Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Unetute nurgake
Mida tähendab?
 
mi 18. aprill 2020, kl 11.46
Mida tähendab, kui näed unes, et sisened ühte ruumi. Ruumis on väga uhke peegel. Midagi muud seal ei ole. Vaatad peeglisse ja näed rohelise näoga vikatimeest, ehk surma. (Ennast sa peeglist ei näe) Keerad ümber ja küsid, kus sa oled, kuid ei näe kedagi ja ärkad üles.
 
Dreamer 18. aprill 2020, kl 22.57
Milline ruum oli? Suur, väike, hele, pime? Kas nägid ust, millest sisenesid või oli see juba avatud? Kui nägid ust, siis mis värvi see oli, kas oli suur või väike uks? See on oluline, muidu ei saa unenäost õiget pilti. Iga väiksemgi detail on oluline, kui soovid õiget unenäo tähendust teada saada.
 
Dreamer 19. aprill 2020, kl 00.20
Peegel unenäos sümboliseerib alateadvust, kujutlusvõimet. Kui unenäos peeglisse vaadates seal ennast ei näe või näed seal mingit kummalist kuju, tähendab see seda, et olete kaotanud oma identiteedi. Olete muutunud selliseks nagu teised teid näha tahavad ning kaotanud arusaamise sellest, kes te olete.

Surma unes nägemine võib tähendada millegi lõppemist ja millegi uue loomist, emotsionaalseid probleeme, mis lahendust vajavad, uue elu algust ja millegagi lõpparve tegemist. Üldiselt tähendab see ühest faasist teise minemist.

Oluline on see, mis tundega ärkasite. Oli see negatiivne või positiivne? Tundsite hirmu või jäite rahulikuks?
Kui emotsioon oli positiivne, tähendab see hingelist kasvamist, endas selgusele jõudmist, uue tee leidmist. Kui aga negatiivne, siis võib see vihjata millegi kartmisele või ängistusele. Kui reaalses elus on olnud hiljuti mõni tüli või ebameeldiv situatsioon, siis tähendab surma unes nägemine, et soovite põgeneda ja sellest probleemist vabaneda.

Küsiksin lisaks veel, kas ruum oli uus või vana, kas põrand oli puhas või oli seal midagi, näiteks lehti vms. Praegune seletus on tegelikult ju poolik, sest ma ei tea väga olulisi nüansse, mis võivad seda selgitust muuta.
 
sol 19. aprill 2020, kl 09.16
See unenägu ei tähenda mitte midagi, mõne päeva pärast pole sul meeleski, mis seal oli.
Kui sa sellest nii öelda peeglist ennast ei näinud, siis see polnudki peegel, oli võibolla hoopis seinamaal ja sa lihtsalt kujutasid ette, et see on peegel. Sul on arvatavasti hästi arenenud kujutlusvõime, mis paraku teeb su elu raskemaks.
Ära pööra unenägudele tähelepanu, mõtle parem, mida huvitavat sa täna ette võtta võiksid!
 
er 10. detsember 2020, kl 22.50
holy sh-
you need to call an exorcist or something
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!