega silmas pidades. Natuke viitsimist peab muidugi olema, aga tulemus on seda väärt - maitseb hästi! :)
diip 26. juuni 2019, kl 19.36 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,402 |
Aja kulg ikka vahel üllatab. Mõni mees oli võibolla selleks aastaks lubadusi andnud, tahtnud ei tea mida korda saata. Nüüd on pool aastakest läbi.
Kes aga juba praegu sügise peale mõtleb, selles soovitaksin veel edasi mõelda. Eks tule sügise järel talv, siis kevad ja jälle suvi. See peaks ju küll meele rõõmsaks tegema.
Kes aga juba praegu sügise peale mõtleb, selles soovitaksin veel edasi mõelda. Eks tule sügise järel talv, siis kevad ja jälle suvi. See peaks ju küll meele rõõmsaks tegema.
küsija* 26. juuni 2019, kl 22.30 |
Nõuanne on hea! Tegingi nii ja juba läks mu meel palju rõõmsamaks, küll hakkavad need päevad ükskord ka jälle pikemaks minema ja ööd lühemaks.
Aga eks lubadusi anda ole ikka kergem, kui neid täita, kes seda ei teaks. See poole aastakese mainimine vihjab kangesti sellele, et mõnel mehel läheb täitmine samuti raskelt ...
Aga eks lubadusi anda ole ikka kergem, kui neid täita, kes seda ei teaks. See poole aastakese mainimine vihjab kangesti sellele, et mõnel mehel läheb täitmine samuti raskelt ...
Ilmahuviline 19. september 2019, kl 09.20 |
Ilmateade:
"Täna on muutliku pilvisusega ilm, ennelõunal sajab kohati, pärastlõunal mitmel pool hoovihma, kohati on ka äikest."
Öelge nüüd targad, kas vihma sajab rohkemates paikades enne või pärast lõunat? Ja kas äikest võib ka mitmel pool olla? Praegu on õnneks ainult päikest! :))
Ilusat päeva!
"Täna on muutliku pilvisusega ilm, ennelõunal sajab kohati, pärastlõunal mitmel pool hoovihma, kohati on ka äikest."
Öelge nüüd targad, kas vihma sajab rohkemates paikades enne või pärast lõunat? Ja kas äikest võib ka mitmel pool olla? Praegu on õnneks ainult päikest! :))
Ilusat päeva!
Ilmahuviline 19. september 2019, kl 19.53 |
diip 20. september 2019, kl 20.08 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,402 |
mõtisklus 22. september 2019, kl 11.04 |
Eile oli maailmakoristuspäev. Kui inimesed ei loobiks maha suitsukonisid ega muud prahti ning igasugused jäätmed viiks selleks määratud kohta, siis poleks neid kampaaniaid vaja üldse korraldada. Randa minnes on ruumi ja jaksu täispudelid kaasa võtta, aga tagasi tulles tühjade jaoks seda enam ei jätku. Mõistetamatu!
Meenub vanasõna, et ära anna vaesele kala, vaid anna õng! Kui oleks võimalik õpetada kõik need vaesed loodusereostajad korda hoidma, siis oleks meie ümbruskond kogu aeg puhas ja kena, mitte ainult kaks korda aastas! Aga seda ei ole kahjuks võimalik mitte kuidagi teha ja nii lagastavad nad rahumeeli edasi, sest küll keegi teine nende järelt koristab. Õigem oleks küll öelda - nad isegi ei mõtle sellele, sest praht neid ei häiri. Ja nii ongi, et nad saavad kogu aeg kala, sest õnge ei võta nad lihtsalt vastu.
Kurb!
Meenub vanasõna, et ära anna vaesele kala, vaid anna õng! Kui oleks võimalik õpetada kõik need vaesed loodusereostajad korda hoidma, siis oleks meie ümbruskond kogu aeg puhas ja kena, mitte ainult kaks korda aastas! Aga seda ei ole kahjuks võimalik mitte kuidagi teha ja nii lagastavad nad rahumeeli edasi, sest küll keegi teine nende järelt koristab. Õigem oleks küll öelda - nad isegi ei mõtle sellele, sest praht neid ei häiri. Ja nii ongi, et nad saavad kogu aeg kala, sest õnge ei võta nad lihtsalt vastu.
Kurb!
küsija* 15. september 2020, kl 23.12 |
noh 16. september 2020, kl 05.20 |
Lisa postitus