Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Unetute nurgake
üks lõbus lugu
 
alissandra 05. august 2009, kl 00.25
Ahhoi, unetud, ärgake!:P
 
huvitav 15. märts 2018, kl 21.09
Kuidas üks selline lõbus lugu nii järsku otsa lõppes?
 
Huinjaajutt 20. veebruar 2020, kl 11.16
Elasid kord ühes Maarjamaa Asula valges villas paha päkapikk kuri võõrasema ning Lumivalgeke ja tema tütar Tuhkatriinu. Igatahes oli päkapikuprintsil tegemist dilemmalise valikuga lausa murega et kas edasi mürada kurega või hoopis Neitsi Maarjaga. Vahemärkusena olgu öeldud et eks neid printse ole ka igasuguseid. Kes tuleb valgel hobusel aga on ka juhtumeid kus printsess peab teeääres hääletama et mõni pisike printrihakatis ta oma pasakarva bemariparsa peale võtaks ja abielusadamasse sõidutaks. No nii kuna Kalevipojast kasukäbist polnud tolku selle pordupaari lahutamiseks otsustas Viinakuningas va eesel isiklikult et lõpetab selle häbielu seal ära ja toob oma valge lauguga mära kes oli mustlase moodi aetud ära ja musta tukaga suksu keda ka kõlbas suksutada juba sealt pisikese isaselt tiirase poni juurest ära. Ja selle märaga oligi selline seis et kuna ta elas oma järglasega pisikese poni juures et oligi siis selle poni mära antud ajahetkel ehk lühendatud Boney M. Nojah äratoomine ei õnnestunud esiteks tõrjus paha pöialpoiss ta veekakuriga lossi müüride taha ja pärast viisid kurjad ketikoerad ta kaheksateistkümmneks päevaks maakonnakeskuse Ifi lossitorni vangikambrisse.
 
noh 26. veebruar 2020, kl 05.36
kuhu kõik need lilled jäid..mis on neist küll saanud ?:PPP
 
lumikelluke 26. veebruar 2020, kl 18.13
Kuhu küll kõik lilled jäid, mis on neist nüüd saanud ... ?
Tuli lumetaat ja puistas heldelt helbeid vasakule ja paremale, siia ja sinna ... kuni maa sai kaetud paksu koheva vaibaga, mis kattis kinni kõik lumikellukesed nagu emake loodus ise oma hella ja hoolitseva käega. Oh seda kihinat ja kahinat, möllu ja sahinat, mis nüüd algas, sest väljas on ju veebruar täna ja lumede juuksed pääsesid valla, .... aga me ei maga, ei maga ... 
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!